Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
Napokon da i Manchester pobedi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam gledala nisam znala da ima prenos!Svejedno pobeda Manchetera!Ko je postigao gol?JekaiGeorge:Samo su imali srece, nije da su bolje igrali. Dva puta su sklanjali loptu sa linije,a dva puta se moglo svirati penal za Totenhem. U svakom slucaju to nije bitno, bitan je rezultat.
Pa da zbog toga!JekaiGeorge:Nije imao direktan prenos, nego me obavestio drug koji preko satelita prati neki kanal koji prikazuje samo utakmice Premijer lige.
U svakom slucaju igraju lose,ali to je verovatno zbog Runija i Kronalda.
E tu se slazem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JekaiGeorge:Sto ne znaci da nece igrati bolje kad se vrate Runi i Kronaldo.
JekaiGeorge:Sto ne znaci da nece igrati bolje kad se vrate Runi i Kronaldo.
A ti mi Masice navijas za Mancester?Masin fan:Ma Christiano Ronaldo je zakon!
Jos pitas NARAVNO!vnkrca:A ti mi Masice navijas za Mancester?
Dobro,dobro...ja pored moje Zvezde i Liverpula gotivim i Mancester J. ali zato je neverovatno koliko mrzim Celzi.....sledece nedelje nadam se da ce Abramovic posle derbija vise da razmislja o nafti nego o fudbaluMasin fan:Jos pitas NARAVNO!
Vidis u necemu se slazemo i ja mrzim Chelzi!vnkrca:Dobro,dobro...ja pored moje Zvezde i Liverpula gotivim i Mancester J. ali zato je neverovatno koliko mrzim Celzi.....sledece nedelje nadam se da ce Abramovic posle derbija vise da razmislja o nafti nego o fudbalu![]()