Manchester United

Alex.L:
Blago Đavolima, al' im se tema puni glupostima :lol:

Slazem se sa tobom... a da bi sve ovo prestalo mogli bi da se pobrinu moderatori!!!Lepo izbrisu sve ove gluposti i kazu im da se dopisuju preko PP i da se drze teme, tako je uradio i meni i lepotanu kada smo se prepirali!!!! :-P :-P :-P :-P :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol:

hahahahaha,koji ste vi carevi,e nema vas nigde:)

btw jeko,ova anja me mnogo podseca na tebe:):) nekako ste obe pronicljive...

a sto se ronalda tice,treba malo da smiri hormone i da ne bude bezobrazan,ostalo se moze potisnut u drugi plan...

e da maroderu moram ti nesto reci(kad sam i ja pijan) moja tema o gavrancicu je u svakom pogledu bolja i poucnija nego one tipa najbolji igrac na ostrvu,koronaldo vs mesi,dzerard vs lampard,ronadlinjo vs c.ronaldo i da ne nabrajam ko zna dokle bi dosao,no takva su pravila ovog finog foruma...

ajd sad u zdravlje i blajvite svi odreda :lol: :lol: :lol:

Dzmrndzavi:
hahahahaha,koji ste vi carevi,e nema vas nigde:)

btw jeko,ova anja me mnogo podseca na tebe:):) nekako ste obe pronicljive...

a sto se ronalda tice,treba malo da smiri hormone i da ne bude bezobrazan,ostalo se moze potisnut u drugi plan...

e da maroderu moram ti nesto reci(kad sam i ja pijan) moja tema o gavrancicu je u svakom pogledu bolja i poucnija nego one tipa najbolji igrac na ostrvu,koronaldo vs mesi,dzerard vs lampard,ronadlinjo vs c.ronaldo i da ne nabrajam ko zna dokle bi dosao,no takva su pravila ovog finog foruma...

ajd sad u zdravlje i blajvite svi odreda :lol: :lol: :lol:
Uopste ne podseca na mene,a za tvoju informaciju ja mislim da sam mnogo vise informisana od nje. Citaj predhodne postove,a nemoj samo da lupas bezveze.
Uostalom videlo se ko je pronicljiv, kada si postavio onu temu bez obzira na 1000000 upozorenja da se o nasim igracima pise na odredjenim temama. I opet si ispao pronicljiv zato sto mislis da ti je Charger zatvorio temu zato sto nije poucna. :lol: :lol: :lol:

Back