Manchester United

u pravu je....
a i ..ja obozavam manchester :D
sad..ne znam da li ce u finalu igra manchester i chelsea..ili manchester i liverpool...ali manchester je definitivno tu...i stvarno su dobri..
ne znam zasto ih volim...zensko sam,ne pratim fudbal nesot preterano...u zadnje vreme da....ali mi je oduvek zvucalo mocno to manchester united....:D

natasha`:
u pravu je....
a i ..ja obozavam manchester :D
sad..ne znam da li ce u finalu igra manchester i chelsea..ili manchester i liverpool...ali manchester je definitivno tu...i stvarno su dobri..
ne znam zasto ih volim...zensko sam,ne pratim fudbal nesot preterano...u zadnje vreme da....ali mi je oduvek zvucalo mocno to manchester united....:D
I zvuci mocno. Razbijaju ove sezone.

berluskoni:
Igraju, igraju, ali sve sto je lepo ima kraj . . .
Dobro dosli na SAN SIRO
Lepo kaze covek...
eusa_clap.gif
Ne znam ljudi sta je to sa vama pa tako olako izbacujete Italijane... Meni bi bilo jako krivo da MU prodje, zato sto je Milan igrao mnogo bolje i lepse prosli utorak i to na Trafordu (koga falim te Boze, necemo gledati do sledece sezone) ... Inace sutra ce biti jako zanimljivo, zna se za koga cu ja navijati... Pozz svima...
icon_wave.gif

Ma nisam ja izbacila Milan,ali mislim da ce Junajted da prodje. Ako cemo iskreno Junajted vise volim, ali bi mi bilo zao da Milan ne prodje posle onolikog truda. Tako da ne znam za koga da navijam...
A sutra definitivno znam za koga cu... ;-)

Ferguson se zayebo sa Vidicjem, bolje da je izveo odbranu sa proshle tekme koju bi dodatno pripremio i ispravio im greshke. Vidicj je rovit, van ritma. i jeste uz Rija najbolji shtoper. kako da da.

e kamo srecje da je ovo Everton... ali nije. :)

Losa igra,nepovezana,bas nista nije islo "od noge" igracima Man UTD-a veceras.U svakom slucaju dogurali ste daleko u LS sto nije za baciti - a verovatno osvajate i titulu a mozda i FA kup tako da ce vam sezona ipak biti uspesna.Glave gore...svi veliki timovi ponekad izgube.Pozdrav za sve fanove Man UTD-a.

Neverovatno mi je drago što je Mančester ispao, ne zato što volim Milan, već... ma svi znate razlog, pisao sam 500 puta :D

Nije Milan toliko bio dobar, koliko se Mančester raspadao sam od sebe(zanimljivo jel da? :lol: )
Odigrali su kao da je Milan iz Engleske a Mančester iz Italije. Milan je odigrao majstorski, a Mančester kao da je došao na streljanje(na kraju i jesu streljani na neki način :D ). Jesu li imali koji šut na gol Milana? Ja ga nešto nisam video!!! Ali fazon je u tome što se niko živ iz Mančestera nije video. Nisu loptu uspeli da pošalju kroz sredinu, a sa krila nije bio nijedan centaršut. Al' ću da zayebavam druga(i on je mene kad je Arsenal ispao iz LŠ)!!!

A onaj Gatuzo, kakav je to borac!!! Očarao me je!!!Neprekidno podiže moral ekipi, komunicira sa navijačima... Plus je Kronalda stavio u džep :D :D :D

Back