Manchester United

Poznati su mi ti slučajevi. Moj drug koji mrzi sve u vezi sa Arsenalom, jednostavno ne može da porekne činjenicu da je Anri jedan jedini, i stalno govori da se takav igrač rađa jednom u 50 godina!

bravo, bravo care... znas OBOZAVAM te vatrene navijace sto vise mrze druge klubove nego sto vole i bodre svoje... grmljh...
furious.gif

Curice nisam ja nikakav vatreni navijač Uniteda. Uopšte ne navijam za Man U. Jednostavno Chelsea mi je odvratan i gomila novokomponovanih vatranih navijača, kao što si i ti sama, koji su za njega čuli tek kad im je ruski guzonja dao lovu i uzeo dušu. Iako je i Manchester u rukama jednog tajkuna mnogo se normalnije ponaša.

Usput Đavoli igraju puno bolje ove sezone i zaslužuju mesto na kome su.

cestitam ti upravo si zvanicno postao prva osoba koju cu da stavim na ignore listu... i samo da se zna ja nisam novokomponovani navijac, kao sto je to osoba iznad mene rekla... meni je to doslo porodicno kao sto to ljudima obicno budu zvezda ili partizan... a to sto ih gomila ljudi mrzi zato sto im je vlasnik rus, ili zbog njegovih para me nimalo ne dotice... oni su za mene oduvek bili sjajan tim i zauvek ce to i biti... poz...

@ZzzzZ Nije se prepoznala u tom podebljanom delu posta, u stvari nije ni imala razloga da se prepoznaje jer je to vec bilo upuceno njoj. "kao sto si i ti sama" .
@Dete Sunca Stvarno mi nije jasno zasto vecina mrzi Celzi zbog Abramovica? Zasto mora da znaci da ako imaju love nemaju dusu? Slazem se sa tobom da Djavoli igraju odlicno ove sezone.
@rema Kratko ali sadrzajno. :-D

Nisam hteo da do ovoga dođe, ali šta da se radi. Zaista mislim da je ova tema premala da bi se nekoga stavilo na ignore listu.
Ne mrzim ja Chelsea zbog Abramoviča, koji mi je štaviše veoma drag lik,niti zbog igrača koje uglavnom veoma cenim, već zbog njihove šugave politike. Zbog istog razloga ne volim ni Real. Jesam malo grubo nastupio, ali bio sam napadnut.
Nije ovo prvi put da se neko zakačio na podforumu fudbal - O TOME SE I RADI!!! Ako će devojke da stave na ignore listu svakoga ko ne voli Chelsea ubrzo će pričati same sa sobom.

Jekai, Chelsea nema velikih problema i odmah je užitak u navijanju manji, po meni. Meni omiljeni tim na svetu je Roma koja se često guši u dugovima, ali je gledati njih kako uprkos svemu tome dobro igraju i pobeđuju neuporediv. Nisam ja ljubomoran na bogatstvo Chelsea, ako hoće tako neka im, niti sam ja neko ogledalo morala pa da mogu nekom da kažem da ne valja ako nekoga podržava ko se meni ne sviđa, ali je imam pravo na svoje mišljenje i ako će me neko zbog toga staviti na ignore listu neka samo izvoli. Biće da time više govore o svom poimanju slobode govora nego o mom (ne)vaspitanju.
Tebi pozdrav...:D

Uostalom pogledaj kako se samo kolju v.v. ilić i Fluid kad su u pitanju Zvezda i Partizan, pa ćeš opet retko naći da se neko na forumu više voli i poštuje od njih dvojice.

Nisam mogao verovati da ću ikad staviti ovoliki post na 'Fudbal'...:D

Back