Nisam hteo da do ovoga dođe, ali šta da se radi. Zaista mislim da je ova tema premala da bi se nekoga stavilo na ignore listu.
Ne mrzim ja Chelsea zbog Abramoviča, koji mi je štaviše veoma drag lik,niti zbog igrača koje uglavnom veoma cenim, već zbog njihove šugave politike. Zbog istog razloga ne volim ni Real. Jesam malo grubo nastupio, ali bio sam napadnut.
Nije ovo prvi put da se neko zakačio na podforumu fudbal - O TOME SE I RADI!!! Ako će devojke da stave na ignore listu svakoga ko ne voli Chelsea ubrzo će pričati same sa sobom.
Jekai, Chelsea nema velikih problema i odmah je užitak u navijanju manji, po meni. Meni omiljeni tim na svetu je Roma koja se često guši u dugovima, ali je gledati njih kako uprkos svemu tome dobro igraju i pobeđuju neuporediv. Nisam ja ljubomoran na bogatstvo Chelsea, ako hoće tako neka im, niti sam ja neko ogledalo morala pa da mogu nekom da kažem da ne valja ako nekoga podržava ko se meni ne sviđa, ali je imam pravo na svoje mišljenje i ako će me neko zbog toga staviti na ignore listu neka samo izvoli. Biće da time više govore o svom poimanju slobode govora nego o mom (ne)vaspitanju.
Tebi pozdrav...
Uostalom pogledaj kako se samo kolju v.v. ilić i Fluid kad su u pitanju Zvezda i Partizan, pa ćeš opet retko naći da se neko na forumu više voli i poštuje od njih dvojice.
Nisam mogao verovati da ću ikad staviti ovoliki post na 'Fudbal'...