Manchester United

Pisi ti svojim jezikom slobodno, ali nemoj da koristis ta slova. Na primer, ni Srbima ne brane na hrvatskim forumima da pisu ekavicom, ali ne verujem da im dozvoljavaju cirilicu.
Znaci umesto "śećanja", napisi "sjecanja" ili kako vec. Ne znam sto ti je problem to odjednom, kad si 5+ godina pisao tako.

I da se vratimo na temu.

Ta slova su sastavni dio mog jezika...
Problem mi je bio cijeli život, ali sam poštovao pravila pisanja... Pravila pisanja su konačno promijenjena, i ja sam to rado dočekao... Kada nešto čekaš mnogo dugo, to ti predstavlja problem...

@Tema
Što se teme tiče...ovi nesrećnici nerado čekaju 18. septembar:mrgreen:

131014hp2.jpg

Ovo sad već liči na Primeru gde postoje dva kluba koji sa pola snage delju ostale :D ... Ima da pršti u derbiju kad se Siti još malo uklopi, i taman će taj dvomeč odlučiti o tituli ...

Runi preporođen, šteta što ranije nije sredio glavu i što već 4-5 sezona ne uživamo u njegovim igrama :worth:

Ovo sad već liči na Primeru gde postoje dva kluba koji sa pola snage delju ostale :D ... Ima da pršti u derbiju kad se Siti još malo uklopi, i taman će taj dvomeč odlučiti o tituli ...

Runi preporođen, šteta što ranije nije sredio glavu i što već 4-5 sezona ne uživamo u njegovim igrama :worth:

nikako, pl je najkvalitetnija i najkompetetnija liga. od mancester sitija, povlacim, nece biti nista.a ako su bile dvije ekipe koje su u potpunosti dominirale PL,to su onda mancester junajted i celzi, nikako siti, a i tu nije uvijek bio clean cut. i najgori tim u prvenstvu,kao prosle godione blekpul, nije lak za pobijediti. pl i primera,dvije planete :)
od sitija, nece biti nista na kraju.

nikako, pl je najkvalitetnija i najkompetetnija liga.
Ma to je stereotip koji vlada poslednjih godina ... Kao najviše konkurenata za titulu, a stalno osvajaju Manu ili Čelsi, nema uopšte neizvesnosti ...

i najgori tim u prvenstvu,kao prosle godione blekpul, nije lak za pobijediti. pl i primera,dvije planete :)
od sitija, nece biti nista na kraju.
To se može reći za svaku ligu, zabluda je da je samo u PL začelje nezgodno za dobiti ... Nisu to dve planete, nije Primera samo Real i Barsa, ima Primera Valensiju, Atletiko, Sevilju, Viljareal od ekipa koje su napravile odlične rezultate u Evropi ... Fora je što su real i Barsa prejaki, i takvi bi bili u bilo kojoj ligi na svetgu, a ne samo u Primeri ...

Ma to je stereotip koji vlada poslednjih godina ... Kao najviše konkurenata za titulu, a stalno osvajaju Manu ili Čelsi, nema uopšte neizvesnosti ...

Manu osvaja jer im Veb uvijek igra na nivou, a izim njega često zasija i Daud...ponekad i Skols i Gigs(sve neki đedovi)... Čelzi osvaja jer je najbolji među najboljima...
Pošto nema neizvjesnosti, ti sigurno znaš ko osvaja ove sezone...ajde, reci nam, da ne moramo da gledamo(i da uplatimo svi po jednu hiljadu eura na budućeg šampiona)...

Čelzi osvaja jer je najbolji među najboljima...
A šta su to osvojili? Biće da sam prespavao prošlu sezonu ...

Pošto nema neizvjesnosti, ti sigurno znaš ko osvaja ove sezone...ajde, reci nam, da ne moramo da gledamo(i da uplatimo svi po jednu hiljadu eura na budućeg šampiona)...
Pa na Manu uplati, njih može da sjjebe samo sudija kao protiv Čelsija pretprošle sezone ... Siti ima bolji tim, ali nema šampionski auru, a Čelsi je preslab za njih ... Ostali nemaju ni promil šanse ...

A šta su to osvojili? Biće da sam prespavao prošlu sezonu ...

Pa na Manu uplati, njih može da sjjebe samo sudija kao protiv Čelsija pretprošle sezone ... Siti ima bolji tim, ali nema šampionski auru, a Čelsi je preslab za njih ... Ostali nemaju ni promil šanse ...

Poenta prve rečenice je da kada Čelzi osvaja to je zato što je bio najbolji među najboljima...

:hahaha1: Sigurno je to bilo zbog sudija...:hahaha1: To je najbolja sezona bilo koje ekipe u istoriji Premijer lige... To je nešto što se pamti...nešto veliko i značajno...za vjeke vjekova...

Možda te i poslušam...a možda uplatim na Čelzi...a možda i na obje ekipe(moram samo da provjerim kvote...sad mi se sigurno više isplati na Čelzi...ali ako sam u plusu na obje ekipe, onda treba na obje da uplatim)...

O tome koliko je preslab Čelzi govori i podatak da je gospodin FArguson izjavio da mu je Čelzi glavni rival za titulu...

Iskreno, ja ne vjerujem puno u to da će Mančester ove sezone osvojiti Premijer ligu... Ako ćemo pravo, nijesam vjerovao ni prošle sezone...ali ove sezone je nevjerica još veća...

Iskreno, ja ne vjerujem puno u to da će Mančester ove sezone osvojiti Premijer ligu... Ako ćemo pravo, nijesam vjerovao ni prošle sezone...ali ove sezone je nevjerica još veća...

E ako je još veća...onda nema dileme da će ManUtd ponovo osvojiti.
Do sada si se pokazao kao odličan prorok...doduše, uvijek bude suprotno od onoga što kažeš, ali i to je odličan pokazatelj :mrgreen:

Poenta prve rečenice je da kada Čelzi osvaja to je zato što je bio najbolji među najboljima...
Samo nešto retko osvajaju ...

:hahaha1: Sigurno je to bilo zbog sudija...:hahaha1: To je najbolja sezona bilo koje ekipe u istoriji Premijer lige... To je nešto što se pamti...nešto veliko i značajno...za vjeke vjekova...
Ma najbolja sezona u istoriji sveta bre, zasenili su i Barsinu 2009-u od 6 trofeja ... Ima milenijumima da se pamti, kratki su vekovi za takav uspeh ...

O tome koliko je preslab Čelzi govori i podatak da je gospodin FArguson izjavio da mu je Čelzi glavni rival za titulu...
O tome kakvi su tvoji kriterijumi dovoljno govore podaci da je Ferguson gospodin samo kad pohvali Čelsi, a u svakoj drugoj priči senilna budala kome su sudije donele sve titule ...

Najjači su kao ekipa i imaju najboljeg igrača i trenera na ostrvu ... Sasvim dovoljno da lagano uzmu titulu, jer nemaju pravog konkurenta dok se Siti ne uhoda sa onim supertimom ...

Two-horse race će biti i ove sezone, s tim što je ove godine Chelsea zamenio mesta sa Sitijem. Plastični klubovi i jedni i drugi.
Mislim da ove godine nećemo imati nikakvu konkurenciju u ligi i da neće biti toliko neizvesno, tako da bi više mogli da se fokusiramo na LŠ i sprečimo dominaciju Barselone.
Mislim da na svetu postoje samo 2 kluba koja bi nam mogla praviti probleme, a to su Real Madrid i Barselona. Tu je i Mančester Siti koji će sigurno biti problem u budućnosti, ali ne očekujem da eksplodiraju ove sezone, uprkos dobrom startu u Premijer ligi.

Pravo uživanje za sve ljubitelje engleskog fudbala.
Derbi koji je imao toliko šansi i koji je, mora se priznati, mogao otići u razne pravce da su igrači u nekim trenucima imali više koncentracije.

Prilika za Ramiresa, Toresa (nemoguć promašaj!), Runijev penal i stativa (i Chicaritov promašaj u nastavku), neshvatljiva realizacija Runi-Berbatov...
Prelijep fudbal i naravno, potpuno zaslužena pobjeda boljeg tima.

Treba spomenuti da je rezultat bio očekivan za sve nas koji pratimo ovaj pdf još onog dana kada smo pročitali sledeće riječi:
Što se teme tiče...ovi nesrećnici nerado čekaju 18. septembar:mrgreen:

Poslednja izmena:

Back