Manchester United

kako je runi precijenjen to je nevjerovatno...
da je gol bio dobar, bio je...ali da je dao bilo koji igrac do runija...da je dao ...ma tores da je dao , od 50 miliona funti i u svojoj debitantskoj utakmici protiv liverpula svog bivseg kluba...da je dao neki amater protiv Barselone...manje bi se pompe dizalo...

Što je najsmešnije, Runi je zapravo bio možda najgori na toj utakmici, ali ga zbog jednog ekstra gola na nekim fudbalskim sajtovima proglasiše za igrača nedelje u Engleskoj.

Hugo Lloris: "Igrati za Manchester United bi bilo ostvarenje sna"

Vratar francuskog Lyona Hugo Lloris je priznao kako bi eventualni transfer u redove Manchester Uniteda za njega bio ostvarenje sna, potaknuvši tako dodatne špekulacije o tome kako je na meti ovog kluba.

24-godišnji Lloris je prema pisanju medija već neko vrijeme na meti Alexa Fergusona, koji traži nasljednika Edwinu van der Saru, nakon što je Nizozemac potvrdio kako će na kraju sezone objesiti kopačke o klin.

United je u siječanjskom prijelaznom roku u svoje redove doveo Danca Andersa Lindegaarda, dok Tomasz Kuszczak konstantno ponavlja kako je i on spreman biti Unitedov broj jedan, ali čini se kako Ferguson nijednog od njih dvojice ne vidi kao pravo rješenje.

Lloris konstantno igra na vrhunskoj razini, kako za reprezentaciju, tako i za klub otkako ga je Lyon 2008. godine doveo iz Nice, pa se vjeruje kako bi on mogao biti pravo rješenje.

"Manchester United je velika nogometna institucija. To je jedan od klubova sa najviše trofeja na svijetu. Stoga je to, naravno, jedan od klubova za koje sam sanjao da ću jednog dana zaigrati." rekao je Lloris za The Sun.

Osim Llorisa, Manchester United se dovodi u vezu i sa Igorom Akinfeevim, Manuelom Neuerom, Pepeom Reino, Maartenom Stekelenburgom i Davidom De Geom, ali za sada nitko od njih nije napravio korak bliže crvenom dresu.

EuroNogomet

Lloris nije baš prvi na mojoj listi želja, al' definitivno bi bio odlično pojačanje :super:

@Ivana
Po jutru se dan ne poznaje;)
A vidim i da vam odlicno ide... Viganeeee, Viganeeeee:D

Pa nama ide odlicno ako se uzme kako je bilo na pocetku :ok: a vi mozete da promenite ceo tim i dalje cete biti mali klub iz zapadnog Londona koji video dva giganta Engleskog fudbala (Man Utd i LFC) pa krenuo da se q... istorija se pise :heart: a ne suskama :think: al' avaj kada bi vi plavci to znali onda ne biste nase banere kopirali :bye:

Fernando Torres - 50m
David Luiz - 25m
Their faces when the referee marked the end of the game - priceless!
There are things that Roman can't buy, for everything else, there's LIVERPOOL

Oven ponovo povređen

Iskusni napadač Mančester Junajteda Majkl Oven zaista nema sreće sa povredama u sezoni u kojoj mu ističe ugovor sa "crvenim đavolima".

Nekadašnji reprezentativac Engleske je u ponedeljak na treningu obnovio povredu prepona i niko ne sme da prognozira koliko že morati da pauzira. Oven je od oktobra do januara pauzirao zbog povrede kolena, potom su usledili problemi sa preponama i taman kada je bio na korak da dobije šansu od trenera Aleksa Fergusona zadesio ga je novi maler.

Ovenu na leto ističe ugovor, a obzirom na to da je odigrao samo šest mečeva u premijer ligi nije isključeno da će potražiti novi klub.

Sportklub

Što je najsmešnije, Runi je zapravo bio možda najgori na toj utakmici, ali ga zbog jednog ekstra gola na nekim fudbalskim sajtovima proglasiše za igrača nedelje u Engleskoj.
klasicno za engleze. prestala sam da citam njihovu stampu tokom svijetskog prvenstva. umisliil su da su favoriti i to glavni,jedini, pored spanije evropskog prvaka i njemacke . da ce runi da razbije sve reprezentacije, da ce svima da uvali gol...da ce pored mesija i spanaca da bude najbolji igrac na turniru...pa vidjeli smo kako se na kraju zavrsilo.
da nosi bilo koji dres sem junajtedov, prica bi mnogo drugacije bila.

Pa nama ide odlicno ako se uzme kako je bilo na pocetku a vi mozete da promenite ceo tim i dalje cete biti mali klub iz zapadnog Londona koji video dva giganta Engleskog fudbala (Man Utd i LFC) pa krenuo da se q... istorija se pise a ne suskama al' avaj kada bi vi plavci to znali onda ne biste nase banere kopirali

Fernando Torres - 50m
David Luiz - 25m
Their faces when the referee marked the end of the game - priceless!
There are things that Roman can't buy, for everything else, there's LIVERPOOL

Trebam li da te napomenem da je na pocetku Liverpulove istorije, Liverpul bio manji klub od Evertona i da je Everton na pocetku igrao na Enfildu, pa je morao da preda teren Liverpulu zbog dugova, nekih finansijskih razloga ,otkud znam? Da je Liverpul prvi put usao u Prvu Ligu Engleske 1962?
Vi kao da nesto ne trosite pare. Pa bili ste najfensi klub sa kraja 70ih , kad je Kigan snimao ploce. A igrace koje ste u to doba pokupovali, su mnogo kostali za tadasnje standarde.
Tores kao jeftin nesto bio? Endi Kerol?Suarez? To sica? Rafino razbacivanje?Pa vi ste tokom Rafe imali jedinog valjanog Engleza u ekipi- Stivena Dzerarda. Okej, Robi Fauler ( koji je isto poceo kao navijac Evertona, bas kao Karager i Oven),ali za kratko vrijeme.
Veliki klubovi kao Liverpul, ne trebaju da se zadovoljavaju 4. mjestom, a vi se zadnjih godina grcevito borite za njih.

Fudbal se mijenja. Ne u vasu korist :) .

sto se tice pojacanja...tores ce proraditi , a gledaj malo Luiza, pa ces zakljuciti sama kakav je to igrac :mrgreen:

Poslednja izmena:
Gibson do Browna (kapitena :mrgreen:) i 1:0 :D

Edit: Gibson je gospodario sredinom terena u ovih prvih 45 minuta...eto, bar protiv nižerazrednih ekipa da pokaže nešto :mrgreen:
Bebe, sa druge strane ne može ni to...čini mi se da uopšte nije napredovao, od zadnje utakmice koju sam gledao...

Poslednja izmena:
Da ima dobar šut, ima...ali to ne čini dobrog centralnog veznog, posebno ne u Unitedu...
Na ovoj utakmici danas je imao par odličnih dodavanja, ali opet...jedno je Crawley, a drugo većina timova u PL.

Naravno, ja bih najviše volio da on postane igračina, ali čini mi se da od toga nema ništa :)

Da ima dobar šut, ima...ali to ne čini dobrog centralnog veznog, posebno ne u Unitedu...
Na ovoj utakmici danas je imao par odličnih dodavanja, ali opet...jedno je Crawley, a drugo većina timova u PL.

Naravno, ja bih najviše volio da on postane igračina, ali čini mi se da od toga nema ništa :)

Meni se svideo protiv Bajerna...

Pa da, hteli su i da ga prodaju koliko sam čuo...i ja mislim da nema ništa od toga...al' ko zna...:mrgreen:

Да не коментаришемо превише...Прошли пут када смо играли са екипом из конференције, Ексетер Сити 2005, било је 0-0 на Олд трафорду тако да...

Данас жреб, и колико видим остали скоро искључиво премијерлигаши...Бирмингем Сити би нам фино легао...

Poslednja izmena:
Ко ме је вукао за језик? :dash:

Арсенал на Олд Трафорду ако они прођу Лејтон Оријент...Без обзира на бледо издање данас не би требало да имају проблема са њима на свом стадиону.

60 miliona evra za Modrica je stvarno previse.Dobar je on igrac ali vredi maksimum 30 miliona.Nije on glavni igrac u Totenhemu,to su Bejl i Van der Vart,njihovim dolaskom je Totenhem postao jak.

Cisto sumnjam da ce Ferguson dati ovolike pare za Modrica.Ali problem je sto United zeli kreativnog vezistu,a na trzistu je sad deficit sa takvim igracima.Cavija nema sanse da kupe,Snajdera su hteli ali Inter mu je poboljsao ugovor,pa on nece nigde-dakle jedno od preostalih resenja jeste Modric.

"Mršavko" menja Skolsa

Strateg ''đavola'' impresioniran mladim Argentincem. Cena visoka.

Mančester Junajted se sprema da ponudi oko 40 miliona evra za vezistu Palerma, Havijera Pastorea, tvrde mediji na Ostrvu.

Ferguson u njemu vidi zamenu za Skolsa, koji bi na leto mogao da završi karijeru.

Predednik Palerma je nedavno odredio cenu za Pastorea i ona je po njemu oko 70 miliona evra! Ipak veruje se da bi i za 50, "El Flako" mogao da napusti klub.

On ne želi u Real ili Barselonu, napomenuo je da bi hteo u Juventus, ali je "stara dama" već saopštila da je Argentinac preskup.

Kad već mora da se troši, bolje Pastore nego Modrić.

Back