Manchester United

Ma sve je to tačno Spurs, a sad idi u ćošak i plači što ne možete ništa da osvojite...zbog sudija :hahaha:

'ebo te, najjače mi je to, sudije su krive, da nema njih čudo bi napravili :lol:

Tu ni boldovana slova ne mogu pomoći :lol:

HAha....pa sad cemo uzti titulu....sest bodova razlike....nije mnogo...
A ko kaze da nista nismo osvojili....pa pre tri godina podigli smo trofej Karling Kupa....a recimo Arsenal ima duzi post od nas sto se trofeja tice....
Za sudije sam reko....poslednjih godina su sudili neverovatne stvari u vasu korist...

Рутински одрађен посао, и што је најважније, нико се није повредио пред меч са Арсеналом. Као први у групи избегли смо Реал и Барселону у осмини финала али зато су Милан и Интер потенцијални противници.

Рутински одрађен посао, и што је најважније, нико се није повредио пред меч са Арсеналом. Као први у групи избегли смо Реал и Барселону у осмини финала али зато су Милан и Интер потенцијални противници.

Spremni smo da vas rasturimo kao 2007.:per:

Onaj Berbatov je dva puta umalo skrivio gol...vraćajući nazad...:hahaha:
Ne sviđa mi se on...nekako spor...Mančester je stvarno lud što je toliko para dao za njega...

Ne sviđa mi se on...nekako spor...Mančester je stvarno lud što je toliko para dao za njega...

Berbatov je po meni jedan od najgorih napadaca danas. Odigra jednu utakmicu fantasticno, zabije 5 golova i nema ga sledecih 7 utakmica. Pa ***** ti ja takvog napadaca. Bolje da na 5 uzastopnih utakmica daje po 1 gol i da donese na svakoj po neki bod, a ne da da na jednoj 5 golova i kao donese im 3 boda.

Spremni smo da vas rasturimo kao 2007.:per:

Ја бих на вашем месту пазио да вам се не понови ова година ако се састанемо. :per: Пре ће то бити...

Ја бих на вашем месту пазио да вам се не понови ова година ако се састанемо. :per: Пре ће то бити...

Milanov tim ove i prošle sezone nije isti, + novi trener.

Sa Ibrom smo nepobedivi.:per:

Mada, ja ne bih voleo da se sastanemo sa vama, puno je, već smo igrali dosta utakmica...

Ibrahimović vam valja u prvenstvu...ne nadajte se previše od njega u LŠ.

Još sada, kad vam se povrijedio Silva...molite se da vam ne dođe United u 1/8 finala.

Ibra je do sada u LŠ postigao 4 gola...što je dobro...videćemo dalje...
Ako bude igra kako ume u LŠ...možemo daleko...

Veliki problem je povreda Silve...odbrana nam je najslabija...svakako da bi bilo dobro izbeći Mančester...bilo bi dobro dobiti Šalke ili Šahtjor...:mrgreen:

A verujem i da bi vi voleli da izbegnete Milan...kao i Inter...jer su to najjači koji su bili drugi u grupama...da ne računam Arsenal...jer vi ne možete igrati sa njima...

Back