Manchester United

Ето нас ни кривих ни дужних на деоби првог места! :super::klap::vatromet:

Челзи је изгледа покренуо секвенцу за самоуништење...У свакој нормалној сезони првак би већ био решен. Победа без неке превелике муке али и без неке нарочите игре. А била је прилика да се добрано поправи гол разлика.

Вратио се и Руни. :super: Штета што не даде гол из оне шансе.

С пола гаса смо дошли до победе и осмине финала...Руни га даде, надам се да је то први у низу. Сезона се захуктава, за месец и кусур дана знаћемо где тачно стојимо...

Блекбурн на Олд Трафорду сутра. Полако се кадровски комплетирамо и хватамо форму, тако да не би смело да буде проблема...Мада, ово је луда сезона...

:worth::worth: i za Junajted i Bugarina ...

I Junajted i Čelsi pokazuju da je to moguće u PL, a ne samo u Primeri, bez obzira na protivnika jer i Aston Vila posisa 6 komada, kao i prosečna ekipa poput Blekburna, a nekmoli buranija poput WBA i Wigana ...

Луда сезона, к'о што рекох...Само у таквој сезони Бербатов може да да 5 комада на једној утакмици. :eek::eek::super::super::super::super:

Коначно да изгазимо некога и да се и по гол разлици приближимо рент-бојсима! Да видимо од чега су они састављени, хоће ли моћи да победе на зајебаном гостовању у ситуацији када то морају и то након два узастопна пораза.

Следи Блекпул у гостима, па Арсенал и Челзи један за другим...Након те три утакмице, к'о што рекох, знаћемо колико можемо у лиги ове сезоне.

Alardajs tajno radi za Mancester... Covjek je izveo djecicu na teren(da bi Mancester popravio gol razliku), potpuno nemotivisane ljude...koji su se trudili da pobijede sami sebe... Izvinjavam se Sambi i Nelsenu(njih jedino postujem nakon ove utakmice...iz tabora gostiju)...:ok:
Samo kad se sjetim kako je taj Blekburn igrao protiv nas... pa u najmanju ruku kao Mancester Siti... Stvarno tuga(mada mozda treba biti blazi, jer smo mi ipak gostovali)...

Vrijedno je pomenuti lijepe golove Parka(lijepa akcija) i Nanija(nemam rijeci)...i treba posebno naglasiti sjajnu igru Nanija i Evre...:ok:
Nije tako davno gospodin Defo dao isto pet golova...tako da me to i ne impresionira(pogotovo jer nijesu bili neki golovi)... Ali lijepo je bilo vidjeti kako Berbatov prima loptu u vise navrata(tehnika kojoj mnogi mogu pozavidjeti)...:ok:
Sudija nije sudio cist penal za Mancester u 46. minutu nakon dobrog driblinga Dimitra...ocigledno nijesu povukli veze kod sudija ali zato su se obezbijedili kod cika Sema koji fura isto taj stil(zvakanje zvake cijeli bogovetni dan...)...

Ливерпул на Олд Трафорду у трећем колу ФА купа!!!!

Осећања су ми помешана, с једне стране волим што је дерби, са друге ми је на уму још увек прошлосезонски фијаско против Лидса. :dash: Ваљда гром не удара двапут на исто место.

А сутра Вест Хем на Аптон парку у Лига купу, вероватно ће многе резерве добити прилику. Очекујем Смолинга, Еванса, Гибсона, Бебеа и Македу од првог минута и победу. :D

А сутра Вест Хем на Аптон парку у Лига купу, вероватно ће многе резерве добити прилику. Очекујем Смолинга, Еванса, Гибсона, Бебеа и Македу од првог минута и победу. :D

Sta ono rece :mazi:
Sto mi merak da vidim kako komsije usi zavrcu :hahaha:

Sta ono rece :mazi:
Sto mi merak da vidim kako komsije usi zavrcu :hahaha:

Па кад ви нисте способни да то урадите још од времена кад вам је Гери Мабат био капитен, шта вам је друго преостало? :per:

Шалу на страну, Ферги да узме копачке у руке и да их упути ка главама групе грађана која је изигравала Јунајтед вечерас! :evil: Јесте у питању Мики Маус куп, јесте да никада нисмо наступили у овом саставу али не може 0-4 против најлошијег тима у лиги ни под разно!!! Резервисти који су наступили има убудуће да први тим виде само ако плате карту!!! Криминал!!!

Но добро, заборавимо ово што пре, ионако је битније победити у Блекпулу да у два дербија уђемо са првог места.

Па кад ви нисте способни да то урадите још од времена кад вам је Гери Мабат био капитен, шта вам је друго преостало? :per:
To je zato sto sudije zevzece...Ne dozvoljavaju nam da dobijemo....Jebbiga nema svako svoje ljude u sudijskoj organizaciji kao vi... :mrgreen:
Ali sta da kazem za tekmu....ponizenje koje se ne vidja cesto...obrisase patos sa vama na nivou....

Taman je bio i prenos na tv-u, da se ne maltretiram sa netom i eto šta me je dočekalo...ajde što smo izgubili, nego što se kod igrača nije primjećivala neka zainteresovanost, što je nedopustivo.
Umjesto da se na ovakvim utakmicama nametnu, oni sebi još više zacementiraju mjesto na klupi...

P.S. Je l' ovo sad i Spurs izigrava Kalimera, ko Grizzly što ima običaj?

Sudije...kmeeee...nepravda...kmeeee :(

Back