Manchester United

Mislim da je premoren. Da Owen nije povređen pretpostavljam da bi ga Ferguson malo odmorio.
A na odbranu je definitivno bačena kletva, počeo sam ozbiljno u to da verujem.
O'Shea povređen, Evans povređen, Brown pobređen, De Laet se nedavno povredio...
Posebno se plašim za Evru koji igra utakmicu za utakmicom jer jednostavno nema ko da ga zameni a očigledno je premoren.
Sreća što do utakmice sa Liverpulom ima nedelju dana i nema midweek utakmica, inače bih bio ozbiljno zabrinut. Ovako će biti svi spremni za osvetu u nedelju :super:

@Lucius Vorenus
Sto se tice premorenosti Runija...to je sigurno...
Evra je stvarno masinica i tu nema price...za njega se ne bih bojao...covjek je jedan od najbolje gradjenih u Premijer ligi, jedino nema visinu...

Ja bacam kletvu svako vece:hahaha1:

Ako ko ima motivacije da igra derbije to je Liverpul posto se cak ni njihovi navijaci ne sjecaju kada su osvojili englesku ligu...
Posto ste i vi i oni potpisali ugovor sa Djavolom...rekao bih da ce to biti Paklena utakmica:D

Liverpul je vrlo nezgodan. Interesatno je da su uvek dobro motivisani kada igraju derbije, jer većinu bodova koje su gubili bili su protiv slabijih timova (sunderland, wolves, wigan, stoke, portsmouth...).
Ono što me dodatno plaši je naravno Vidić koji još uvek nije dostigao top formu a Tores mu zaista ne leži.
Slažem se da će biti odlična utakmica, ali mislim da je pravo vreme da se Liverpulu zada udarac koji će ih izbaciti iz ravnoteže i trke za četvrtu poziciju, jer ništa više ne bih voleo nego da Junajted osvoji Premijer ligu a Liverpul završi ispod 4. mesta :per:

Liverpul je vrlo nezgodan. Interesatno je da su uvek dobro motivisani kada igraju derbije, jer većinu bodova koje su gubili bili su protiv slabijih timova (sunderland, wolves, wigan, stoke, portsmouth...).
Ono što me dodatno plaši je naravno Vidić koji još uvek nije dostigao top formu a Tores mu zaista ne leži.
Slažem se da će biti odlična utakmica, ali mislim da je pravo vreme da se Liverpulu zada udarac koji će ih izbaciti iz ravnoteže i trke za četvrtu poziciju, jer ništa više ne bih voleo nego da Junajted osvoji Premijer ligu a Liverpul završi ispod 4. mesta :per:

Davno smo utvrdili da mu mnogi ne leze...a neki cak stignu i da mu poprave zube:hahaha1:
Ako se razmasu iz Liverpula...nece tu samo problem biti Tores...

Kada govorimo o tvojoj zelji...mogu primjetiti da ti se prvi dio zelje ispunjava vec tri sezone...tako da je vrijeme da ti se ispuni samo drugi dio zelje:hahaha1:

Da ne zaboravim...njima najbolje udarce zadaje Rafa, vec na treningu...a glavni asistent mu je Kapitencina:mrgreen:

Takav je tip igrača. U Premijer ligi jedino mu Tores i Agbonlahor ne leže, a iz Evrope jedino još možda Eto. Ima problema sa okretnim igračima i problem je ako takvi igrači igraju dupli pas ili trče ka njemu i idu u dribling i onda nastaje rušenje i karton, ali zbog toga je i podigao "ometanje (distribution)" na vrlo visok nivo pa se jedino u krajnjoj nuždi izlaže situacijama jedan na jedan.
Za razliku od njega, Ferdinand se vrlo dobro snalazi u takvim situacijama i zato njih dvojica, po meni, čini savršen par.
Što se tiče dominacije u vazduhu, biću opet subjektivan, mislim da ne postoji bolji centralni bek od Vidića. Jednostavno, nema logike da bilo koji tim igra duge lopte kada je on u zadnjoj liniji jer zaista ne pamtim kada je izgubio ijedan duel u vazduhu,
A i rezultati govore sami za sebe - Poslednje tri utakmice bez primljenog gola - gol razlika 8:0. Toliko znače Rio i Vidić.

Za želje ćemo videti. Mislim da Arsenal nije mentalno stabilan da izdrži trku pa očekujem vrlo neizvesnu borbu između Vas i nas.
Mislim da će međusobni duel u velikom odlučiti pobednika.
A Rafa i kapitenčina su savršen tandem, nadam se da će i sledeće sezone predvoditi Liverpul. Znaš za ono:
KRAP! :mrgreen: (Keep Rafa At Pool) :mrgreen:

Za želje ćemo videti. Mislim da Arsenal nije mentalno stabilan da izdrži trku pa očekujem vrlo neizvesnu borbu između Vas i nas.
Arsenal ima najlakši raspored i to im je prednost, iako nemaju iskustva za titulu ... Voleo bih da oni osvoje, jer od kad im je Bergkamp otišao sve su mi draži i draži i baš volim da ih gledam ...

Posebno kad imaju majstora poput Aršavina :D ...

Da Van Persie nije povređen mislim da bi imali dobre šanse. Ovako su vrlo ograničeni u napadu a tim koji pretenduje na prvo mesto ne može se oslanjati na Eduarda i Bendtnera.
Bendtner jeste u usponu forme ali po meni to je ograničen igrač za kojeg, iako je mlad, ne verujem da će napraviti neku veliku karijeru.
A Arshavin kao usamljeni napadač nije pravo rešenje a i sam Arshavin je, koliko sam čitao, kritikovao odluku Vengera što ga je par puta stavio na tu poziciju.
Da Venger nije tvrdoglav, Arsenal je u januaru mogao da kupi jednog vrhunskog napadača i golmana i mislim da bi time napravili bum.
Ovako im ne dajem prevelike šanse ali nikad se ne zna.
Što se tiče rasporeda, imaju lakši od Čelzija i nas, ali opet gostuju nezgodnog Birmingemu, dočekuju Siti i gostuju Spursima a to su vrlo ozbiljni kandidati za četvrtu poziciju.
Elem, videćemo. U svakom slučaju predstoji vrlo neizvesna borba :)

Takav je tip igrača. U Premijer ligi jedino mu Tores i Agbonlahor ne leže, a iz Evrope jedino još možda Eto. Ima problema sa okretnim igračima i problem je ako takvi igrači igraju dupli pas ili trče ka njemu i idu u dribling i onda nastaje rušenje i karton, ali zbog toga je i podigao "ometanje (distribution)" na vrlo visok nivo pa se jedino u krajnjoj nuždi izlaže situacijama jedan na jedan.
Za razliku od njega, Ferdinand se vrlo dobro snalazi u takvim situacijama i zato njih dvojica, po meni, čini savršen par.
Što se tiče dominacije u vazduhu, biću opet subjektivan, mislim da ne postoji bolji centralni bek od Vidića. Jednostavno, nema logike da bilo koji tim igra duge lopte kada je on u zadnjoj liniji jer zaista ne pamtim kada je izgubio ijedan duel u vazduhu,
A i rezultati govore sami za sebe - Poslednje tri utakmice bez primljenog gola - gol razlika 8:0. Toliko znače Rio i Vidić.

A Rafa i kapitenčina su savršen tandem, nadam se da će i sledeće sezone predvoditi Liverpul. Znaš za ono:
KRAP! :mrgreen: (Keep Rafa At Pool) :mrgreen:

Vidio sam ja kako mu Rodaljega lezi:hahaha1: A Drogba stize da mu pali i samare:hahaha1: Volim ja da se salim zato ne zamjeri;)
Mozda bi i bili savrsen par kada ne bi bilo Terija i Karvalja:D

Mislim da ce odluciti to sto mi necemo izgubiti ni bod do kraja sezone;)

A KRAP je odlican:hahaha1:

Vidio sam ja kako mu Rodaljega lezi:hahaha1: A Drogba stize da mu pali i samare:hahaha1: Volim ja da se salim zato ne zamjeri;)
Mozda bi i bili savrsen par kada ne bi bilo Terija i Karvalja:D
Eeee, da Drogba nije šamarao, možda bi stari kapiten engleske imao pehar LŠ-a, a ovako ga ima ovaj novi, i to ponajviše zahvaljujući doktorskoj partiji išamaranog ...

2:20 :worth::worth:

Mislim da ce odluciti to sto mi necemo izgubiti ni bod do kraja sezone;)
Oćel pasti petarda na Old Trafordu, pošto je Ružni uhvatio gadnu formu, a Čelsi ne briljira sa golmanima :lol: ...

Prošle sezone si bio ubeđeniji, pa vas je Vidić ispratio sa 3 komada u mreži ...

Eeee, da Drogba nije šamarao, možda bi stari kapiten engleske imao pehar LŠ-a, a ovako ga ima ovaj novi, i to ponajviše zahvaljujući doktorskoj partiji išamaranog ...

2:20 :worth::worth:

Oćel pasti petarda na Old Trafordu, pošto je Ružni uhvatio gadnu formu, a Čelsi ne briljira sa golmanima :lol: ...

Prošle sezone si bio ubeđeniji, pa vas je Vidić ispratio sa 3 komada u mreži ...

To nije doktorska partija vec mesarska... Zasluzio je crveni karton za sve sto je uradio te veceri...

Kakva bre petarda...?:D Tome se ni oni ne nadaju:hahaha1:
Njegova forma je na izmaku...
Celziju su golmani sasvim u redu ali kubure sa povredama... Kada bude stao Bik na gol...necemo imati problema... Vala je i vrijeme da dobije priliku...
I mogu da se kladim da necemo primiti gol na Old Trafordu....:bye:

Opet će Drogba da glumi bubašvabu :per:

idhd9y.jpg

Naravno, ja se kladim da Rooney nema saigrača nego da igra sam protiv 11 suparničkih igrača ne bi dao nijedan gol. Toliko je loš :mrgreen:

Grizzly, ja ne znam šta bih radio da nema tebe na ovom pdf-u :mrgreen:

P.S. I naravno, baš gledam Drogbine golove ovo kolo, tačno se vidi da je majstor, sve sam :hahaha:

Za prvi je asistirao igracu(na jednom kraju sesnaesterca) koji mu je centrirao(na drugi kraj sesnaesterca)...a za drugi je istrcao kao brzi voz... Runi je samo plasirao lopte...i u tim situacijama je bio sam...

Runi je odlican...ali mu forma pada... A Tores ima uzlaznu formu...

Drago mi je da me toliko volis:mrgreen:

To nije doktorska partija vec mesarska... Zasluzio je crveni karton za sve sto je uradio te veceri...
Jest vala, za sve one sjajne startove, za one čiste startove što je sudija svirao faul, za svaki dobijen duel u vazduhu je trebao po jedan žuti dobiti :D ...

Za sve što je uradio te večeri zaslužio je epitet igrač utakmice, jer je držao Mančesterovu odbranu i stavio u džep Drogbu ...

Kakva bre petarda...?:D Tome se ni oni ne nadaju:hahaha1:
Njegova forma je na izmaku...
Ne bojim se ja za njegovu formu, vidiš da Ružni puca od snage i da ne namerava da stane sa trpanjem ... Verujem da će prestići Kronaldov rezultat iz pretprošle sezone i da će dati preko 42 gola u sezoni ...

I mogu da se kladim da necemo primiti gol na Old Trafordu....:bye:
Eeee, i prošlog januara si prognozirao da nećete primiti gol, te da će te dati 3 najmanje, ali zajjebo te primarijus tako što je dao prvi, i bio maestralan kod trećeg (dupli blok) ...

Na osnovu čega zaključuješ da Runijeva forma opada?
On upravo igra onako kako se od njega i očekuje a puno razloga ima zbog kojih ranije nije mogao da pokaže gde se najbolje snalazi.
Da ne davim sad o Ronaldovoj eri, ali i posle odlaska Ronalda, pa čak i dobar deo ove sezone, Ferguson ga je gurao isuviše levo, dakle igrao je ono što, recimo, Park trenutno igra u 433 formaciji. To nije njegova prirodna pozicija. I kada smo na početku sezone igrali 451 sa Runijem kao usamljenim napadačem nije dobro funkcionisalo jer je bio potreban kontinuitet igara kako bi se on navikao na tu poziciju. Sada mu izgleda ta formacija i pozicija usamljenog napadača najviše i odgovaraju uz 442 kada Berbatov igra malo iza njega.
Mislim da je Runi najkompletniji napadač na svetu i igra u skladu sa svojom reputacijom.

Back