Manchester United

Nije bio u gol šansi? Jedino možda ako se uzme u obzir da je Maskerano počeo da ga čupa negdje na 20 metara od 16-erca...i nije prestao sve dok ovaj nije pao u 16, i eto ti penala.

I naravno da su moje pretpostavke, zato ih ja i izgovaram. A opcija sa crvenim bi bila nelogična, naravno. Zato je sudija donio pravu odluku odnosno penal + žuti karton.

I sam kažeš da je vučen na 20 metara od gola i sa strane ga je susutizao naš igrač...koliko znam faul se svira gde je počeo a ne posle nekoliko metara još pogotovu što je to bio ulazak u šesnaesterac...čak nije ni bio u šesnaest metara već mu je leva noga bila van.
Dakle,ni govora o penalu!

Naravno, CIA, BIA, Vatikan...:confused:

Paravojna jedinica Archdevils je, kako prenose eminentne novine iz Liverpula, juče kindapovala stariju kćer Rafe Beniteza Klaudiju te je Benitez bio primoran da preda utakmicu tako što je na klupi ostavio svoje najbolje poput Kyrgiakosa i Ngoga.

Očekuje se da Klaudija Benitez bude puštena tokom dana pošto je Benitez ispunio svoj deo dogovora.

Ne mogu da verujem da se posle onakvog ponašanja Toresa, starta Maskerana koji je bio za crveni karton i produžetka utakmice od 5 minuta neko usuđuje i da pomene sudije.
Zar nije jednostavnije priznati da je Liverpul u potpunosti nadigran, da je delovao bezidejno, da se Gerrard nije video tokom čitave utakmice, da su Rio i Vidić spakovali Toresa u dzep...
Očajna igra Liverpula, zaista bih se začudio da završe ispred Totenhema, Vile i Sitija, jer su objektivno lošiji od njih.

Liverpul je razbio Mančester, imali su jedno 5-6 stoprocentnih šansi i sigurno bi ih i realizovali da im Benitez nije rekao da namerno promašuju.

Howard Webb je viđen na aerodromu u Mančesteru kako kupuje dve karte za Honolulu a bio je u društvu zanosne plavuše.

I sam kažeš da je vučen na 20 metara od gola i sa strane ga je susutizao naš igrač...koliko znam faul se svira gde je počeo a ne posle nekoliko metara još pogotovu što je to bio ulazak u šesnaesterac...čak nije ni bio u šesnaest metara već mu je leva noga bila van.
Dakle,ni govora o penalu!

Taj igrač koji ga je sustizo sa strane je i sustizao jer ga je Maskerano čupao dok je ovaj sam išao put gola. Zato sam i spomenuo crveni, tj mogao je odmah tu na 20 metara svirati faul i Maskeranu dati crveni, ili pustiti akciju, pošto je Valensija još uvijek imao priliku da uputi neki ozbiljan pas. Nije svirao ništa, Valensija je nastavio da nosi Maskerana do 16 i onda pao. Penal.

Poslednja izmena:
Liverpul je razbio Mančester, imali su jedno 5-6 stoprocentnih šansi i sigurno bi ih i realizovali da im Benitez nije rekao da namerno promašuju.

Howard Webb je viđen na aerodromu u Mančesteru kako kupuje dve karte za Honolulu a bio je u društvu zanosne plavuše.

Postavlja se samo pitanje do kada će jedan od najpoznatijih vođa fudbalskog podzemlja, Aleks Ferguson, moći ovako nesmetano da maltretira fudbal na Ostrvu.
Još jednom je njegova ekipa, sastavljena od igrača prosječnog ili ispod prosječnog poznavanja fudbalske vještine, savladala mnogo nadmoćniju ekipu od sebe.

Taj igrač koji ga je sustizo sa strane je i sustizao jer ga je Maskerano čupao dok je ovaj sam išao put gola. Zato sam i spomenuo crveni, tj mogao je odmah tu na 20 metara svirati penal i Maskeranu dati crveni, ili pustiti akciju, pošto je Valensija još uvijek imao priliku da uputi neki ozbiljan pas. Nije svirao ništa, Valensija je nastavio da nosi Maskerana do 16 i onda pao. Penal.

Do 16,ne i u 16 :ok:
Koji penal se svira na 20 metara od gola :eek:

Gerard igra tako bezvoljno da se ni ne naslućuju obrisi igrača kakav je nekada bio.
Vidi se da čovek igra bez motivacije, skroz preko k.
Deluje kao da mu je neophodna promena sredine.

Čak sam se mogao složiti sa komentatorom RTS-a, koje inače sve u paketu smatram retardiranim, kada je kod sukoba Flečera i Kajta prokomentarisao Džerardovo ponašanje, tj potpunu nezainteresovanost da stane na stranu saigrača.

Postavlja se samo pitanje do kada će jedan od najpoznatijih vođa fudbalskog podzemlja, Aleks Ferguson, moći ovako nesmetano da maltretira fudbal na Ostrvu.
Još jednom je njegova ekipa, sastavljena od igrača prosječnog ili ispod prosječnog poznavanja fudbalske vještine, savladala mnogo nadmoćniju ekipu od sebe.

Postoje indicije da iza Fergusona stoji niko drugi do kraljica Elizabeta lično koja mu je i dodelia titulu Sera i tako praktično dala zeleno svetlo Fergusonu da počne sopstveni biznis.
Naravno, kraljica nikada nije uskratila logističku podršku pa većinu zaposlenih na Traffordu sačinjavaju službenici MI-6.

Čak sam se mogao složiti sa komentatorom RTS-a, koje inače sve u paketu smatram retardiranim, kada je kod sukoba Flečera i Kajta prokomentarisao Džerardovo ponašanje, tj potpunu nezainteresovanost da stane na stranu saigrača.

Da, i to.
Zanimljivo mi je bilo i to da je Runi smirivao Agera koji se spremao da uleti u obračun.
Runi žarko želi kapitensku traku čim je počeo da radi posao koji bi trebalo da obavlja kapiten Liverpula.

Pa realno za koju godinu će i biti kapiten. Gigs i Nevil su na zalasku karijera, i Ferdinand je prošao zenit...dakle Runi ili Evra.

Pa znaš da je Fergi skoro rekao da nije siguran da će Runiju dati kapitensku traku i da običava da kapiteni budu ili odbrambeni ili vezni igrači.
Runi se opasno nameračio da promeni Fergusonovo mišljenje.

Inače, drago mi je što se Gigs vratio na teren, do povrede je bio jedan od glavnih igrača Mančestera ove sezone.

Pa znaš da je Fergi skoro rekao da nije siguran da će Runiju dati kapitensku traku i da običava da kapiteni budu ili odbrambeni ili vezni igrači.
Runi se opasno nameračio da promeni Fergusonovo mišljenje.

Inače, drago mi je što se Gigs vratio na teren, do povrede je bio jedan od glavnih igrača Mančestera ove sezone.

Odbrambeni, vezni i Šmajhel u finalu 1999 :D
I treba da promijeni mišljenje, valjda će Runi za koju godinu, kada Unitedu zatreba novi kapiten, biti još umjereniji u nekim svojim reakcijama, ali nikako manje borbeniji, naravno.
Kada se pogleda Runi sada, i onaj Runi na početku karijere u Unitedu...nebo i zemlja što se tiče ponašanja, konkretno sa sudijama.

I sam kažeš da je vučen na 20 metara od gola i sa strane ga je susutizao naš igrač...koliko znam faul se svira gde je počeo a ne posle nekoliko metara još pogotovu što je to bio ulazak u šesnaesterac
Apsolutno netačno, proveri pravila još jednom.
Ako igrač vuče drugog igrača van šesnaestarca i nastavlja da ga vuče unutar šesnaestarca, sudija mora svirati penal.
Nije on oboren van 16 metara pa da bude slobodan udarac.

Po meni, Flečer igrač utakmice. Nije stao, agresivan, uvek se otvarao i iznosio loptu, asistirao kod drugog gola.
Vidić i Ferdinand su podjednako dobro odigrali - Vidić, kao i uvek, nije izgubio duel u vazduhu. Ferdinand je mogao bolje da se postavi kod prvog gola, osim toga dobra utakmica.
Kerik je bio loš, Park se popravio u drugom poluvremenu, Runi vrlo dobar.
Ostali manje-više solidni, 7/10

Blekburn 1:1 Čelzi

Bravo Blekburn! Sada je na nama da trku polako privodimo kraju.

Biće zeznuto, ali je bar sada sve u našim rukama.
Ako pobijedimo Čelzi na našem terenu, napravićemo prostor za neki kiks, npr. protiv City-ja, koji meni djeluje kao najvjerovatniji. Naravno, ovim sam manje više rekao da Arsenal i ne računam u ovoj trci...njihov kiks mi djeluje kao najsigurniji.

Magnificent

21st March 2010

The Scot told Sky Sports: "If I can keep (Nemanja) Vidic and (Rio) Ferdinand fit we have a marvellous chance against anyone.
"Vidic in particular today was absolutely magnificent. We have a very experienced back four and goalkeeper so it gives us a really outstanding chance.

Back