Manchester United

procitao komentare mene i crnog pa se uplasio...

ozbiljno, berbatov je precijenjen.lako cemo za alborg,borisov i ostale pa njima bi i anelka dao :mrgreen: .

ima kvalitet,ali je lijen...i precijenjen, nije toliko dobar koliko se prica

Ma daj...nema sanse. Ja bih pre rekao da je podcenjen (iako nije). Jak je, ima smisla za igru. Utrcava u prazan prostor, ima igru glavom, dobar je 1 na 1. Jednom reci - kompletan. I moram reci da on po meni trenutno hvata najbolje voleje na svetu :)

Ne sve ,naravno...ali prosle sezone su vas bas pustali...ali dobro, sta je bilo, bilo je...

Neke komplikacije sa Tevezom...bas ste taj transfer umuljali ...

Daj, nemoj da se sprdas. Sudijske greske su normalna stvar u fudbalu, na jednoj utakmicu idu u tvoju korist, na drugoj te ostete...I tako je za sve klubove.
ManUtd je prosle godine osvojio 2 titule iz prostog razloga sto je bio najbolji. Svidjalo se to nekom ili ne...

A Tevez je jos uvijek pozajmljen igrac, vidjecemo na kraju sezone sta ce biti...

Hmmm, prosle godine su CR, Runi i Tevez dali 70% golova u Mancesteru, tako da Berbatov nije bio bas toliko neophodan ... Da se razumemo, on je vrhunski igrac, odlican je, ali puno je dati tolike pare za igraca koji nije prvi izbor i koji nece imati punu minutazu ... Mogli su dovesti odlicnog veznog igraca za te pare, ili dva jako dobra napadaca koji ce da rasterete Runija i Teveza, a ovako ce jedan od njih trojce da manju minutazu i to ce da se odrazi na formu ...
Evo i da citiram ono sto sam pricao na pocetku ...

Poenta je to da je Tevez nezadovoljan i da ima malu minutazu, a pljunuli su ogromne pare za nejga ... Ovako ce sada ispasti iz forme a steta posto je mlad igrac ... Njih 4-ica ne mogu zajedno da igraju, i jedan je tu beskoristan ... Na kraju je ispalo da je taj visak Tevez, i ne bi me cudilo da zatrazi da bude na transferu ...

Zlatna lopta se osvaja najvecim delom na terenu, ali ne sme se zanemariti ni, ne toliko mali, deo van njega. Steta sto Kristijano nema ozbiljnijeg konkurenta, osim recimo Kasiljasa...mada sto neko rece kad je Bufon nije osvojio nece ni leteci Spanac.

Upravo to, Bufon je bio u istoj situaciji kao i Kasiljas (dve velike titule, mada je SP dosta vaznije), i Bufon je za konkurenta imao Kanavara a ne CR-a sa fantasticnom sezonom, i zato nema sanse da Iker dobije ... A evo i sada prosecno brani tako da smanjuje sebi sanse ...

Evo i da citiram ono sto sam pricao na pocetku ...

Poenta je to da je Tevez nezadovoljan i da ima malu minutazu, a pljunuli su ogromne pare za nejga ... Ovako ce sada ispasti iz forme a steta posto je mlad igrac ... Njih 4-ica ne mogu zajedno da igraju, i jedan je tu beskoristan ... Na kraju je ispalo da je taj visak Tevez, i ne bi me cudilo da zatrazi da bude na transferu ...

Tevez obozava Mancester i spreman je da se bori za mesto u timu. Skoro su ovi iz Reala njuskali oko njega ali Karlitos je odbio bilo kakve razgovore jer zeli da ostane. Naravno, nije blesav da ostane da bi sedeo na klupi i da truli. Tevez je pobednik i zeli da igra.
Ferguson jednostavno MORA da ga pusta vise jer je Karlos dokazao koliko je znacajan igrac za ceo kolektiv.
Pre bih se ja odrekao Berbatova nego Teveza jer je Karlos spreman da gine na svakoj utakmici. Berbatov je car ali Tevez igra srcem.

Ispizdecu ako ode :evil:

Zasto on nece igrati, kad je ovo takmicenje pod pokroviteljstvom Fife a ne Uefe? Ako je verovati tradiciji (da branilac titule ispadne u prvom kolu sledece godine), a pritom i Vidic ne bude igrao, sanse su zantno vece za Inter ...

Mada, moze se Ibra povrediti teze a onda se mogu oprostiti od daljeg takmicenja ...

Ko ce sad docekati februar :D ...

Back