Manchester United

jones_og_villa_celeb.gif

Dobra tekma,sjajna atmosvera,podsetilo me za trenutak na kup sa Zvezdom (verovali ili ne:zblesav:) kad je Tejgo dao 2 komada,isto tako bilo kišovito hladno vreme,utakmica dinamična,a ceo stadion na nogama navija sve vreme,EXTRA!! sve skroz slično:mrgreen:,hehe...

Agent Dembe Ba tvrdi da je Junajted zainteresovan za njegovog klijenta. Ovo bi lako mogla biti navlakusa za klubove koji su stvarno zainteresovani da pozure sa ponudom jer ne verujem da je Fergi toliko izlapeo da pored 4 klasna napadaca dovodi jos jednog

Veoma važan bod, da se što je više moguće prati City.
Početak drugog poluvremena prava katastrofa, kao da nije bilo odbrane. Teško će se doći do bilo kojeg trofeja bez Vidića, to je jasno kao dan.
U svakom slučaju, sa 3:0 do 3:3...više nego dobro :D

Ovo danas nije bio derbi...rutinski uvalili dva gola na asistencije ona dva njihova balvana, posle šansa Runija i to bi bilo to.
Na kraju greška odbrane i rasista ga uvali, i da ne bi toga smorila bi utakmica. Mada, i posle toga Liverpul nije pritiskao nego sve nešto mlako, jadno i žalosno.

U svakom slučaju, 3 boda i privremeno prvi na tabeli.

EDIT: Skroz sam zaboravio da prokomentarišem ono najvažnije na današnjoj tekmi :mrgreen: Šteta što svi nisu postupili kao Ferdinand, tj. iskulirati rasistu i eventualno mu pružiti kitu da povuče.

Poslednja izmena:
ma daj nemoj me zezati.... zar nije njemu cak deda crnac? uostalom tamo u urugvaju ima puno crnaca i ti malo svetliji kao suarez njih zovu negrito a ovi njih nekako drugacije i nije uvredljivo ni za jedne...i to je isto sto je on rekao evri, bez ikakve namere da ga uvredi...to su izjavili svi iz suarezove repke i on sam...i lupe mu 8 utakmica zabrane? ma daj cisto proseravanje.... boli me za obojicu ali ovo je takvo foliranje da mi se gadi....
popizdeo bih da sam na njegovom mestu.... sve neki mudroseri u toj fa....a kontam da su sve neki satanisti :mrgreen:

Poslednja izmena:
ma daj nemoj me zezati.... zar nije njemu cak deda crnac? uostalom tamo u urugvaju ima puno crnaca i ti malo svetliji kao suarez njih zovu negrito a ovi njih nekako drugacije i nije uvredljivo ni za jedne...i to je isto sto je on rekao evri, bez ikakve namere da ga uvredi...to su izjavili svi iz suarezove repke i on sam...i lupe mu 8 utakmica zabrane? ma daj cisto proseravanje.... boli me za obojicu ali ovo je takvo foliranje da mi se gadi....
popizdeo bih da sam na njegovom mestu.... sve neki mudroseri u toj fa....a kontam da su sve neki satanisti :mrgreen:

Ali Engleska nije Urugvaj. Tu se i prejebao.

Pa znam da nije ali ocigledno je da nije imao nikakvu losu nameru niti je uradio nesto tako strasno..realno.... 8 utakmica covece...a u isto vreme teriju odloze donosenje odluke do posle eura? to je cisto izivljavanje tih iz fa....jako me nervira to iskompleksirano bahacenje...isto kao ona glupost da niko ne sme da kritikuje sudije ni kad prave ogromne greske? Zar oni nisu placeni za to sto rade isto kao fudbaleri npr? zasto onda njih ne sme niko da kritikuje kad urade nesto lose a trenere i fudbalere sme?

Back