Manchester United

Najkompletniji igrac danasnjice. Covek sve zna i da doda, i prodor, i sut, i slobodnjak, i igra glavom... Ma i zadnjeg veznog ako treba moze da igra. Sve od zadnjeg veznog preko centralnog pa do krila i napadaca covek moze uspesno da igra. To trenutno ne moze niko, barem ne tako uspesno.

PET FERGUSONOVIH ŽELJA

Aktuelni prvaci Engleske, momčad Manchester Uniteda, u januarskom prelaznom roku će vjerovatno pokušati dovesti nekoliko igrača.
Crvene vragove strani mediji povezuju sa nekoliko igrača, a najviše se spominju: Ricky van Wolfswinkel (Sporting), Nicolas Gaitan (Benfica), Cheikh Tiote (Newcastle), Marek Hamšik (Napoli), Jordan Rhodes (Huddersfield).

1. Nicolas Gaitan

Godine: 23
Pozicija: Ofanzivni vezni
Klub: Benfica
Tržišna vrijednost: 23 miliona funti

Gaitan je u ovoj sezoni Portuguese lige jedan od najboljih igrača Benfice. Asistirao je četiri puta u četiri uvodne utakmice Benfice, u ovosezonskoj kampanji Lige prvaka. Potpisao je novi ugovor sa portugalskom ekipom, ali Sir Alex Ferguson bi ga mogao dovesti, ako vlasnici odluče odriješiti kesu.

bieber_safydj28.gif

Jel postoji jos neko da veruje da ovaj "klub" nije propao?
Ferguson i njegova ideologija da mu ne trebaju pojacanja,jok nego ce mu Smoling i Velbek doneti rezultat:roll:
E a centralna vest povreda Vidica,mislim boli javnost u Srbiji patka za ovog preduzimaca odgovornosti i njegovu povredu,vala isto mi ko kad cujem povredio se Rio Antonio Mavuba:per: nema vise razlike

Jel postoji jos neko da veruje da ovaj "klub" nije propao?
Ferguson i njegova ideologija da mu ne trebaju pojacanja,jok nego ce mu Smoling i Velbek doneti rezultat:roll:
E a centralna vest povreda Vidica,mislim boli javnost u Srbiji patka za ovog preduzimaca odgovornosti i njegovu povredu,vala isto mi ko kad cujem povredio se Rio Antonio Mavuba:per: nema vise razlike

Mavuba! :eek: Nemoj zezati...:sad2:

Back