zadovoljni kupac
Iskusan
- Poruka
- 5.643
А тек да одес, Свабов, да видис колико је лепа...
Ovaj TORNADO izgleda nije tako glup kao sto mislimo, zbog njega smo spamovali ovako lepu temu...pozdrav braco SRBI!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А тек да одес, Свабов, да видис колико је лепа...
koji tvoj fazon? duvanje? taman poslaHAha... evo moj fazon koriski. Ja sam Bil, a tvoja keva monika.Ma idi begaj druze nazy![]()
A sta si se ti koji moj prikljuci? Hoces da ga sikis malo ?
Ovaj TORNADO izgleda nije tako glup kao sto mislimo, zbog njega smo spamovali ovako lepu temu...pozdrav braco SRBI!
Pa ti ama bash nista ne kazes, zato nemoj ti da o tome pricas. Ja sam se napisao postova, a ti slicica![]()
koji tvoj fazon? duvanje? taman posla
a ti si: ha-rmonika![]()
Kulturno molim...
odmah se vidi da si jak sa jezikom (ali ne ovim pisanimTvoju kevu jezikom, kako si znao![]()
Ниче је у многим стварима погрешио и промашио, а нарочито у томе што је био атеиста и што је покушао да "убије Бога". Ретко бих некоме препоручила да узме Ничеа за узор и да се томе у животу и његовим мислима руководи. Достојевски је закон за такве лакоумнике.
Што се тиче прошлости о којој говориш Андрић је говорио да се прошлост не може никада чврстим зидом одвојити од садашњости, историја је одувек била учитељица живота, а нарочито код Српског народа. За тебе је историја колико видим МИТ, жеља ЕУ је да прогласи сваку националну историју за МИТ да будемо неко "уједињено друштво без граница" а онда за 20 год. кад се распадне та антихришћанска, неприродна и вештачка творевина звана ЕУ, српски народ треба онда да се пита где су српске границе ?
Националност није ствар избора. Ти ћеш увек бити Србин где год да одеш. Можеш да купиш кућу у страној земљи, али само једну кућу и једну земљу можеш звати ДОМ или "Доме, слатки доме". Сваки човек има своје обичаје, културу, традицију коју чува као какву драгоценост, и где год да одеш видећеш како људи своју историју и "своје митове" (како их ти зовеш) - заправо негују.
ЕУ је састављена од крпа и закрпа, она нема ништа темељније што би је могло одржати на дужи рок. И зато, ко мало даље погледа у будућност, а има пример из прошлости, довољно је да схвати да ће се та заједница кад-тад распасти, а наша држава тада мора имати своје границе и своју очувану духовност, културу и традицију. Само је у томе поента.
odmah se vidi da si jak sa jezikom (ali ne ovim pisanim)
a pa mojoj kevi mozes jezikom da olizes boolju, kao i svoj blizoj i daljoj familiji![]()
normalno , ti i nemas nista drugo sem jezikaMa jezik mi jeglavno oruzije
normalno , ti i nemas nista drugo sem jezika
a zvacu te -WC papir![]()
Znam, sam sebi se divim ponekad![]()
A ko si ti da mene teras iz moje zemlje. A moja slika na avataru nepismeni covece jasno pokazuje odakle sam. A vi zemju ovu mrzite kada su vam idoli ubice i jedan koji je cak i genocid pocinio, Ml'adic. Izem ti vasu ljubav prema Srbiji :shock: :wink:
Monika stisni zube
"nepovezuse"Haha... kakve nepovezuse. Nisam te tako ucio "sine"![]()
"nepovezuse" :mrgeeen:
iz kog li si ti sela...nekog nazY sigurno![]()
Je l to bese onaj Pesnik, pred cijim su odrom, kada su ga prenosili da ga sahrane u leotarskoj Gracanici, duz citavog puta klecali iz postovanja Srbi i drugi ljudi?Kao što reče Jovan Dučić, svetina koja napušta otadžbinu trbuhom za kruhom bez ikakvog patriotskog osećanja nije ništa intelektualno ispred stada muflona koji u potrazi za boljom ispašom prelaze iz Konga u Sudan...
ha-rmonika o cem' li sad pricas samo ti znas- a moguce ni ti... to su valjda te nazY 'nepovezuse'pa nazy, nego sta. Okruzem nazy-ima
A inace ne pise se :mrgeeen: .Mozes da kliknes samo misem na ikonicu gospon zelenog "sine"