Mamini andjeli

Umori se brzo a i boli ga i pored lekića...shvatio je da ne sme da jurne, ali nagon je nagon.....ne odustajemo, malo vežbica da mu ojača leva noga i zadnje.....sad će lepo vreme pa će biti sa nama napolju i više će se kretati. Izgubio je kondiciju ali ima i toga, i to podosta, što je postao ogromnaaaaaaaaaaa maza....:heart:

Poslednja izmena:
Bez uvrede svima koji imaju nemačke ovčare... Ja lepšu i miliju facu od Mešove u životu nisam videla ... o pogledu i okicama da ne govorim (a volim ih i videla sam ih dosta).
Šaljem ogroman zagrljaj i njemu i vama... :heart:

Hrabrica, ne odustaje od pokusaja da bude pravi pas. :(

On i jeste pravi pas.....hrabar i dostojanstven......i maaazaaaaaaaaaaaaaaa :zag:

Danas mi je sam doneo lopticu i zvao me napolje....onda smo malo vežbali, on je ostao u travi da leškari....kada sam ga pozvala unutra on podje...rekoh "a loptica mili"......vratio se po nju...."odnesi lopticu na mesto"......odneo je i legao...sada spavka na jastucima i čuva lopticu :heart:

Poslednja izmena:
Ma cvilka za svašta samo da skrene pažnju i obrća oči na gore, sav se uprepodobi, nema šanse da mu odoliš.....šmeker :cool:....to je naučio od Šašave, ali pored nje nije mogao da dodje do reči, pa se sad rasplinuo hahahaha.......razmazotina naša. Ali kad mu strogo kažeš "dosta" on prekida :lol:
Ali ima i kad se žali...onda drugačije zvuči

Back