Mamini andjeli

Ima tu istine :).
Najlepše je što ti tako gledaš na svet oko sebe.
zato i jeste sve tako kako je. :super:

Pa iz date situacije treba uzeti najlepše. Kada bih bila neki mračan i negativan tip davno bih bila u ludari kad pogledam koliko negativne energije udje svakog dana u moju kanc. pa nadalje.

Svi su oni neponovljivi...
Na svoj način.
Kao i mi i naša ljubav.

Jesu....svi su neponovljivi.......i prelepa je ta ljubav kojom nas obasipaju......

Mislim vec su vas svi nahvalili tako da je suvisno da bilo sta kazem,vec se zna...jednostavno malo je reci da ste svi preslatki! i taj vas odnos..al u svakoj kuci gde ima zivotinja ima i ljubavi..Nego,jel ste vi tu negde blizu,posto vidim da ste isli na kosutnjak..?ja sam sa b.brda,a vidim da se i druzite sa Harrasom,Dragan i Harras su nase nekadasnje komsije..:lol:

Mislim vec su vas svi nahvalili tako da je suvisno da bilo sta kazem,vec se zna...jednostavno malo je reci da ste svi preslatki! i taj vas odnos..al u svakoj kuci gde ima zivotinja ima i ljubavi..Nego,jel ste vi tu negde blizu,posto vidim da ste isli na kosutnjak..?ja sam sa b.brda,a vidim da se i druzite sa Harrasom,Dragan i Harras su nase nekadasnje komsije..:lol:

Hvala......jeste, slatki smo....ko šećer.....ko gomila šećera :rotf:
Na N. Beogradu smo

Back