Mamini andjeli

uf kako je prijalo posle 12 sati u kancelariji. Mica me dovezla, Maca mi skuvao kafu, Mazuljak kraj mene, ostali psi popadali po tremu, fontana žubori, vetrić pirka i nosi miris petunija........mislim da kada bih bila kući to ne bi imalo takvu čar.....a i ja bih sve to vrednovala manje.....ovako, svaki tren je najvredniji na svetu.....eto, zašto je dobro što je sve baš tako

U istom trenutku kad sam ti pisala komentar uz bonice, ti si stavila ovu sliku... sa ovim komentarom!
Da... svašta sam videla... ali ovoliku i ovakvu ljubav - teško. :heart::heart::heart:

:heart:

Ljiljo...:super: :heart:
Ali Mazuljin pogled..nemam reci...sa tiliko ljubavi i neznosti te gleda..:zaljubljena: :heart:

Moja matorka.......svako ima svog psa.jednog, jedinog neprevazidjenog i neponovljivog. Sretan je onaj ko je imao čast tu ljubav osetiti i u njoj godinama uživati.

uf kako je prijalo posle 12 sati u kancelariji. Mica me dovezla, Maca mi skuvao kafu, Mazuljak kraj mene, ostali psi popadali po tremu, fontana žubori, vetrić pirka i nosi miris petunija........mislim da kada bih bila kući to ne bi imalo takvu čar.....a i ja bih sve to vrednovala manje.....ovako, svaki tren je najvredniji na svetu.....eto, zašto je dobro što je sve baš tako
Ima tu istine :).
Najlepše je što ti tako gledaš na svet oko sebe.
zato i jeste sve tako kako je. :super:

Back