Mamin sin

Не помаже, чува своје дете, док жена ради нешто друго.
Поделили су послове.
Где пише да жена све треба, а муж "помаже"?
To sam i ja rekao, pomaže dok žena radi nešto drugo.
Žena treba da pazi decu i kuva ručak
Muž treba da lovi i donese hranu u kuću.
To je biologija.
Deca sisaju mamu, ne tatu.

Sin mediokritet, nesposoban da bude samostalan bez majke ili oca. Ne samo finansijski i materijalno, vec u smislu psiholoske odvajenosti i samostalnosti.

I ne mislim da su tu roditelji jedini krivci, neki ljudi su jednostavno skloni tome.

Sin mediokritet, nesposoban da bude samostalan bez majke ili oca. Ne samo finansijski i materijalno, vec u smislu psiholoske odvajenosti i samostalnosti.

I ne mislim da su tu roditelji jedini krivci, neki ljudi su jednostavno skloni tome.
To je već bole's. Postoji i dijagnoza.
Nego realno,...majka ga mora i sama "otrgnuti" od s.se, kad dođe vreme za to. Tako i za sve ostalo, sve u svoje vreme. Roditelji nekad iz najbolje namere, naprave normalnu decu na d.bile. Ni to nije u redu. Takva deca su sutradan i kao odrasli ljudi večito " brigo moja, pređi na drugoga". Danas je to "mamina suknja", sutra ženina,...e.t.c.

Poslednja izmena:
Često se provlaci ova kategorizacija muskarca .
Šta je po vama mamim sin?

Kada mu je još uvek mama idol i uzor u svemu, mada je odavno punoletan i trebalo bi -svoj čovek.
Da, naravno , tu spada upoređivanje maminih umešnosti u svim oblastima sa umešnošti žene/devojke/partnerke.
Pominjanje reči -moja mama -u svakoj temi, u svakoj priči.
Dakle, neki čudni odnosi i veza
.U stranu ljubav.Sin bi verovatno trebalo da poštuje i voli svoju majku ,
Ali često to prelazi granice onoga što je normalno.

Kad od malih nogu dete tretiraš k'o retarda, to vremenom i postane.
Da ne padne, da krivo ne sedi, ne prljaj ruke,...pa kad padne i vrišti, umesto da mu kaže da se što pre podigne i ustane, njima se već pola života prekratilo.
Niko se više ne dere po letovalištima od naše dece, čuju se na svakom koraku.
Takođe i roditelji koji idu za njima i brišu im sline na svakom koraku. Mučno za gledati!

Šta je po vama mamim sin? Gdje je granica izmedju ljubavi i pažnje jednog prema drugom i odnosa koji od muškarca pravi "maminog sina"?
Nesamostalan, u bilo kom smislu, naročito u donošenju odluka od najsitnijih do najkrupnijih.
Jedno je pitati za mišljenje, sasvim drugo nemati svoje mišljenje.
Važi i za lepši pol, ista stvar.

Šta je po vama mamim sin? Gdje je granica izmedju ljubavi i pažnje jednog prema drugom i odnosa koji od muškarca pravi "maminog sina"?
mamin sin otvori frižider jer je gladan
a unutra ga čeka vruć big mek obrok
kako je mami pošlo za rukom da u frižideru ima vruć mek obrok i hladni sprajt ne pitajte

Moji roditelji su potpisali ugovor o radu za mene da mogu sa 14godina da zaradim svoj prvi dinar, nisam visio napolju nego u radionici brusna lepeza, aparat za zavarivanje,zavarivao, farbao,šrafio metalne konstrukcije.

Posle sam kopao rupe za električne bandere po Novom Sadu.

Back