buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.316
Nije, nego pitam kako ona vaspitavaMislim da ovde nije tema majčinstvo već one koje trepe posledice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije, nego pitam kako ona vaspitavaMislim da ovde nije tema majčinstvo već one koje trepe posledice
Pomaže.Не помаже жени, чува своје дете.
Не помаже, чува своје дете, док жена ради нешто друго.Pomaže.
Nije loseZar je loše da majka voli sina?
To sam i ja rekao, pomaže dok žena radi nešto drugo.Не помаже, чува своје дете, док жена ради нешто друго.
Поделили су послове.
Где пише да жена све треба, а муж "помаже"?
А, да, праисторија у 21. веку...To sam i ja rekao, pomaže dok žena radi nešto drugo.
Žena treba da pazi decu i kuva ručak
Muž treba da lovi i donese hranu u kuću.
To je biologija.
Deca sisaju mamu, ne tatu.
Biologija.А, да, праисторија у 21. веку...
Baby Don't Hurt Mego away
To je već bole's. Postoji i dijagnoza.Sin mediokritet, nesposoban da bude samostalan bez majke ili oca. Ne samo finansijski i materijalno, vec u smislu psiholoske odvajenosti i samostalnosti.
I ne mislim da su tu roditelji jedini krivci, neki ljudi su jednostavno skloni tome.
Često se provlaci ova kategorizacija muskarca .
Šta je po vama mamim sin?
stfuBaby Don't Hurt Me![]()
What Is Love
you wouldn't know cause you don't have itWhat Is Love![]()
you wouldn't know cause you don't have it
Nesamostalan, u bilo kom smislu, naročito u donošenju odluka od najsitnijih do najkrupnijih.Često se provlaci ova kategorizacija muskarca .
Šta je po vama mamim sin? Gdje je granica izmedju ljubavi i pažnje jednog prema drugom i odnosa koji od muškarca pravi "maminog sina"?
mamin sin otvori frižider jer je gladanČesto se provlaci ova kategorizacija muskarca .
Šta je po vama mamim sin? Gdje je granica izmedju ljubavi i pažnje jednog prema drugom i odnosa koji od muškarca pravi "maminog sina"?
Dok god zna sam da ga otvori ima za njega nade .mamin sin otvori frižider jer je gladan
a unutra ga čeka vruć big mek obrok
kako je mami pošlo za rukom da u frižideru ima vruć mek obrok i hladni sprajt ne pitajte
To ti je onaj sin na koga ne sme prašina pasti.Često se provlaci ova kategorizacija muskarca .
Aa pa ne moze to ce drugi da odluceJa nisam takav sin.