Мамика, хвата ме паника!

mislio sam na kraj ovog otvaranja istocnog fronta u nedogled

pa za koji moj su se onda rusi hvalili da napravise najjace oruzje koje ce da o'ladi usijane glave na zapadu? samo treba da ga demonstriraju na terenu, a ne u video simulaciji, mislim na nenaseljenoj teritoriji, buduci da je bas kao mnogo ubitacno
Да ли си се то исто питао и последњих осам година док су свакоднево убијани људи у Луганску и Доњецку ?

Да ли си се то исто питао и последњих осам година док су свакоднево убијани људи у Луганску и Доњецку ?
da, naravno, kako bi se to preseklo, sankcije, referendum i ovo gasenje svetla
ja stvarno nisam ocekivao invaziju, mislio sam da ce pogasiti svetla sva sa ruske teritorije za nedelju dana, i kraj, kao sada sto rade, i da ce da zavrnu gas i naftu eu ali 100%, ... isto do sada bi eu vec klekla za milost da moli, a ne bi doturala oruzje, a ukre se ne bi tukle, ako im iza ledja u kijevu i ljvovu i vinici, mrkli mrak, vozovi ne doturaju tenkove itd

После удара Русије на енергетски систем, све се срушило у Украјини

ja bih rat zavrsio tako jos prvog dana rata, 'de da se ubijamo, pa nismo zivotinje?

Poslednja izmena:
da, naravno, kako bi se to preseklo, sankcije, referendum i ovo gasenje svetla
ja stvarno nisam ocekivao invaziju, mislio sam da ce pogasiti svetla sva sa ruske teritorije za nedelju dana, i kraj, kao sada sto rade, i da ce da zavrnu gas i naftu eu ali 100%, ... isto do sada bi eu vec klekla za milost da moli, a ne bi doturala oruzje, a ukre se ne bi tukle, ako im iza ledja u kijevu i ljvovu i vinici, mrkli mrak, vozovi ne doturaju tenkove itd

После удара Русије на енергетски систем, све се срушило у Украјини

ja bih rat zavrsio tako jos prvog dana rata, 'de da se ubijamo, pa nismo zivotinje?
Срећом ни ти, а ни ја нисмо на месту председника Русије и њиховог војног руководства:D

Срећом ни ти, а ни ја нисмо на месту председника Русије и њиховог војног руководства:D
kazem, ruska logika da se rat razvuce na godinu dana bi mogla da bude da se to zapadno oruzje potrosi, a vidimo da doturanje polako i zapadna podrska polako jenjava, pa se zato tek sada preslo na gasenje svetla
druga stvar, trazili ste rat, evo, priusticemo vam ga, i usput se utrenirati za eventualni veci, dopuniti zalihe sada vec novih i modernijih raketa, zlu ne trebalo
naravno, mi samo diskutujemo, ne mora da znaci da smo u pravu, mozda delimicno tek
inace putin je priznao da je bila greska sto donbas nisu ranije priznali, ljudi trazili, ali rusija je bila spora - cim se krimski pokazao uspesan, odmah je trebalo samo kopirati dalje u drugim oblastima, gde god su rusi imali vecinu, nema tu nikakve filozofije, demokratski referendum za samoopredeljenje do otcepljenja, i naknadnog ili automatskog prisajedinjena... ali on kaze da su tada bili minski sporazumi aktuelni, no ja sam i tada rekao da se sa teroristima ne pregovara, i pogazise minske... sad smo dobili da su rusi teroristi, znaci da sam ja bio u pravu onda

Poslednja izmena:
znaci da sam ja bio u pravu onda
kada sam tvrdio da je trebalo specijalnu operaciju kvalifikovati kao antiteroristicku, a ne denacifikacionu, jer ko te pita i koga boli uvo za naciste danas osim rusije?
kao vojnik ja vidim teroristu koga moram da onemogucim jer mi terorise sunarodnike u donbasu, a boli me uvo za njegovu naci ideologiju, i tetovaze, kukaste krstove i ss oznake, hebe mi se da l' mu je soljc ili bandera ujak, duhovni otac

ali rusija nije htela da slusa pa sada nju proglasavaju teroristickom, imamo prostu zamena teza, jer su insistirali na denacifikaciji

Poslednja izmena:
kada sam tvrdio da je trebalo specijalnu operaciju kvalifikovati kao antiteroristicku, a ne denacifikacionu, jer ko te pita i koga boli uvo za naciste danas osim rusije?
kao vojnik ja vidim teroristu koga moram da onemogucim jer mi terorise sunarodnike u donbasu, a boli me uvo za njegovu naci ideologiju, i tetovaze, kukaste krstove i ss oznake, hebe mi se da l' mu je soljc ili bandera ujak, duhovni otac

ali rusija nije htela da slusa pa sada nju proglasavaju teroristickom, imamo prostu zamena teza, jer su insistirali na denacifikaciji
Да слуша кога?

Back