Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:mhmhmhm....Zato što mi je kupatilo razdvojeno od wc-a, pa je fizički nemoguće dovući tuš do šolje
![]()
ok mama, umerena]kakve su vashe mame, da li su (bile) stroge?
prija mi njeno drustvo, ona je svestrana, komunikativna i pozitivna osobakoliko vrmena provodite s njima. na sta se svodi to vreme, stvarno se "druzite", pricate, idete u kafanu, ili isposhtujeteprotokol? tipa mama me izdrzava pa ne smem da je teram u ****, ili, ipak mi je to mama, pa cu podneti ovih pola sata s njom.
ok neki su zavisni finansijski od mama a neki nisu...nema veze
uticala do moje 6 god.da li vam mame pomazu oko oblacenja..da li su nekad..da li su uticale na vash izgled? ili uticu : ) ili odmazu. : ))
odlican, vezana sam ko' vezana vrecae sad zaokret...a kakav je vash ljubavno-seks zhivot...da li biste ga opisali da tezite vecem broju parnterna, da se ne vezujete previse, ili ste vise za duge veze..
nisam u stanjuda li ste u stanju samo da radite i ne mislite ni na sta, da zivite bez seksa?
ma jok, cini ti seebiga mozda je ovo vec bilo, kao da jeste, MOZDA rastrkano..al dobro da pravimo pandan nevinosti i ne znam josh kom problemu
nije,nijehe nista ovde nije slucajno napisano izgleda
Astrodita:Ovo je napisala moja ćerka ,zato sto sam i ja mama : samo da znate da je ona moja zvezda vodilja i najcool mama, a pomalo i lujka jer gleda u zvezde kad treba da izadjem na date! A, volim je zato što svaki problem reši očas posla i što stalno kupuje čokoladice kao kada sam bila klinka...divim joj se sto je mlada duhom i sto se sa vama druži na Krstarici, kao retko koja mama u njenim godinama! :-D
Moja ćera ovo reče, pa uteče! :-D
jeee i moja cerka i ja smo ista kombinacija:mama lav cerka rak i mogu da nas vidim za 20 god u ovakvoj ispovestiesperanca137:Moja keva je dusa od zenenju vole svi moji prijatelji. Mazila me je kad sam bila mala i to jos uvek radi.Nas dve smo najbolje drugarice.Nekad se ujutro ubacim kod nje u krevet i da me malo greje jer mi je hladno
Mogu da joj kazem sve, bez bojazni da me nece shvatiti.Mozda nesto nece odobriti - neke moje postupke,jer ipak,ovo je drugacije vreme od onog u kojem je ona bila mlada,ali me nece stopirati i grditi
![]()
Ponekad mi donese dorucak u krevet mmmmmm i kafu,budi me ujutro za posao,pravi mi kasice od Plazme,jer obe to volimo![]()
![]()
ko dva mala detateta smo.Naravno da ima nekad i koskanja,jer sam ja Rak a ona Lav,al je to uvek kratkog daha
![]()
Ako budem imala cerku,nadam se da cu uspeti da budem bar pola od ovoga sto je moja mama![]()
Mislim, mislim..a nekad ne mislim ...Astrodita:@ НеВеРоВаТаН...šta mislis, da ti upoznaš nas dve mame, pa da se mi dogovorimo oko naše dece? Možda nešto i bude? :-D
Bila je užasno stroga mama... suviše za osetljivo i stidljivo dete kakva sam ja bila. Baš smo se loše slagale u pubertetu... ja sam bila buntovnik samo delimično bez razloga. Pitanje poverenja? Moja mama je jedna od onih što u svemu vidi najcrnji scenario kad su joj deca u pitanju, i nije se radilo o tome da nije imala poverenja u mene, već u okolni svet. Sreća pa je ćale uvek bio u fazonu "u tebe imam poverenja", te sam svašta uspela samostalno da uradim i svugde da stignem.jagodica:kakve su vashe mame, da li su (bile) stroge? koliko vrmena provodite s njima. na sta se svodi to vreme, stvarno se "druzite", pricate, idete u kafanu, ili isposhtujeteprotokol? tipa mama me izdrzava pa ne smem da je teram u ****, ili, ipak mi je to mama, pa cu podneti ovih pola sata s njom.
ok neki su zavisni finansijski od mama a neki nisu...nema veze
da li vam mame pomazu oko oblacenja..da li su nekad..da li su uticale na vash izgled? ili uticu : ) ili odmazu. : ))
HeBePoBaTaH_:Mislim, mislim..a nekad ne mislim ...
Gospođo, danas posebno lepo izgledate..8-)
Betty:šta, vas 2 se logujete na isti nik??? :shock:
jezivo! :?
ovan izgleda... granica ovan - bik.xpajamacax:cali jel tvoja mama lavica?
zorab:Moja maman:
na pitanje zasto se malo ne odmori : "Odmaracu se kad otputujem",
na ljubazno pitanje prodavca koji je video da je prebledela u prodavnici
"hocete li casu vode?" ljubazno odgovara: - Ne, hvala. Pijem samo tekilu.
Posle rucka: - Daj mi brzo cigaru da ubijem ovaj ukus u ustima!
Meni: - Ma, obuci to (nesto sasavo, golisavo) neces biti mladja!
U bioskopu (ona, njena prijateljica i ja), momku koji pregleda karte: - Nase karte su kod ove devojcice (tj. mene koja idem njih). - Koje devojcice!? - pita momak. Maman sleze ramenima - Mi mladju nemamo!
Priprema se za izlazak: - Ubila bih se da moram da obucem suknju.
Posle jedne svadbe: - Obukla sam onaj mrtvacki kostim da izgledam "odgovarajuce svojim godinama". Fuj!
Idemo u grad da cunjamo, pitam se glasno da li da ponesem kisobran, maman kaze - Ma, ne, sta ce ti!? Otvara se nebo, kisnemo do gole koze u roku od dva minuta bezeci kuci, okrenem se (jer sam brža!) i optuzujucim pogledom kroz slepljenu kosu odmerim moju maman a ona: - "Mene u to ne mesaj!!!"
Moja maman kada je odlucila da vise ne pusi, meni: - Ti si tako teska osoba da se sa tobom ne moze izdrzati!"
Dva dana kasnije, kada je odlucila da se vrati normalnom stanju stvari, s cigaretom medju prstima, uvlaceci duboko dim u pluca: - "Znas, ti si izuzetno dobro dete..." (Dete!)