mame

jagodica:
e sad zaokret...a kakav je vash ljubavno-seks zhivot...da li biste ga opisali da tezite vecem broju parnterna, da se ne vezujete previse, ili ste vise za duge veze..

ok nije previse taktichno al mogo bi neko i da odgovori

:)

da li ste u stanju samo da radite i ne mislite ni na sta, da zivite bez seksa?

ebiga mozda je ovo vec bilo, kao da jeste, mozda rastrkano..al dobro da pravimo pandan nevinosti i ne znam josh kom problemu

he nista ovde nije slucajno napisano izgleda

Ljubavno seksualni život mi je uvek sve bolji i bolji. Mislim da se kvalitetan odnos može postići samo u dužoj vezi.
Što se tiče rada, nešto mi u poslednje vreme nestaje koncentracije :)
Ne znam da li bih mogla da živim bez seksa, ali takav život ne bih ni volela da imam.

frozen1982.:
Moja mama je lujka.Kad mislim o njoj uvek se setim slike kako tusem ispira WC-solju,tako necega samo ona bi mogla da se seti.Ja nju uvek zovem po imenu,nekako mi detinjasto deluje da je ovako mator zovem "mama".Pojma nema da kuva.Kao mali stalno sam bio u nekim blazim mimoilazenjima sa njom ali sto je matorija(a i ja) sve bolje se slazemo.Mislim da ima veze sa tim sto joj pod stare dane vise preovladava podznak.Moja mama je opasna zena i ako tako ne deluje-moze da trpi mnogo i retko se naljuti,ali kada se to jednom desi-bezi!Kad je ljuta ima nesto stvarno demonsko i zastrasujuce u njoj.Naravno da je mnogo volim.
da se kojim slucajem moj sin konektuje,pomislila bih da je on.s tim sto bi dodao na mestu o zvanju da koristi najcesce omiljene nadimke :mimi, didi, bodlja, svraka i letvica.
moja mama?uh,nismo bliske,ona je uvek bila prava mama,da sve bude cisto, da nista nikome ne fali,mora da bude skuvano, ispeglano...ko koka :lol: kad se naljuti onda ne prestaje da prica i mnogo davi.kada se zakacimo, danima sam lose i grize me savest.mada me cesto iznervira.uvek sam na ivici nekog blagog sazaljenja, sto me uzasava, i tihe ljubavi prema njoj.

moja keva mene sad mrzi.....ok ne mrzi ali sam joj dokur.cila

e sad ja bi trbalo ili da se zaposlim ili da odem....tj da odem ne mogu ni ja nju sada da gledam da li ce da mi sipa ovo u hranu ili ono...odvratna sam, jesam

ali mene mrzi i sedim tu gde sam. a mozda nisam ni sposobna da zivim ni sama potpuno
a ni da se odselim.
ako odu roditelji, dodje durga budala. trenutno mogu da oteram ljude

ali ne mogu uvek..nekad puknem
sad sam stedljiva, ali dodje trenutak kad zaboravim da treba da budem stedljiva.

ne znam, verovatno je to i mazohizam...

mislim da sam imuna na nju a onda dodje trenutak da mi je uzsna da ne mogu da je podnesem kao da se borimo za prevlast ili tako nesto. valjda je problem 26 godina. a ne pomaze mi da "odrastem"...pa nije to ni njen posao...vlajda]
ne znam...ubila bih j e, ali mislim da ce da se vise m uci ako zivi, pa necu

a ona mrzi kad sam mlaka...a ne zna ni sama sta hoce sa sobom hahahah
kurvetina

Mene cale mnogo vise nervira od keve...evo ponovo sam doso na krstu malo da se smirim...kazem mu nesto milion puta i on NAMERNO udara kontru...konfliktna osoba...promuko sam od dranja...sad ne mogu ni da serem kolko sam se poremetio...budala pijana...

ma oni podetinje u nekim godinama.imam utisak da ocekuju neku obavezu prema njima, kao oni su nas pazili kada smo bili mali, sad mi njih..mislim, u redu je to i treba biti pazljiv, ali bas nismo mi birali da nas naprave,pa ne treba ni da nas opterecuju preteranim ocekivanjima.mnogo bre zivaca treba za te medjuljudske odnose.sacuvaj Boze.

Moja mama je bila zena koja je uspela i da bude uspesna u poslu, i da bude najmama i da bude idealna supruga. Ali bila je bolesno romanticna i sentimentalna i nije imala srece da se uda za nekog koji je voli bar priblizno onoliko koliko je to ona mogla. Zato je bila usamljena i cesto nesretna, ja nisam mogla da joj pomognem, njoj je falila druga vrsta ljubavi.
Zato je otisla sa ovog sveta i nadam se da je pronasla ljubav koju je trazila.
Njen orman je bio pun zanimljivih krpica. Kompleta,svilenih bluza, djubretaraca, prsluka,...
Taj orman kome sam uvek imala pristup dosta je uticao na moj sadasnji stil oblacenja, jedino ne volim komplete jer se osecam kao u uniformi, vec nosim razlicite delove koji se po necemu slazu.
Sa ostala dva pitanja se ne opterecujem, sve je spontano i srecna sam i zadovoljna.

Struja:
ma oni podetinje u nekim godinama.imam utisak da ocekuju neku obavezu prema njima, kao oni su nas pazili kada smo bili mali, sad mi njih..mislim, u redu je to i treba biti pazljiv, ali bas nismo mi birali da nas naprave,pa ne treba ni da nas opterecuju preteranim ocekivanjima.mnogo bre zivaca treba za te medjuljudske odnose.sacuvaj Boze.
Tako je.To je valjda jedna od prednosti sto imas decu-ocekujes da te tetosu kad potpuno odrtavis...sto je donekle normalno i razumljivo.Moj cale sa svojom kevom ima isti problem...ona je jos gora a on kako je stariji sve vise lici na nju...psihicki se zbabio.

ja gledam moje,sto su duze zajedno sve manje se razumeju, i od mene ocekuju da im budem prevodilac.o istim stvarima pricaju na dva nacina.mnogo traze bre.onda kad pobesnim i kazem sta imam, ispadnem kriva i kao nezahvalna sto su me napravili.ma katastrofa, i onda se udruze u toj ideji pa su mirni jedno vreme.ako je to cena njihovog razumevanja nekada mi dodje da napisem na celu Isus.pa udri.i to neprirodno vezivanje potomaka za sebe uzas.otprilike da ti lakne kad odu.mislim zvucim brutalno,ali svojim ponasanjem dovedu do te ideje.govorim uopsteno iz prica mojih poznanika i prijatelja.prosto da nemas vremena za sebe od njih.jbg to je upravo ono prethodno, mi smo se lisavali zarad vas dece, e sad malo vi!

U nekom filmu azijske produkcije, matorog odnesu u planinu i tu ga ostave(da umre), a nasi matorci bi da se nabiju sa nama u 4 zida, pa da umiremo 50 godina zajedno.
Ima i lepih pricica, doduse.Malo sam preterao, ali ne volim kad me neko gusi.

oh, davno sam gledala taj film, japanski.kad dodju u neke godine, najstariji sin ih odnese na planinu i ostavi ih sa malo hrane da umru.ko slonovi.pa jeste ima i u ovim nasim pljuvanjima i lepoga sa roditeljima.meni moji mnogo pomazu.uvek sve ima vise strana.nego sada malo kukamo.

Cekam kuma:
U nekom filmu azijske produkcije, matorog odnesu u planinu i tu ga ostave(da umre), a nasi matorci bi da se nabiju sa nama u 4 zida, pa da umiremo 50 godina zajedno.
Ima i lepih pricica, doduse.Malo sam preterao, ali ne volim kad me neko gusi.

ima i kod nas lapota, malo grublja varijanta, doduse

Ako ti je roditelj u mladosti otisao od kuce i stekao nesto, onda bi bilo glupo da te sad nesto sputava, ako ti se ukaze sansa da i ti odes.
On je svoje roditelje posecivao povremeno, oni njega dosta retko, a sad bi malo da izmeni pravila.
Sve nas to ceka kao roditelje, sto se pre naviknes, bolje za tebe.
Blago onima sto umeju sebi da osmisle zivot i u trenucima samoce.
E bas sam nesto danas kontra od divlje, buhhhaha.
Sala, sala.

to sto su mene tata i mama lepo pazili, mazili, hranili me i brinuli se o meni kad sam bila mala, za mene znaci da i ja treba sutra tako neko moje malo da pazim, mazim isl. Ja mislim da se na taj nacin covek "oduzi" u zivotu. Ne tako sto posveti zivot ostarelim roditeljima.

Ne kazem da ih treba zaboraviti ili odbaciti, ali ne kapiram ljude koji pre trce da se polome oko stare keve ili caleta, a manje obracaju paznju na svoju decu.

Takav je zivot, uvek dodje neka nova generacija, mozda surovo, ali tako ja vidim.

Back