Malu Danku (2 godine) po pljusku traži 300 ljudi u naselju kod Bora

Da li verujete u zvaničnu verziju dogadjaja?

• DA

glasova: 7 25,9%
  • NE

glasova: 20 74,1%

• Ukupno glasova
    27
Najgore sto ste vi poput vecine koji bi majku osudili bez razloga ,deca se ne drze na povocu,nije nikakvo zanemarivanje ako se ne drzi na oku nonstop,sad ona mora o tome da misli kako da se odbrani od ljudi i sistema u takvoj agoniji sta je s detetom
Bila je sa jos jednim starijim detetom.Ne treba tu mnogo vremena da dete nestane.Sto kazes ne mozes ih vezati kao krave kad pasu,da pobijes jedan kocic i vezes da se setaju u krug.Gledao sam na tvu.Tu gde se dete nalazilo je veoma blizu put i nju je mogao da pokupi svako ko je primetio da je dalje od dece i naroda.

Kao otac dvoje djece, koja nisu mnogo starija od male Danke, mogu samo reci da mnogo pogadja cijela prica.
Zaista u cijeloj prici postoji puno koincidencija, ali za vecinu postoje i sasvim razumna objasnjenja.

Za mene licno, postojanje fotografije djeteta u bas istoj odjeci apsolutno nije neuobicajeno. Takvo je vrijeme da djecu slikamo gdje god da smo, da bi poslali baki, djedu, bratu, sestri, ujaku, striki, tetki, rodjaku itd itd. Nista ne mijenja ni dilema da li je slika od tog dana ili od ranije. Takvo je godisnje doba da se nose jaknice, a djevojcica od 19mjeseci moze imati jednu, maksimalno dvije jaknice za ovakvo vrijeme. Ista stvar je i sa obucom. Iz toga prozilazi da se u posljednja dva mjeseca dijete moglo pojaviti vani i po ovakvom vremenu u samo par razlicitih kombinacija, zavisno od pantalonica ili trenerke. A ako je slika od toga dana, pa ako su vec dosli u selo koje rijetko posjecuju bilo bi mi vise cudno da nema slike, nego sto ima.

Jeste indikativan majcin dolazak na selo gdje dugo nije bila, ali istovremeno ne mora nista da znaci. Mozda je zena jednostavno osjetila nostalgiju, mjesto gdje je odrasla, pozelila otici sa djecom. Ako vec dugo nije bila vrlo je moguce da nije bila ni svjesna niti je znala da se dvoriste pretvorilo u deponiju ves masina.

Sto se tice svih teorija o zdrastvenom stanju, koliko je meni poznato autizam se moze dijagnosticirati tek nakon 2.godine, najranije. Pogledao sam na ocevom fb par slika djeteta, postoje slike gdje dijete gleda direktno prema kameri ili osobi, sto je svakako indikator vise da se ne radi o takvoj vrsti poremecaja. Slika koja se vrti po medijima, gdje se aludira na odjecu koju je nosila, mogla je da nastane u trenutku djetetove nepaznje, zaigranosti ili vec. Ja svoju djecu kad slikam tek svaka deseta slika uspije da lici na nesto.

O teorijama sta se zaista desilo mislim da policija jos uvijek nije dala dovoljno sluzbenih informacija te radi toga mozemo samo nagadjati.
Mi jos uvijek samo iz medija imamo info da je majka dosla na selo sa oboje djece jer je navodno neko iz sela vidio djevojcicu. Nigdje sluzbeno to nije potvrdjeno.

S druge strane, bageri u ovoj mjeri su mi zaista misterija. Vise mi lici na taktiku policije nebi li se majka otvorila, jer ocigledno je da je ona osumnjicena. Mozda ne jos uvijek sluzbeno, ali svakodnevni dolasci u policiju, razdvajanje od supruga, sve ukazuje na to.

Ono sto je jos jako interesantno, porodice oba roditelja su tihe. U ovakvim situacijama za ocekivati je velike kampanje po drustvenim mrezama clanova vlastitih porodica, ali izgleda da toga nema u ovom slucaju.

U svakom slucaju, tek treci dan ulazak u te tunele prema povrsinskom kopu ili rudniku je strasan kiks.

...

Nekoliko je tu potencijalno interesantnih detalja:

1) Ako je vec porodica pod lupom - koliko sam iz tekstova razumeo oni imaju:
- dete od 3 godine, sina
- dete od 2 godine, to je mala Danka
- i sad je zena trudna...

Dakle 3 godine zaredom je ta zena u posebnom iliti drugom stanju, koje zaista za zene zna da bude drugo stanje...pa u tom smislu dolazi i do izmene psihe i razlicite zene razlicito reaguju na to stanje...

2) U pricu su nam slucajno ili kao "znak kraj puta" uleteli i ovi neki migranti iz Bosne tacnije Hadzica kraj Sarajeva...Nebitno da li oni bili povezani ili kako kazu "samo se šalili", pa eno vec pušteni...
Pri cemu je cudno da se oni "šale" na stranom im jeziku...tj kako su uopste spoznali za slucaj...
Medjutim nevezano za njih...
Migranti mozda takodje mogu biti trag...jer to su citave grupe "lutajucih putnika", mahom mladjih muskaraca, kojih vidjamo svuda po Srbiji, regionu i sire...
Dakle oni fakticki bez dokumenata prelaze granice i idu kuda hoce...s čim hoće i kako hoće...tek uz sporadicne barijere na granicama i sl.
Nije nemoguce da i takva neka grupa uradi otimcu i kroz svu tu divljinu nestane brzo...

3) Treci moguci pravac, jeste to sto nam se pominju neki tuneli od starih rudnika ili kako vec...dakle Bor je poznato rudarski kraj...
E sad...od pre par godina to je manje više dato Kinezima...Kinezi su tamo fakticki vlasnici sve veceg broja parcela šireći podrucje rudarenja...a i gotovo da su pod zastitom tj manje vise rade sta hoce...
Slicno kao i kod price o migrantima..i neko od njih moze biti otmicar ako je otmica recimo opcija...
Jer oni sad vec poznaju teren posle godina rudarenja pregledavanja parcela, preuzimanja istih itd

4) Cetrtva opcija bi bila neka PsyOps dark operacija nekih sluzbi stranih ili kako vec...sa ciljem fokusiranja tj hipnotisanja cele nam javnosti sa ovim slucajem (kao u slucaju Jelene Marjanovic), dok nam se u pozadini radi nesto oko Kosova i R.Srpske i sl. Predsednik je sinoc govorio o tim stvarima i pritiscima...
A na slucaju se angazovao i dojucerasnji šef BIA-e, a sadašnji Ministar policija ako ne grešim...Dakle stvar je ozbiljno uzeta...ne tek kao neki random slucaj iz hronike...

...

Poslednja izmena:
Sad cu da ti dam jednu teoriju za koju ces se zakaciti; Migrant ili migranti...Napustena je kucita, tu su se smestili ili smestio i tu spavali "ulazili oroz prozor, ako je zakljucano"...I kad su videli posetu, sakrili se, oteli dete...
Iskreno ja u ovo ne bih verovao, ali ajde da stavimo kao opciju...

Jedna od opcija
Mada...i migranti videli smo to mahom koriste mobilne telefone...dakle policija bi valjda pregledom baznih stanica usla u trag prisustva istih i pratila taj trag...
Pogotovo ako su tu vec duze boravili u toj kuci od pre...
A i mestani bi primetili ih, a niko ih ne pominje da su uopste tu bili prisutni...
Premda istina ima dosta sad vec pustih krajeva po Srbiji...pa je vrlo rizicno i kretati se sam po divljini...kojom lutaju migranti...

...

1) Ako je vec porodica pod lupom - koliko sam iz tekstova razumeo oni imaju:
- dete od 3 godine, sina
- dete od 2 godine, to je mala Danka
- i sad je zena trudna...

Dakle 3 godine zaredom je ta zena u posebnom iliti drugom stanju, koje zaista za zene zna da bude drugo stanje...pa u tom smislu dolazi i do izmene psihe i razlicite zene razlicito reaguju na to stanje...
Meni je bas cudno da bukvalno posle par dana kada su deca vracena Ani Mihaljici, desava se ovako cudan slucaj nestanka deteta

22. mart 2024. 15.58 → 17.11 | Izvor: RTV/FoNet

Centar za socijalni rad vraća decu Ani Mihaljici​

Nestanak Danke 26 marta utorak

Meni je bas cudno da bukvalno posle par dana kada su deca vracena Ani Mihaljici, desava se ovako cudan slucaj nestanka deteta

Ima istina dosta cudnih koincidencija u celom slucaju

...

Jedna od opcija
Mada...i migranti videli smo to mahom koriste mobilne telefone...dakle policija bi valjda pregledom baznih stanica usla u trag prisustva istih i pratila taj trag...
Pogotovo ako su tu vec duze boravili u toj kuci od pre...
Ali mestani bi primetili ih a niko ih ne pominje da su uopste tu bili prisutni...
Premda istina ima dosta sad vec pustih krajeva po Srbiji...pa je vrlo rizicno i kretati se sam po divljini...kojom lutaju migranti...

...
Ne verujem da su migranti u pitanju, ajde da kazemo da je to blizu granice sa Madjarskom pa da se uzme u obzir i ta opcija, posto je tu bilo svega i svacega i puskaranja cak.

Kao otac dvoje djece, koja nisu mnogo starija od male Danke, mogu samo reci da mnogo pogadja cijela prica.
Zaista u cijeloj prici postoji puno koincidencija, ali za vecinu postoje i sasvim razumna objasnjenja.

Za mene licno, postojanje fotografije djeteta u bas istoj odjeci apsolutno nije neuobicajeno. Takvo je vrijeme da djecu slikamo gdje god da smo, da bi poslali baki, djedu, bratu, sestri, ujaku, striki, tetki, rodjaku itd itd. Nista ne mijenja ni dilema da li je slika od tog dana ili od ranije. Takvo je godisnje doba da se nose jaknice, a djevojcica od 19mjeseci moze imati jednu, maksimalno dvije jaknice za ovakvo vrijeme. Ista stvar je i sa obucom. Iz toga prozilazi da se u posljednja dva mjeseca dijete moglo pojaviti vani i po ovakvom vremenu u samo par razlicitih kombinacija, zavisno od pantalonica ili trenerke. A ako je slika od toga dana, pa ako su vec dosli u selo koje rijetko posjecuju bilo bi mi vise cudno da nema slike, nego sto ima.

Jeste indikativan majcin dolazak na selo gdje dugo nije bila, ali istovremeno ne mora nista da znaci. Mozda je zena jednostavno osjetila nostalgiju, mjesto gdje je odrasla, pozelila otici sa djecom. Ako vec dugo nije bila vrlo je moguce da nije bila ni svjesna niti je znala da se dvoriste pretvorilo u deponiju ves masina.

Sto se tice svih teorija o zdrastvenom stanju, koliko je meni poznato autizam se moze dijagnosticirati tek nakon 2.godine, najranije. Pogledao sam na ocevom fb par slika djeteta, postoje slike gdje dijete gleda direktno prema kameri ili osobi, sto je svakako indikator vise da se ne radi o takvoj vrsti poremecaja. Slika koja se vrti po medijima, gdje se aludira na odjecu koju je nosila, mogla je da nastane u trenutku djetetove nepaznje, zaigranosti ili vec. Ja svoju djecu kad slikam tek svaka deseta slika uspije da lici na nesto.

O teorijama sta se zaista desilo mislim da policija jos uvijek nije dala dovoljno sluzbenih informacija te radi toga mozemo samo nagadjati.
Mi jos uvijek samo iz medija imamo info da je majka dosla na selo sa oboje djece jer je navodno neko iz sela vidio djevojcicu. Nigdje sluzbeno to nije potvrdjeno.

S druge strane, bageri u ovoj mjeri su mi zaista misterija. Vise mi lici na taktiku policije nebi li se majka otvorila, jer ocigledno je da je ona osumnjicena. Mozda ne jos uvijek sluzbeno, ali svakodnevni dolasci u policiju, razdvajanje od supruga, sve ukazuje na to.

Ono sto je jos jako interesantno, porodice oba roditelja su tihe. U ovakvim situacijama za ocekivati je velike kampanje po drustvenim mrezama clanova vlastitih porodica, ali izgleda da toga nema u ovom slucaju.

U svakom slucaju, tek treci dan ulazak u te tunele prema povrsinskom kopu ili rudniku je strasan kiks.
Realno,sve ce dobiti smisao ako se sazna istina

Eto. i nedelju dana nije proslo a vec odmah drugi udar na decu/dete,i sami mestani Bora i okoline kazu da se ovo nije pre desavalo na ovakav nacin.
Ovaj nestanak deteta moze da posluzi kao cover up za mnoge stvari sto su trenutno bile aktuelne....deca su vracena Ani, ali nije isterano sve do kraja jer je ocigledno da se vrsi trgovina decom, a da ne govorim da su dogadjaji oko Kosmeta opet zasenjeni ovim slucajem.

Vest nestanka deteta se tice cele Srbije.
Ja kada sam na hronici krv popijao inspektorima zbog ubistva u borči(Jelena Marijanović 2016) su me pljuvali i pisali šta se to mene tiče jer je očigledno da će ubistvo biti zataškano.A bogu mi i ovde mi smrdi nešto.Svi se ludi prave niko ništa ne zna deteta nema!Kako da ne.Šuplje priče za javnost.

Pa nije bas, Barbara je imala 15god kada je nestala, ova mala ima nepune 2god.

Po misterioznosti mozda i na taj slucaj, ali vise podseca na slucaj male Medlin koja je pre vise godina nestala u Portugalu bese, a koja je tamo kao otisla na letovanje s roditeljima i onda kao odsetala i nestala...
Isto svega par godina imala i cela prica je jednako cudna bila...i ni do dan danas nerazresena...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Disappearance_of_Madeleine_McCann

...

Poslednja izmena:

Back