Maltretiranje u skoli

Пази, увек је било и биће скотова.

Кад сам била дете, пети, шести разред, једна девојчица ми је смештала пакости, оговарала, покушавала да се докаже ваљда на неки њен идиотски начин.

Углавном, за време једног часа физичког и њених непрекидних пецкања на рачун моје вештине у рукомету (и дан-данас мрзим рукомет због ње), ја сам је из све снаге шутнула у дупе.

Направила сам је будалом и смирила за сва времена.

Пази, увек је било и биће скотова.

Кад сам била дете, пети, шести разред, једна девојчица ми је смештала пакости, оговарала, покушавала да се докаже ваљда на неки њен идиотски начин.

Углавном, за време једног часа физичког и њених непрекидних пецкања на рачун моје вештине у рукомету (и дан-данас мрзим рукомет због ње), ја сам је из све снаге шутнула у дупе.

Направила сам је будалом и смирила за сва времена.

Ovo me podseti, u osnovnoj skoli i to bas u mom razredu bila je jedna sto je matretirala sve zive i apsolutno je nije bilo briga da li ce nekoga povrediti - emotivno, fizicki ili oboje... I nesto me je stalno cackala, e sad ja sam od onih ljudi sto prvo pustim malo da vidim dokle ce i kad je nesto bas bila neprijatna i to pred celom skolom na velikom odmoru, ja joj lepo pridjem i umlatim je kao vola u kupusu. Nikad joj na pamet vise nije palo nikoga u skoli da dira.... Srele smo se posle srednje skole ponovo i sada se lepo druzimo :D

Back