Maltretiranje i ubijanje zivotinja

Ti meni kazes da sam skot i budala...a ti govoris o dobrim i losim psima...msm se...dobro i lose i psi

odseko kerusi noge jaka stvar.....znas kad je onaj sektas uzeo i sekirom na komade isekao onog decaka i njegovog oce(ili strica)...e to je jaka stvar.......covece...oko tolko vaznijih stvari vi pricate o ovome....

Ja ne znam kako mozes da napises ovu recenicu? Ovo smatras nebitnim.

Boze sveti.

Pazi ovako,tolika deca obolela od kancera na mozgu,nesto oko ociju nije u redu,treba da im se presadi srce,bubreg i sve to MORAJU DA PLATE O SVOM TROSKU I DA CEKAJU AKO STIGNU NA RED,dok ova glupa dzukela em ce odmah,em o trosku drzave dobiti protezu....Stvarno nam je drzava felericna i zbog toga treba da nestanemo bas kako je cenjeni dr Tudjman Franjo govorio...

Vaistinu...

Evo ja sam ljubitelj zivotinja i protiv sam ubijanja i mucenja istih, osim onih koje su sklone ubijanju ljudskih bica, ali u nekim stvarima zaista pretjeruju.

Nedje sam gledao na onu farmu Zoricu Brunclik sa onim kucetom. E vidi, smucilo mi se, samo sto nije pocela da ga ljubi u prkno. Kad psu kazu "duso mamima", dodje mi da se ispovracem. Lijepo je imati ljubimca, ali poistovjecivati ga sa djetetom, kao da ga je rodila je krajnje idiotski.

Back