Maltretiranje građana se nastavlja: Blokaderi deveti dan prave haos i muče građane

I NIKO NIJE UMORAN!
(NIKO NIJE UMORAN)

ER TE ES JE BLOKIRAN!
(ER TE ES JE BLOKIRAN)

BILO TVOJE, SAD JE NAŠE!
(BILO TVOJE, SAD JE NAŠE)

NA DECU ŠALJEŠ KAPULJAŠE!
(NA DECU ŠALJEŠ KAPULJAŠE)

USTALI SMO SVI SAD SKUPA!
(USTALI SMO SVI SAD SKUPA)

ER TE ES JE CRNA RUPA!
(ER TE ES JE CRNA RUPA)

I KO NE SKAČE, TAJ JE ĆACI
OOOOO OO OOO

jel ovu glupost soros pisao ili je tontvojih ruku delo?

I NIKO NIJE UMORAN!
(NIKO NIJE UMORAN)

ER TE ES JE BLOKIRAN!
(ER TE ES JE BLOKIRAN)

BILO TVOJE, SAD JE NAŠE!
(BILO TVOJE, SAD JE NAŠE)

NA DECU ŠALJEŠ KAPULJAŠE!
(NA DECU ŠALJEŠ KAPULJAŠE)

USTALI SMO SVI SAD SKUPA!
(USTALI SMO SVI SAD SKUPA)

ER TE ES JE CRNA RUPA!
(ER TE ES JE CRNA RUPA)

I KO NE SKAČE, TAJ JE ĆACI
OOOOO OO OOO

Umorni smo...niko nije umoran

https://www.facebook.com/reel/1173102690795602

botovi sa krste imaju novog vodju u podguznomuvnosti, ovaj debil reko je ljubomoran na vucica jer mu rodjena mama vise voli vucica nego njega i brata :rotf:

Дејан Томашевић, некада славни кошаркаш а данас члан Српске напредне странке, достигао је нови ниво додворавања Александру Вучићу.​

u sunce ti milosno ebem!

kada cemo se probuditi iz ove nocne more ?

botovi sa krste imaju novog vodju u podguznomuvnosti, ovaj debil reko je ljubomoran na vucica jer mu rodjena mama vise voli vucica nego njega i brata :rotf:

Дејан Томашевић, некада славни кошаркаш а данас члан Српске напредне странке, достигао је нови ниво додворавања Александру Вучићу.​

u sunce ti milosno ebem!

kada cemo se probuditi iz ove nocne more ?
tomasevicu, nas izgovor je da smo srbi, a ti voli aljeka siftara i demi berishu [iz novog pokreta aljekovog] koji nas iseljava iz srbije, kao da smo jevreji iu nacistickoj nemackoj koji ne aminuju naci partiji... sta ce biti ako ne poslusamo demi berishu i iselimo se iz srbije, idemo svi u konc. logore, kao jevreji u naci nemackoj?

samo mi nije jasno kako vam je ovo do sada promaklo, ziv nisam, ovo je za plakanje...

Poslednja izmena:
opet botujes za aljeka siftara i demi berishu, koji marsitraju srbe iz srbije koji se ne poklone zlocinackom rezimu?

i ti izdajnice kosova navlacis sebi prokletstvo, botujuci za siftare

A ti botujes za Djilasa koji bi prvi dan po dolasku na vlast uveo sankcije Rusiji , ostavio Srbiju bez ruskog gasa i samim tim stotine hiljada Srba bez radnih mesta?

A ti botujes za Djilasa koji bi prvi dan po dolasku na vlast uveo sankcije Rusiji , ostavio Srbiju bez ruskog gasa i samim tim stotine hiljada Srba bez radnih mesta?
tihi ne ljuti me, nikada nisam bio u djilasovoj klici,a ti podrzavas demo berishu iz allekovog POKRETA koji bi da nas srbe deportuje kao naci nemacka jevreje, a ko odbije ide u konc. logor!

tihi ne ljuti me, nikada nisam bio u djilasovoj klici,a ti podrzavas demi berishu iz al;jekovoh POKRETA koji bi da nas srbe deportuje kao naci nemacka jevreje, a ko odnije ide u konc. loror!

ne podrzavam niti sam ikad podrzavao vucica, al realnost je da sada duboka drzava zeli da ustolici djilasa umesto njega

A Vucic koliko god da ga ne volim , je opet manje zlo od Djilasa koji bi prvi dan uveo sankcije Rusima i sjebao nas skroz time

ne podrzavam niti sam ikad podrzavao vucica, al realnost je da sada duboka drzava zeli da ustolici djilasa umesto njega

A Vucic koliko god da ga ne volim , je opet manje zlo od Djilasa koji bi prvi dan uveo sankcije Rusima i sjebao nas skroz time
ne luduj, aljekov novi pokret sprovodi politiku nacisticke nemacke porucujuci nam preko dema berishe da se selimo iz srbije kao jevreji, a ko odbije ide u konc. logor... sluzis nacistima i siftarima koji nas srbe sele ili istrebljuju, stidi se, ako imas obraz, a ako nemas umukni vise, bruko jedna

ne luduj, aljekov novi pokret sprovodi politiku nacisticke nemacke porucujuci nam preko dema berishe da se selimo iz srbije kao jevreji, a ko odbije ide u konc. logor... sluzis nacistima i siftarima koji nas srbe sele ili istrebljuju, stidi se, ako imas obraz, a ako nemas umukni vise, bruko jedna

to su gluposti

Ko da si se nasljokao od ranog jutra pa bulaznis?

neces mi ti iz Amerike govoriti kako se zivi i sta se radi u Srbiji

Niko nas ne seli iz Srbije, Vucic i njegova vlast nas kradu i pljackaju, ali nas niko ne proteruje niti ima pomena o bilo kakvim konc logorima ?

Sta je sa tobom pobogu?

neces mi ti iz Amerike govoriti kako se zivi i sta se radi u Srbiji

Niko nas ne seli iz Srbije,
ovo je nacisticka nemacka porucila jevrejima, a koji nisu izbegli zavrsili su u koncentracionim logorima posle

tihi proklet bio! i ti i ova siftarija nacisticka kojja vodi aljekov novi pokret!
1745338096076.png

@Тихи
Onako drugarski, jes' ti bio nekad da se testiras na bipolarni poremećaj? 🤔

vi navijaci ste uvek ili za ili protiv

za vas ne postoji niko izmedju i nista izmedju

ne postoji mogucnost da je npr neka vlast u nekim stvarima dobra u nekim losa

Vuciceva vlast je zamene vecinski losa i ako ima neke dobre stvari nije 100% losa

Ja sam protiv ove vuciceve vlasti ali sam i protiv povratka djilasa na vlast koliko ti je to tesko da shvatis?

A realnost je da ako vucic danas padne da 99% na vlast dolazi Djilas jer je djilasova lista najjaca opoziciona lista trenutno . Takav je bio rezultat na proslim izborima. A ja to ne zelim da oni dodju na vlast ni u koj varijanti.

Jer sve lose sto je radio Vucic Djilas bi nastavio samo bi za neke stvari bio jos gori. Rasturio bi vojsku totalno , sveo bi je na nivo lovacke sekcije Nis , ko sto je i bila pre 2012, i uveo totalne sankcije Rusiji.

Djilasova vlast bi takodje bila kombinacija i dobrih i losih stvari kao i svaka druga, ali bi bila daleko losija po nas Srbe jer Djilas zeli prvog dana stupanja na duznost da uvede totalne sankcije Rusiji sto bi dovelo do stotine hiljada otkaza i zatvaranje hiljada fabrika u nasoj zemlji koje su potpuno zavisne od plasmana ruskog gasa

Niko u Srbiji nije cuo za tog Demu Berisu obican je fikus u Aljekovoj novoj vladi
ti si nula od coveka, a Demo Beriša koji je član inicijativnog odbora "Pokreta za narod i državu" - drzavu, aljekovu veliku albaniju, koji kaze da se mi srbi selimo iz srbije ako nam se ovakva vuciceva ne svidja - to su nacistI prvo rekli jevrejima, a posle su napravili holokaust zato sto nisu bas svi shvatili ozbiljno da trebaju da beze - PROKLETI BILI I TI I ALJEK I DEMO! stici ce te kletva!
1745339476316.png

Poslednja izmena:

Back