Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 18.416
Koliko ih je,6? I

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ih je,6? I
Мислиш као што то ради власт и њима блиски сарадници?"Prijatelju", bas zato ne bi trebalo da im bude dozvoljeno da terorisu i blokiraju bilo koga i sta.
Koliko ih je,6? Iovo je garant neko sa foruma.
Tako i treba. Možda se opametiJedan ali blokira direktno glavom u haubu.
Не гледаш ове испред Скупштине.Maltretiranje građana se nastavlja: Blokaderi deveti dan prave haos i muče građane
Blokaderi su nastavili da maltretiraju građane u Beogradu, prenose mediji.
Kako navode mediji u Srbiji, prebrojano je koliko ljudi trenutno blokira RTS na Košutnjaku, kao i na platou ispred RTS Takovskoj, Aberdarevoj ulici i u Ulici Ilije Garašanina.
Kasko navode mediji, ispred studija RTS na Košutnjaku prisutno je 48 lica (što je ustanovljeno brojanjem, koje je izvršeno u skladu sa objektivnim mogućnostima i vidljivošću na pomenutom terenu uslovljenu gustim šumskim rastinjem, shodno čemu se radi o delimičnom broju prisutnih, pri čemu su blokirani ulazi u studio RTS i studio "Avala", ulaz restorana "Filmski grad", kao i saobraćaj na navedenoj deonici.
Inače, prisutno je i 6 motociklista.
Na platou ispred zgrade RTS u Takovskoj ulici se nalazi 79 lica (utvrđeno preciznim brojanjem), dok se u Aberdarevoj ulici nalazi 40 lica (utvrđeno preciznim brojanjem), a u ulici Ilije Garašanina nalazi se 30 lica.
https://www.b92.net/info/politika/1...veti-dan-prave-haos-i-muce-gradjane-foto/vest
Blokaderi nastavljaju da se useravaju u zivote Beogradjanima....
Par stotina maltretira 2 miliona gradjana ili koliko vec BG ima....
sta tebe zabole kad se ti vozis na magarcu
У чему ти испашташ, идеш пешке до пекаре и назадMa dosta bre!
Sta je 203 stufenata da ne bi mogli da ih razjure?
Nego nece, prave truli kompromis sa EU, gde ispasta vecina zbog manjine, i briga ih za to.
Šta naš čestiti Srbin misli o toj situaciji:![]()
Tu ti je snajka na forumu. Protiv Vulesije piše sada.
Не гледаш ове испред Скупштине.
Не чуди ме.
da bi me zajahao prvo treba da me valjda osedlaDosadilo mu da te jaše...
Били су слободни за транзит кад је требало реконструисати Надстрешницу и види на шта смо испалиtreba rasterati i jedne i druge
nek kampuju u parkicu
putevi tj kolovozi treba da budu slobodni za tranzit ljudi i robe
Били су слободни за транзит кад је требало реконструисати Надстрешницу и види на шта смо испали
Kako izdržavaš bez Dnevnika?Maltretiranje građana se nastavlja: Blokaderi deveti dan prave haos i muče građane
Blokaderi su nastavili da maltretiraju građane u Beogradu, prenose mediji.
Kako navode mediji u Srbiji, prebrojano je koliko ljudi trenutno blokira RTS na Košutnjaku, kao i na platou ispred RTS Takovskoj, Aberdarevoj ulici i u Ulici Ilije Garašanina.
Kasko navode mediji, ispred studija RTS na Košutnjaku prisutno je 48 lica (što je ustanovljeno brojanjem, koje je izvršeno u skladu sa objektivnim mogućnostima i vidljivošću na pomenutom terenu uslovljenu gustim šumskim rastinjem, shodno čemu se radi o delimičnom broju prisutnih, pri čemu su blokirani ulazi u studio RTS i studio "Avala", ulaz restorana "Filmski grad", kao i saobraćaj na navedenoj deonici.
Inače, prisutno je i 6 motociklista.
Na platou ispred zgrade RTS u Takovskoj ulici se nalazi 79 lica (utvrđeno preciznim brojanjem), dok se u Aberdarevoj ulici nalazi 40 lica (utvrđeno preciznim brojanjem), a u ulici Ilije Garašanina nalazi se 30 lica.
https://www.b92.net/info/politika/1...veti-dan-prave-haos-i-muce-gradjane-foto/vest
Blokaderi nastavljaju da se useravaju u zivote Beogradjanima....
Par stotina maltretira 2 miliona gradjana ili koliko vec BG ima....
Gleda reprize na ytKako izdržavaš bez Dnevnika?
Čovek samo radi svoj posao, ne uzimaj mu leba.![]()
A gde je to gore?Sto se mene tice blokirajte jedni druge i 10 godina. Zabole me ne zivim gore
Oće li da ti refundiraju traktor koji si doćerao u Pionirski park?ja sam seljak covek
dok ste vi budzetlije rezimlije
secikese narodne
https://www.facebook.com/reel/997672618398756
Ma dosta bre!
Sta je 203 stufenata da ne bi mogli da ih razjure?
Nego nece, prave truli kompromis sa EU, gde ispasta vecina zbog manjine, i briga ih za to.
A gde je to gore?
Oće li da ti refundiraju traktor koji si doćerao u Pionirski park?A polupali ga tvoji... Zar to nije secikesanje narodnih para?