Maltezer

Pošto ja još uvek ne smem napolje onda moram da trpim Gocine torture i posle njih izgledam ovako::rotf:

ali sam vremenom uspeo da se oslobodim te glupe gumice. raščupam i sad podsećam na sebe
.
Tražila je ona i malu šnalicu od svoje ćerke ali je srćom po mene nije našla.
Pozdrav svima pa se vidimo u tom parkiću kad i ja isprimam te vakcine:bye:

Prvu revakcinacija je bila 14.03., druga 14.04 i posle 10-15 dana napooljeee.Inače bio sam ja napolju ali u Gocinoj jakni i uopšte mi se ne sviđa. Kukam svo vreme. Prekinem samo kad mi neko priđe da me izmazi i da ga ja doobro izližem.

Odgajivac od kog sam kupila Popi kaze da ranijih godina su psi primali samo vakcinu i revakcinu,od skoro je ova treca,tako da kuca sme napolje 7 dana nakon druge,i ona to jos uvek praktikuje.:)
Ali, nije daleko ni april.:bye:

Jest vala,pošteno kažeš ima.
Vodih ja ovu moju šmizlu danas malo da se švrćka po šumici,a ona malo malo pa zastajkuje,valjda je strah od nepoznatog,osecala sam se ko gonič robova sve je cimam da krene,ja onda lepo skinem povodac i krenem,i sve se pravim da je ne vidim,nije zaostala ni jednom,sve trckara da mi je uz nogu.:zcepanje:

Jest vala,pošteno kažeš ima.
Vodih ja ovu moju šmizlu danas malo da se švrćka po šumici,a ona malo malo pa zastajkuje,valjda je strah od nepoznatog,osecala sam se ko gonič robova sve je cimam da krene,ja onda lepo skinem povodac i krenem,i sve se pravim da je ne vidim,nije zaostala ni jednom,sve trckara da mi je uz nogu.:zcepanje:

Opa strasna gazdarica:zper:

1111111111ua.png

Dok sam šetao moju gazdaricu svi su joj govorili da ima lepu maltezerku.
,,Ja sam , bre, muško, a od ovih šnalica, diže mi se kosa na glavi!"

Poslednja izmena:
Dobrodošle seke:cmok: Ovde su svi izgleda stariji od mene. I dok vi šetkate po parkovima ja šetkam po stanu. Sada su rešili da me puste u hodnik ispred lifta. Lajem cela se zgrada ori. Pa valjda je red da svi čuju da sam se ja doselio na tu adresu:super: Ukućane skoro redovno budim u 5, ali samo one koji ne zatvore vrata od soba.Goca ne zatvara vrata jer i ja tu imam svij krevet i spavam. Evo naprimer danas smo zajedno spavali i pre i popodne.Sreća pa je Goca još danas na bolovanju. Posle ću ja da dremam u kući , a ona na poslu:whistling:

Bomida ,šnalice zaista nisu dobro rešenje ,(štene moze da je skine izlomi i pojede)predji ipak na silikonske gumice,ne mora mašnica, mada ne vidim razlog da ne bude lepa plava ili zelena,on je pas nije čovek i drugi psi nece pomisliti da je gej,nadam se da te nije briga šta govore ljudi koji i nemaju pse,pošto samo od njih možes čuti glupe komentare o stvarima koje ih se ne tiču. :bye:

Goco počni da ga učiš da ne laje kad je u hodniku,to ti može kasnije, kad im i ne bude toliko sladak napraviti problem.:bye:

Šalim se malo. Naravno da ga grdimo. Ali da vidite tu radost i srecu što je sam izašao iz stana. Izgleda da su mu nešto muljali sa rodovnikom koji smo dobili i malo nam se datumi ne slažu. Ispada da je onu prvu puppy vakcinu primio prerano pa neumoljivi Marko veterinar insistira da dobije i treću pre nego što krene napolje i da se ugiji do 2 kg da ga tretiramo na buve i krpelje. Što se težine tiče samo mu još malo fali. Još kad krenem sledece nedelje na posao, pa krenu baba i ćerka da ga hrane ima da bude ko mečka ili kako je meni draže da kažem patuljasti šarplaninac.:super:

Back