BOMIDA13
Primećen član
- Poruka
- 614
Pa bilo bi lepo.Hocemo li u neki parkic uskoro,da nam se kuce druze?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa bilo bi lepo.Hocemo li u neki parkic uskoro,da nam se kuce druze?![]()

. 

, svim novaljijama (poput mene), koji ce sa svojim malcima u ovim prolećnom danima krenuti u šetnje.Na tom forumu su odlični tekstovi koji daju informacije- šta i kako ,ako se mešto našim bebicama u tim šetnjama desi.

nesto sam pogresila,da sad ne pisem...A? na koga mislis, citiraj tog koga pitas
![]()
Pa da se predstavimo - mi se zovemo ABA i ARA, 

Dobrodošli.
Imate li sličice? Bilo bi lepo da Vas vidimo.

Jest vala,pošteno kažeš ima.
Vodih ja ovu moju šmizlu danas malo da se švrćka po šumici,a ona malo malo pa zastajkuje,valjda je strah od nepoznatog,osecala sam se ko gonič robova sve je cimam da krene,ja onda lepo skinem povodac i krenem,i sve se pravim da je ne vidim,nije zaostala ni jednom,sve trckara da mi je uz nogu.![]()

Izvini lavicezar što nosim naočare pa ne vidim baš dobro.Pa sta ocete
Pita el imate slicice
Ovde su svi izgleda stariji od mene. I dok vi šetkate po parkovima ja šetkam po stanu. Sada su rešili da me puste u hodnik ispred lifta. Lajem cela se zgrada ori. Pa valjda je red da svi čuju da sam se ja doselio na tu adresu
Ukućane skoro redovno budim u 5, ali samo one koji ne zatvore vrata od soba.Goca ne zatvara vrata jer i ja tu imam svij krevet i spavam. Evo naprimer danas smo zajedno spavali i pre i popodne.Sreća pa je Goca još danas na bolovanju. Posle ću ja da dremam u kući , a ona na poslu