Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko? Slovenci? Ma jok, cekaj malo, dok 'rvati udju, pa ce da vidis sta je sex . . .
, hvala Pimbe.. da te pitam jel mi osiguranje neophodno..
Mogu ti bez problema traziti osiguranje na granici,sta te kosta da ga uzmes na 10-15 dana kod Delte ili Unique kosta oko 25 eura,ne isplati se rizikovati. I mogu Slovenci drkadzije da ti i traze da pokazes koliko love nosis sa sobom,za jedan dan boravka u EU moras da imas oko 65 Eura,tako da nemoj da ides sa 1000 eura,a da im kazes da ostajes mesec dana,mogu da te uredno vrate,izivljavaju se nevidjeno...
Al koi su retardi ako neko ima all inclusive placeno i 3 kartice znas kad bi me vratili..reko bi mu da sam znao da ce ti biti zena tu poneo bih kesh![]()
Ljudi nemojte da ste tvrdoglavi i to nase srpsko mi pa mi to jeste tako ali na granici je malo drugacije.ako uzmete osiguranje na 15 dana za tih 15 dana morate imati 66 puta 15 dana toliko eura da bi prosli i pozivno pismo ali da nebi trosio vreme intyerneta rekao sam koim busom kazes im sta hoces nenaplaciju uslugu. pozdrav
ima boga . ima boga