- Poruka
- 4.740
nature jel znas ti da stavis youtube na sajt? a ne link?
ja ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
olympiakos nemam sta da ti objasnjavam pogledaj objasnjenje admina o postavljanju youtube videa na sajt http://forum.krstarica.com/announcement.php?f=125&a=55![]()
pogledo sam ne smaraj,i sta je ono fhfh5kdfs9 gde to da metnem
to je primer
![]()
ma pospan sam mrzi me da isprobavam,pitao sam tebe lakse bi mi bilo ali ti si sebiguz...nema veze nije bitno....
evo objasnicu kad udjes da citiras ili odgovaras poruku na forumu krstarice ima gore ova slicicaklikni na nju i posle ubaci kod od youtube videa na to! ako je hoces ovaj video
onda prekopiraj ovo zadnje B_Cu4o5UMdc i pokazace ti youtube video ako ne shvatas onda hoces li da ti slikam i postavim sliku nije mi tesko?![]()
Видовдан!
У небо гледам Пролазе вјекови,
Сјећања давних једини лекови.
Куд год да кренем теби се враћам поново,
Ко да ми отме из моје душе Косово!
Видовдан!
Ко вечни пламен у нашим срцима
Косовског боја остаје истина.
Видовдан!
Опрости Боже све наше грехове,
Јунаштвом даруј кћере и синове.
Видовдан!
1. Slina si sam.
2. Takvi kao ja docekuju okupatore sa zastavicama u rukama??![]()
Ne znas ti nista, majmune jedan...tkacio:
3. KiM je sada nezavisna khm... drzava i bolje to prihvati. A ja mogu da se slazem s kim hocu, i boli me dupe sta ti mislis o tome. Mislim, sta ce nam 2 miliona Albanaca ili koliko ih je vec??? Kao sto je vec neko rekao, najbolja bi bila podela, tj. da se onaj deo u kom zive Srbi vrati Srbiji... Ali ja sam stekla neki utisak da vecina nasih politicara nece ni da cuje za to, jer je po njima celo Kosovo i dalje Srbija...![]()
4. Nemoj da lupas gluposti, kao npr. "imas 16 godina bla bla"... Evo, ti si sam dokaz da godine ne moraju da donesu i mudrost...I zato, recu cu ti jos jednom: KOSOVO JE NEZAVISNO. I TACKA.
(Nemoj pogresno da me shvatis, ja bih najvise volela da na Kosovu zive samo Srbi i da je to i dalje deo Srbije, ali sta ces, treba prihvatiti realnost, posto ocigledno nemamo nikakvo drugo resenje....)
Ko visoko leti nisko pada devojchice.
To o chemu ti tandrchesh je ustvari pricha tvog tate i tvoje mame pa je sad ovde prepichavash. Deca obichno prichaju o onom shto chuju od roditelja.
Ja nisam rekao da Srbija treba da ratuje ali da sagne glavu i dopusti da se sve ovo deshava je jadno. Drugo, zashto se nisi pitala i ti a i ovaj lik shto se solidarishe s tobom, zashto sada na KiM ima 2 miliona shiptara? Zashto se krshe medjunarodna prava i zaobilaze pravila kad su Srbi u pitanju? Malo o tome razmishljaj...
znam ja da njih totalno boli uvo jer ocigledno ne bi bilo kao sto sada rade.a i ovo nije moja logika nego stvari koje su se desavale.
pa ne otima se zemlja svedsoj nego nama bre.
naravno da mislim da bi uspela nas,stavljanjem svojih marioneta u nasoj zemlji(tadic),ispiranjem preko tv-a(b92) i sklanjanjem svakoj ko se usprotivi(kostunica),medjutim to se jos ne desava je je 90% naroda protiv toga.
ali cim dodju do 40% ispranih mozgova,organizovace neki rferendum,pokrasti dodatnih 11% (manje vise) i eto ti zabave
Lovac na potezu:Ja nisam rekao da Srbija treba da ratuje ali da sagne glavu i dopusti da se sve ovo deshava je jadno.
Lovac na potezu:Drugo, zashto se nisi pitala i ti a i ovaj lik shto se solidarishe s tobom, zashto sada na KiM ima 2 miliona shiptara? Zashto se krshe medjunarodna prava i zaobilaze pravila kad su Srbi u pitanju? Malo o tome razmishljaj...
Pa sta mi mozemo tu!? Jel vidis da zabole svakoga sta mi mislimo. Koliko god se bunili, i povlacili-vracali ambasadore, evo priznalo ih 50 najmocnijih zemalja za 5 meseci. Vecina onih sto ih nisu priznali ili imaju slicne probleme ili kontriraju Americi.
Zato sto su pokupovali sve zivo. 90% Srba koje je izbeglo je rasprodalo imovinu dole. I kako mislis da im oduzmes sad to?
Ja nikad ne branim olos bilo koje nacionalnosti niti cu braniti.
Sto se otimanja tice,ja sam mislio na teritoriju kao celinu.
Otimanje imovine je bilo i ima ga na obe strane.Na severu su otimali Srbi imanja Albanaca,na jugu su Albanci otimali imanja Srba i Roma.To je za mene nedopustivo i najostrije osudjujem takve akte.
Na jugu deluje HABITAT i 90% imanja (stanova,kuce i zemljista) je vraceno Srbima (proterani su silom iz tih stanova).Srbi ili Romi koji su hteli to prodati je nesto drugo.
Na severu Mitrovice moje 3 sestre imaju stanove i vec 9 god.niti mogu da se vrate ili da prodaju,a za kiriju i da ne pricamo.Za predmete domacinstva i da ne pricamo,nista im nisu dozvolili da preuzmu.
Na jugu je isto tako bilo ali HABITAT je svoje uradio,oterao uzurpatore i ljudima je omoguceno makar da prodaju stanove ili kucu.
Na kraju krajeva,sve ovo sto se desilo na kraju ispastao NAROD a ispasta i dalje.
Ekstremni nacionalizam,sovenizam,fasizam i dr.nikada nisu nesto dobro doprineli narodima samo zlo,bedu,jadu i sve sto je najgore.