ocu ja da ucestvujem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samanth@:e ivnini ali moram da odgovorim na ovo,..mislim tema je stvarno "predivna" a komentari jos bolji, ne pamtim kad sam se ako dobro nasmejala...zene svaka cast! a ti ako mislis da si toliko lep sto nisi ispao fer i poslao sliku nazad a? FRAJERCINO!!! :x
Znaš kako... kad nema ponuda, to znači da treba da spustiš cenu...inspirion:Samanth@:e ivnini ali moram da odgovorim na ovo,..mislim tema je stvarno "predivna" a komentari jos bolji, ne pamtim kad sam se ako dobro nasmejala...zene svaka cast! a ti ako mislis da si toliko lep sto nisi ispao fer i poslao sliku nazad a? FRAJERCINO!!! :x
Vec sam ponovio pitanje slike. A sad imas priliku da me dobijes. Slobodno licitiraj.
I dajte dame, da cujem ponude vec jednom
inspirion:Da..da, lepo od tebe...cesto ima sad ta fraza u reklamama-dajemo robu na lizing i kredit...samo ja ne znam sta mu dodje taj lizing..:?S_K_V_O:Stedi. A mozda ti dam i na kredit.
:wink:
Moracu da se edukujem malo!![]()
smeh:A jel' može na čekove? :?
Vidim slabo ti ide, ne znači da bi i sa čekovima bilo bolje, ali možda vredi razmisliti :wink:inspirion:smeh:A jel' može na čekove? :?
Samo kes
jagodica:ej ojadili su i mene!![]()
![]()
smeh:Vidim slabo ti ide, ne znači da bi i sa čekovima bilo bolje, ali možda vredi razmisliti :wink:inspirion:smeh:A jel' može na čekove? :?
Samo kes
Pošto je poruka ostavljena javno - očekivala sam javnu licitaciju. Hoće li se bar ponude otvarati javno? Čisto zarad nas radoznalaca :wink:inspirion:smeh:Vidim slabo ti ide, ne znači da bi i sa čekovima bilo bolje, ali možda vredi razmisliti :wink:inspirion:smeh:A jel' može na čekove? :?
Samo kes
A pa da vidis koliko sam pp primio.
Zato, moze mi se.
brines me...inspirion:Kad sam video koliko su devojke na forumu zeljne lepih muskaraca, resih da im pomognem. Posto sam ja zgodan muskarac i pored toga veoma sarmantan, provescu noć sa onom koja najvise ponudi za mene. Licitiranje krece od 50 evra. U njihovom smestaju,uz obavezan opis.Plus vino, po mom izboru.
Srecno za sve, pa koja uspe da me " osvoji".
divlja-u-srcu:Evo ja te vodim na SAFARI da vucemo lavove za rep?
Jel' moze? :?
divlja-u-srcu:Ma ko tebe pita. U ostalom ja cu da te otmem i ima samo da se probudis u kavezu sa lavovima!![]()