- Poruka
- 33.370
Ja sam dobra vila koja ispunjava želje. Uvek sam ispunjavala tuđe želje a nikada sebi. Malo mi je to dosadilo. Pokušavam da prestanem da budem toliko nesebična i da počnem da mislim o sebi i svojim željama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znala sam po tome kako ga branišPrinčevi su precenjeni ionako.
Sreća moja što sam Lucifer.
Slažem se u potpunosti.Ja sam dobra vila koja ispunjava želje. Uvek sam ispunjavala tuđe želje a nikada sebi. Malo mi je to dosadilo. Pokušavam da prestanem da budem toliko nesebična i da počnem da mislim o sebi i svojim željama.
Koje su želje dobre vile?Ja sam dobra vila koja ispunjava želje. Uvek sam ispunjavala tuđe želje a nikada sebi. Malo mi je to dosadilo. Pokušavam da prestanem da budem toliko nesebična i da počnem da mislim o sebi i svojim željama.
Moram....Znala sam po tome kako ga braniš
Ne laži narodKoje su želje dobre vile?
Ovde sve želje ispunjavamo.
Ona je mačak Lucifer, njoj je to dozvoljenoNe laži narod![]()
Je l misliš na onu kada je čobanici upalo vreteno u jamu ?Prava Pepeljuga je neprevazidjena.
Nikakva verzija joj ne moze prici.
Jedna od najlepsih bajki svih vremena.
Mnoge verzije ce proci ali prava Pepeljuga nikad nece proci.
Uvek ce biti u vrhu.
Tako je.Ona je mačak Lucifer, njoj je to dozvoljeno![]()
Eto, mojoj kćerki teško da mi napiše poruku.
Tako da-mama će umesto njoj ko dosad, da kupuje malo više sebi.
O, samo me ne osuđujte.
Bila, sam jako, jako strpljiva.
Više nisam tako
Ne znam tu verziju.Je l misliš na onu kada je čobanici upalo vreteno u jamu ?
Neću vas....Prevešće nas Luciferka žedne preko vode![]()
коња водим пешке ходимPrevešće nas Luciferka žedne preko vode![]()
Pročitj, svideće ti se i naša narodna književnost i verzija Pepeljuge.Ne znam tu verziju.
Pepeljuga mi se svidja .Ona je tip idealne devojke.
Secam se da mi je pricala mama ali sam bio mali pa sam zaboravio.Pročitj, svideće ti se i naša narodna književnost i verzija Pepeljuge.
Skromni smo i srećniMi smo mišOVI. Krademo po neko zrnce hrane, oblačimo se u krpice i pokušavamo da preživimo zlo okruženje. Nismo mrdnuli dalje od kuće, očekivali smo da i nas vila pretvori u neke nove likove ali nas je opet preskočila.
Pogledajte prilog 1442838
Vidite kako sam graciozna i umiljata....
XS rekla bih...