e pa posto ja pisem drame malo mi je teze da napisem ovde bilo sta ali izdvojicu jedan mali deo iz necega sto sada psem....
x:robovati,to je sustina svega.Rob je taj koji ima moc.Nije li to istina?Ja robujem ovom nikotinu,jednoga dana pluca ce mi se raspasti ali ja to mogu sada baciti.Ali necu!Ja volm biti rob.To je plemenito zanimanje.Robujem zvotu i svemu sto ga cini a moj zivot malo sastojaka ima.Da vidimo....ima jednu zenu,dva,tri prijatelja i jednog psa.Najlepse je robovati prijateljima!Ja moram se sa njima opijati jer nasle su se duse sto svaka na drugu lici i zato se mrze.U istoj smo smesnoj prici zar ne?Svi imamo svoje uloge.Ja sam...ja sam samo klovn,mala dvorska luda,smejem se,vristim,derem,urnebesno sam duhovit.Drugi prijatelj moj grleci svoju flasu ponekad se nasmeje mojoj bedi i time mi oda priznanje...Moj posao dobro je obavljen.Treci ne postoji zaista...treci je negde tu u mojoj glavi i svrha mu je da me muci i pored svih ostalih stvari...da kvari.Da kvari vec davno ukvareni um!
y:Opet pricas sam sa sobom budalo neshvacena.....
x

ragi moj..dosao si najzad!!!Ima novijih tema sto ih moramo ocrneti.Ta danas sam mozda bio srecan!Ubi to osecanje molim te!Kada te vidim ono se gubi...Zato te i volim...nisi kao drugi nemas srecno lice vec ruzno...samo si meni lep..nije li to tuzno?hahaha...
y:Istina je,istina je to.Ja dolazim svakog dana tebi i prsetim se onog sto me boli i da nasim bednim razgovorima nadjem jos nesto lose...stavim na sebe jos poneku krivicu...
x

a!tako je!Zar nije to sjajno?!Nasa simbioza!
y:Bedno je
x

a naravno da je bedno!Mi smo bedni ljudi,zar iz nas moze izaci nesto nalik dobrom?Zar mi mozemo proizvesti bio sta korisno?Zar mozemo pogledati nesto lepo a da nas oci ne peku?
y:U pravu si.Ne mozemo.
x

a ne srdi se zbog toga!Mi imamo taj dar poseban!Mi smo tako stvarne osobe!Nismo li?Prozirni smo.Svako ko nas vidi pomisli isto"jadnici"Pa postoji li nesto prozirnije od cistog bola i jada?!
y

ostoji.
x:sta?Hajde reci ako si smeo toliko da vredjas mi ono najmilije.moj bol.
y:Ljubav
x:Ha!Budalo lakoverna!Ta ljubav,ako postoji,najskrivenija je od svih.Ona je zabacena negde prekrivena slojevma sujete.A sujete imamo na pretek...najveceg greha...
y:Mrzim tvoje prenemaganje.Muka m je tvojih naricanja.Voleo si i ti onu sto je umela da te nasmeje kad si ravan smrti bio.Ljubav ti je iskakala iz tih malih zajedljivih ociju.Mrzeo si sebe sto si joj dozvolio da te oda,da te izvrne na nalicje zar ne?
x:Zacepi vise!
y:Zasto?nije lepa istina ovo sto govorim?Boli li?Ako boli sta boli kad tvrdis da srca vise nemas?
x:Imam um.Ta niko drugi mi srce izgoreo nije do on...
blalblablabla i tako dalje....necu vise da smaram jer kapiram da glupo zvuci ovako izvedeno iz konteksta...to je to od mene