Goran Jovanic
Zainteresovan član
- Poruka
- 325
IZ Smedereva sam. Ako te još nešto zanima možeš pročitati na sl. adresi www.citymanager.co.yu
Bilo bi nam drago da pročitamo tvoje stihove.
Bilo bi nam drago da pročitamo tvoje stihove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majesty Of The Nightsky:---->Majesty Of The Nightsky - Teske suze spiraju moj bol...
(Тешко се било одлучити, између неколико заиста изузетних
песама, али ме ова некако највише дотакла) _____________ 4<----
drago mi je Cy3o da ti se svidela pesma....
--------->Majesty Of The Night - *** 5<-----------
Manhunter, nadam se da znas koliko mi znaci kada moj omiljeni pisac moju pesmu oceni peticom... Hvala ti sto si ih procitao... i drago mi je da ti se svidjaju...
Ja ne moram preterano da naglasavam da svi moji glasovi idu Manhunteru... On je za mene ne prevazidjen i njegove pesme stvarno jako deluju na mene...
Inace, mislim da sada imamo stvarno dobrih pisaca i dobrih pesama i bas onako za svaciji ukus...

*_lotos_*:Najsrdacniji pozdrav svim clanovima i posetiocima kluba
Divno je biti i druziti se sa vama, ali nazalost, ja retko imam vremena za cesca susretanja i nadam se da mi zbog toga ne zamerate. S paznjom procitah mnoge priloge veceras i zaista mi je tesko da "podelim" ocene, mada se to od mene kao ucesnika, ocekuje. Pa, posto je takav red, evo i mojih glasova:
su3a...5
manhunter...4
nina_gov...3
nevena...2
majesty of the night...1
P.S. Primedbi i sugestija nemam, osim zelje...za jos 60 minuta u danu, koje bih podelila sa vama![]()

. Као да Клуб губи свој фазон.nina_gov:Pa dobro ljudi, zar je ova tema zasluzila da bude na drugoj stranici?! c,c,c...
Imamo jos par dana do godisnjice, molim sve koji nisu glasali do sada da ostave svoje glasove do 15., kad ce ih Goran, nadam se, prebrojati i objaviti pobjednika.
Dajte da se uozbiljimo![]()
cy3a:Као да Клуб губи свој фазон.
Ево га 15. а нико се није јавио и гласао или на било који начин одговорио и на твоје и на Горанове апеле. Постали смо веома неозбиљни. И жао ми је, јер је ово било ( а верујем да ће поново бити, да је ово само тренутно затишје) место одмора и опуштања. Уживала сам читајући предивне стихове на овим страницама. Још увек уживам у стиховима, али некако то више није то.
Ајде, љубитељи лепе речи, пробудите се. Поделите и тугу и муку са нама, ми ћемо разумети...
Све вас љубим и волим и молим да вратимо Клубу место и значај који му припадају...
---
manhunter:Srećna godišnjica svim i od mene!!! Nadam se da ćemo nastaviti ovo naše druženje,pa makar i malo slabijim tempom nego ranije.. Gorane,hvala na tudu i sve najbolje!!
Molio bih moderatore da sklone razmišljanja onog bolesnog uma sa ove teme. Znam i ja za umetničku slobodu i blablabla,ali sve ima svoje granice.
SuZa,čestitke na pobedi ;-)))
Nina,samo ti uzmi stvar u svoje ruke :-)