Mali virtuelni klub pesnika

• Začetnik teme Začetnik teme BAUK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Majesty Of The Nightsky:
---->Majesty Of The Nightsky - Teske suze spiraju moj bol...
(Тешко се било одлучити, између неколико заиста изузетних
песама, али ме ова некако највише дотакла) _____________ 4<----
drago mi je Cy3o da ti se svidela pesma....

--------->Majesty Of The Night - *** 5<-----------
Manhunter, nadam se da znas koliko mi znaci kada moj omiljeni pisac moju pesmu oceni peticom... Hvala ti sto si ih procitao... i drago mi je da ti se svidjaju...

Ja ne moram preterano da naglasavam da svi moji glasovi idu Manhunteru... On je za mene ne prevazidjen i njegove pesme stvarno jako deluju na mene...

Inace, mislim da sada imamo stvarno dobrih pisaca i dobrih pesama i bas onako za svaciji ukus...

Majesty,zaboravio sam da ti se zahvalim,sorry. Hvala na lepim rečima!

Najsrdacniji pozdrav svim clanovima i posetiocima kluba :)
Divno je biti i druziti se sa vama, ali nazalost, ja retko imam vremena za cesca susretanja i nadam se da mi zbog toga ne zamerate. S paznjom procitah mnoge priloge veceras i zaista mi je tesko da "podelim" ocene, mada se to od mene kao ucesnika, ocekuje. Pa, posto je takav red, evo i mojih glasova:

su3a...5
manhunter...4
nina_gov...3
nevena...2
majesty of the night...1

P.S. Primedbi i sugestija nemam, osim zelje...za jos 60 minuta u danu, koje bih podelila sa vama :)

Drago mi je da se neko setio da uradi ovako nesto.Ali mislim da nisi u pravu po pitanju kritike.Dobar kriticar nije obavezno i dobar pisac, cak sta vise retko kada!Inace dosta citam ali pisanje mi ne ide tako da cu povremeno dolaziti i ipak davati svoje misljenje koje naravno niko ne mora uzimati u obzir!Ali smatram da ce to biti moj skromni doprinos ovom klubu!!

*_lotos_*:
Najsrdacniji pozdrav svim clanovima i posetiocima kluba :)
Divno je biti i druziti se sa vama, ali nazalost, ja retko imam vremena za cesca susretanja i nadam se da mi zbog toga ne zamerate. S paznjom procitah mnoge priloge veceras i zaista mi je tesko da "podelim" ocene, mada se to od mene kao ucesnika, ocekuje. Pa, posto je takav red, evo i mojih glasova:

su3a...5
manhunter...4
nina_gov...3
nevena...2
majesty of the night...1

P.S. Primedbi i sugestija nemam, osim zelje...za jos 60 minuta u danu, koje bih podelila sa vama :)

Само једно велико ХВАЛА!!!
Потпуно неочекивани гласови, мислим чак и незаслужено. Али, хвала:)

Pa dobro ljudi, zar je ova tema zasluzila da bude na drugoj stranici?! c,c,c...
Imamo jos par dana do godisnjice, molim sve koji nisu glasali do sada da ostave svoje glasove do 15., kad ce ih Goran, nadam se, prebrojati i objaviti pobjednika. :)
Dajte da se uozbiljimo :lol:

nikad mi niko nije procitao tekstove ali valjda je ovako najbezbolnije...molm vas ne glasajte...jedva sam se ubedila i ovo da uradim...evo dva odlomka...jedan pisan odavnooooo..
". Čitala je sestre Bronte i Perl Bak obožavala Dzejn Ostin i neko vreme zamisljala da je svet zaista takav, da treba da bude dobra i plemenita dusica, da treba da se nameće svojom nenametljivosću , da nauči veštinu strpljivog čekanja, da se bori protiv nemorala a za svoje principe i vrlo brzo shvatila da su sve te spisateljice jako davno yivele, i da postoji vrlo jak raylog sto se MirJam nikad nije udavala. Tako je počela da slusa techno da nosi mindjušu u nosu i majce sa likom Keitha Flinta , a kad je sama kadkad bi se opustila i glumila Dzejn Ejr, stavila bi ruku na celo i poluzatvorenih očiju teatralno odmahivala govoreci – Oh moj duh se bori protiv snaznih kandzi učmalosti i monotonije pomozi mi boginjo uzbudjenja !Tako je ona proživljavala pubertet dok su se u njoj borile plemenite heroine i divlji Prodigy fanovi."
a jedan od skora...
"Rano je shvatila koliko porodica ima jak uticaj na razvoj jedne individue, koliko je sve sto u yivotu radimo stotinama godina bilo akumulirano u stotinu razlicitih energija, i radjamo se sa iscrtanim putem satkanim od zelja nasih predaka , mozemo da se zauzmemo za nase rodjake pa samim tim i za sebe ili mozemo da izrodimo decu i prenesemo na njih to tesko duhovno nasledje, koji neostvareni san teze nego pre naseg rodjenja. Ona je znala da takvo nasledstvo njena deca nece dobiti, cvrsto je odlucila da se bori za svoje - sta god to bilo,zeleci da njena deca, kako rece Kastaneda , ne budu njena deca vec odapete strele u vecnost."

nina_gov:
Pa dobro ljudi, zar je ova tema zasluzila da bude na drugoj stranici?! c,c,c...
Imamo jos par dana do godisnjice, molim sve koji nisu glasali do sada da ostave svoje glasove do 15., kad ce ih Goran, nadam se, prebrojati i objaviti pobjednika. :)
Dajte da se uozbiljimo :lol:
Као да Клуб губи свој фазон.
Ево га 15. а нико се није јавио и гласао или на било који начин одговорио и на твоје и на Горанове апеле. Постали смо веома неозбиљни. И жао ми је, јер је ово било ( а верујем да ће поново бити, да је ово само тренутно затишје) место одмора и опуштања. Уживала сам читајући предивне стихове на овим страницама. Још увек уживам у стиховима, али некако то више није то.
Ајде, љубитељи лепе речи, пробудите се. Поделите и тугу и муку са нама, ми ћемо разумети...
Све вас љубим и волим и молим да вратимо Клубу место и значај који му припадају...

cy3a:
Као да Клуб губи свој фазон.
Ево га 15. а нико се није јавио и гласао или на било који начин одговорио и на твоје и на Горанове апеле. Постали смо веома неозбиљни. И жао ми је, јер је ово било ( а верујем да ће поново бити, да је ово само тренутно затишје) место одмора и опуштања. Уживала сам читајући предивне стихове на овим страницама. Још увек уживам у стиховима, али некако то више није то.
Ајде, љубитељи лепе речи, пробудите се. Поделите и тугу и муку са нама, ми ћемо разумети...
Све вас љубим и волим и молим да вратимо Клубу место и значај који му припадају...

---:)---

Hteo bih svima da se zahvalim što ste do sada prihvatali moju ideju o malom neformalnom skupu pesnika i pisaca. Bilo mi je zadovoljstvo da delim sa Vama svoje tekstove i pesme. Međutim, svemu dođe kraj, te je vreme da se kao pobednici pošteno rastanemo. Želim Vam svima svenajlepše u životu. Ovim se moje učestvovanje u temi završava, a ukoliko je neko od Vas rad da je nastavi, ima moju podršku. Pozdrav.

Hej drugari i ja pišem pjesme od rodoljubivih do slobodnih možete ih naći na
www.veljadragutinovic.tk
evo jedna ovdje kao poklon vama!
inače u slobodno vrijeme drkam kurčinu JER IMAM BAŠ VELIKU KURČINU KOJU JE BANJA POPUŠIT DKRAM RKAM DRKAM ***** DRKA MKURČINU DRKAM ***** AMTER

Majka i pašče

Pas kad majku,najjače je,

Kad zadigne trupe svoje,

Poskakuće on i laje,

Jeli jači od oboje?

Majka rita,pseto gledaš

Faca mu je pomamljena

A njojzi se faca cima,

Cima joj se faca ******!

Instikti joj proradili

Pa joj nervi poskakuću

U očima ima bluda,

a mirišu pseća muda.

Daj mi ***** pašče drkaj!

Mišićima od pozadi,

Da se vidi batak tvoj,

O jadni živote moj.

Batak,Batak,karabatak,

Drkaj batak,***** crven,

A popaljen oči mu mlataraju

A njemu je faca ozbiljna ono

I on ćuti a zadnjim djelom tjela

Sve radi naprijed nazad

Nabija nabija nešto

Nezna ni on šta

Ispred njega je ništa

Tako se jebu Lazo i Pišta

Nedam kosovo je hrvatsko

Dabogda pas ti majku vako ****!

Majka i pašče

Pas kad majku,najjače je,

Kad zadigne trupe svoje,

Poskakuće on i laje,

Jeli jači od oboje?

Majka rita,pseto gledaš

Faca mu je pomamljena

A njojzi se faca cima,

Cima joj se faca ******!

Instikti joj proradili

Pa joj nervi poskakuću

U očima ima bluda,

a mirišu pseća muda.

Daj mi ***** pašče drkaj!

Mišićima od pozadi,

Da se vidi batak tvoj,

O jadni živote moj.

Batak,Batak,karabatak,

Drkaj batak,***** crven,

A popaljen oči mu mlataraju

A njemu je faca ozbiljna ono

I on ćuti a zadnjim djelom tjela

Sve radi naprijed nazad

Nabija nabija nešto

Nezna ni on šta

Ispred njega je ništa

Tako se jebu Lazo i Pišta

Nedam kosovo je hrvatsko

Dabogda pas ti majku vako ****!

Pročitao sam nekoliko tvojih pesama... Sva ta dionizijska razobručenost i mestimično prostaštvo
su potpuno suprotne mom doživljaju sveta... Evo jedne moje rane pesme u prilog tome...

MISAO ŠTO LEDI

Seks je greh,
a život je zlo.
Strašan je rođenje peh,
otići valja u zemlju, pod tlo.

Van života je pravo,
van zemlje i kosmosa,
nikad dohvatljivo,
i pored našeg prkosa.

Ledi misao najdubljeg pada,
da ničeg nema osim ovog jada,
ipak, u daljini vidim krst,
on na obaraču koči prst.

Ljudi sretna godisnjica svima!!! ;)

Zaboravih juce da postujem ovde...
Gorane, stvarno mi je zao sto ides (se teme)...i ja se nadam da cemo nastaviti da se druzimo kao i do sada...ako nemate nista protiv, ja cu samo da postavim poredak pjesma koje su dobile najvise glasova u ovom zadnjem periodu, cisto da mozemo da krenemo ispocetka...

pozdrav svim ljubiteljima lepe reci, kao sto cy3a ima obicaj da kaze :)

pobednicke pesme:

____________manhunter:

NE ŽELIM

Pogledaj
Tamo dole
U mojim venama
Te ima

Ipak ne želim
Sve grehe ovog sveta

Ne misli ništa o meni
Ne postoji
definicija prolaznosti
sada su svi
na mojoj strani

ipak ne želim
sva zla ovog raja

šta trebam još
da uradim
da poželim
večni mir
ja sam lopov
lažljivac
i sve ono
što drugi žele
da budem

ipak ne želim
sve dobrote ovog pakla

krst
ujed za srce
je ono što mi daje nadu
i malo volje
koliko još
trebam da hulim
na sve u sebi
oko sebe
da zaslužim
ono sto ne želim

_______________cy3a"gospode":

Господе,
ја не знам
и не могу да знам
али убиство је сурова ствар

ко је крив
а ко је прав
ја не могу да знам

Ти знаш
али ћутиш
и чекаш
да покају се
и опросте
да очисте срце
и Теби се врате
-----------------
Мокра од суза
мајка плаче
над децом својом
што лагано умиру,
не знајући да близу је крај
Не жали она векове мрака
одавно су прошли
Жали због грехова, мржње и зла
којима уништила је име своје

О, мајко,
што не погледаш
у кућу Оца свога
и видиш децу која радују се
славећи Творца свог?!
----------
Поздрав свим љубитељима лепе речи...[/QUOTE]

Srećna godišnjica svim i od mene!!! Nadam se da ćemo nastaviti ovo naše druženje,pa makar i malo slabijim tempom nego ranije.. Gorane,hvala na tudu i sve najbolje!!

Molio bih moderatore da sklone razmišljanja onog bolesnog uma sa ove teme. Znam i ja za umetničku slobodu i blablabla,ali sve ima svoje granice.

SuZa,čestitke na pobedi ;-)))

Nina,samo ti uzmi stvar u svoje ruke :-)

manhunter:
Srećna godišnjica svim i od mene!!! Nadam se da ćemo nastaviti ovo naše druženje,pa makar i malo slabijim tempom nego ranije.. Gorane,hvala na tudu i sve najbolje!!

Molio bih moderatore da sklone razmišljanja onog bolesnog uma sa ove teme. Znam i ja za umetničku slobodu i blablabla,ali sve ima svoje granice.

SuZa,čestitke na pobedi ;-)))

Nina,samo ti uzmi stvar u svoje ruke :-)

Срећна годишњица свима:)

Хвала, manhunter. И теби честитке, заиста си заслужено на првој позицији:)

Nina, имаш моју пуну подршку. Ако ти могу помоћи, ту сам...

Ајде, па да наставимо са дружењем...
Поздрав...

Back