Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Svaka čast! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da ljudi ubacuju decu u sport ranije, ali ja sam ustanovila da je to suvise rano za moju decu. Moja deca su tek sa 8 godina stasala za sport, obojica. Ne znam da li je to uobicajeno, a ovi samo preteruju bez veze nesto forsiraju... ali ja uopste ne zelim da mi deca budu profesionalci, samo se dobro zabavljaju.E pa ovako:
ja imam jednog divnog živahnog dečaka od 4 godine koji rasipa energiju na sve strane pa smo mm i ja odlučili da ga upišemo na neki sport. Jedva smo dočekali da stasa za sport tj. mi smo sami smislili da mu je konačno došlo vreme jer nemamo koga da pitamo za savet.
I smislili smo da bi najbolje bilo da krene na plivanje pa planiramo ovih dana da se raspitamo.
Ipak, volela bih da čujem roditelje (a i decu) kakva su iskustva, da li je suviše rano, koji sportovi su najbolji u ovom uzrastu?
Ideja je da on krene sa plivanjem, a kasnije može sam da bira...
tačnoI da dodam: deca treba obavezno da nauče da voze bicikl, rolere, klizanje...
To može i bez treninga, jako je dobra aktivnost za celu porodicu i preporučujem svima da se aktiviraju zajedno sa dečicom.![]()