krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
... huškanje psa na poštara ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeee 100 god nisam cula ovaj izraz "lanzanje"medved_bg:Posle višesatnog lanzanja po gradu (i eventualne kupovine) stropoštam se u Grinet i čitam novine...
:grin: isto! Isto!!asasello:citam kad jedem. nije to mozda lepo, ali ja MORAM. bez citanja to nije to..![]()
Struja:kako mozete da jedete i da citate u isto vreme?
pazi! je l uspete svaki put da potrefite usta?
kad citam svet oko mene ne postoji. uostalom ni ruke vam onda nisu sasvim ciste.
onda ne uzivate ni u jednom ni u drugom,nego polovicno.
nije to dobro,energetski.to vam se garantovano odrazava na neki osecajno karakterni aspekt.
@ okupljanje jedocitaca, negde na klopi i neka svako ponese omiljenu knjigu.necete se ni videti.
mmaallaa:pa ne citam ja knjige koje usput treba i da proanaliziram, listam novine.
Struja:uostalom ni ruke vam onda nisu sasvim ciste.
onda ne uzivate ni u jednom ni u drugom,nego polovicno.
Ne citam ni ja neku ozbiljnu literaturu, retko se desava da citam uz jelo nesto novo, sto nisam procitala, najcesce je to knjiga koju sam citala mnogo puta i koju otvaram na bilo kojoj stranici i jedem
anakin:zivi jazz u jednom klubu....ali kad svira Mike Orta...i mojito..to mi je bas ritual..
ostalo su sitna zadovoljstva...
a ja mislila da jedete prstima.asasello:paaa, ja najcesce koristim neki pribor za jelo, viljusku npr.i najcesce je to knjiga koju sam citala mnogo puta i koju otvaram na bilo kojoj stranici i jedem
![]()
Struja:eo ja volim da dok pijem kafu, pusim i gledam tv.i uzivam.