MALI RITUALI

Pocela sam da slusam Betovena ili Strausa dok sredjujem kucu.
Tako se lepo osecam kad jednom trivijalnom i dosadnom poslu pridruzim nesto tako lepo.
a010.gif
a014.gif
a018.gif
c022.gif
h050.gif

Mislim Betoven i Straus tek od nedavno saradjuju na kucnim poslovima, do sada su to bili Santana, Ottmar Liebert, Mariza...
e060.gif
;)

Ja najvise volim da izdvojim jedno prepodne samo za sebe, spustim venecijanere ukljucim muziku i igram po sobi, a posle ubacim u tus kabinu (lepse bi sve bilo da je umesto kabine kada, ali..) stavim masku na kosu, masku na lice posle se pocastim ispijanjem Nesa ili cedjenog soka uz prelistavanje nekih novina ili ceprkanja po Internetu...

kako mozete da jedete i da citate u isto vreme?
pazi! je l uspete svaki put da potrefite usta?
kad citam svet oko mene ne postoji. uostalom ni ruke vam onda nisu sasvim ciste.
onda ne uzivate ni u jednom ni u drugom,nego polovicno.
nije to dobro,energetski.to vam se garantovano odrazava na neki osecajno karakterni aspekt.
@ okupljanje jedocitaca, negde na klopi i neka svako ponese omiljenu knjigu.necete se ni videti.

Struja:
kako mozete da jedete i da citate u isto vreme?
pazi! je l uspete svaki put da potrefite usta?
kad citam svet oko mene ne postoji. uostalom ni ruke vam onda nisu sasvim ciste.
nije to dobro,energetski.to vam se garantovano odrazava na neki osecajno karakterni aspekt.
@ okupljanje jedocitaca, negde na klopi i neka svako ponese omiljenu knjigu.necete se ni videti.

:D ma nemoj odmah da se ljutis, evo i ti si pozvana!
Da virimo preko knjiga :)

ajmo....stidljivi....:lol:

Struja:
uostalom ni ruke vam onda nisu sasvim ciste.

paaa, ja najcesce koristim neki pribor za jelo, viljusku npr. ;) i stvarno, polovicno uzivam kad jedem, a ne citam uz to. Obrnuto nije problem, ne moram da pravim neki sendvic kad uzimam knjigu u ruke. :)

Ne citam ni ja neku ozbiljnu literaturu, retko se desava da citam uz jelo nesto novo, sto nisam procitala, najcesce je to knjiga koju sam citala mnogo puta i koju otvaram na bilo kojoj stranici i jedem :)

asasello:
paaa, ja najcesce koristim neki pribor za jelo, viljusku npr. ;) i najcesce je to knjiga koju sam citala mnogo puta i koju otvaram na bilo kojoj stranici i jedem :)
a ja mislila da jedete prstima.
Jedes knjigu aaaaaaaaa vrisht!
eo ja volim da dok pijem kafu, pusim i gledam tv.i uzivam.

imam jak cug. moram da dobijem inspiraciju.
a kako pusi sav normalan svet? gleda u komsinicu kao sucutljivo, a ovamo se kerebeci u sebi "neka mamu ti jbm i tebi je dogorelo"
el to treba da radim, el cu tada da ti budem dobra?
shmrc plach kuk

Back