Mali: Poreska uprava tzv. Kosova nije primljena u IOTA

TONOLAN

Buduća legenda
Poruka
30.504
09. jul 2019. 09:49
Izvor: Tanjug

BEOGRAD -
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je srpska Poreska uprava uspešno odbranila stav da Poreskoj upravi tzv. Kosova nije mesto u Intra-evropskoj organizaciji poreskih administracija (IOTA).

"To je odlična vest za Srbiju i još jedna potvrda da smo uspeli da i na ovaj način potvrdimo nelegitimnost tzv. kosovskih institucija. Naime, dokazali smo da se ništa na silu i bez dogovora sa zvaničnim Beogradom ne može postići", rekao je Mali, navodi se u saopštenju ministarstva. ...

http://www.rtv.rs/sr_lat/politika/mali-poreska-uprava-tzv.-kosova-nije-primljena-u-iota_1031648.html

Ponavljam,sta mi imamo od njihovog prijema ili ne-prijema u tu organizaciju?
Nadu da će nam dati sever kako bi bili primljeni u UN, Interpol i IOTA.

Ali neće.

Samo će preko Albanije dolaziti do tih organizacija.

A nama će lupati takse i hapsiti ljude na severu, zabranjivati prelazak preko granice.

Poslednja izmena:
Kako cemo ga sacuvati ako nisu u nekoj asocijaciji,koja cak i ne sprecava ubiranje poreza?

Mislim, naravno da to ništa neće značiti u široj slici, budućim sporazumom koji se planira (uz Briselski) Vučić će zaokružiti nezavisnost Kosova. Ali ako se to kojim čudom ne desi, ovakve stvari ne mogu da škode. Svaki put kada se Kosovu odbije članstvo u međunarodnim organizacijama je za Srbiju diplomatska pobeda. Što je organizacija značajnija, to je ta pobeda veća.

Opet ponavljam...mi od toga nemamo nista.
Kao sto i bez toga nista nismo imali.
Nama je diplomatija-Dacic i Palma,kakva crna pobeda njihova,pre ce biti neka sistemska greska ili tako nesto kao razlog.
Kad povuce neka od zemalja EU,ili SAD,Kanada,Japan,Australija....itd priznanje Kosova moze da se kaze da imamo od toga nesto.
Ovako-samo razlog da botovi zarade sendvice...

Back