Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Научила ме историја ко сте и шта сте. НДХ из 1941 се благо пренела на НДХ из1990. Вама једноставно у генима струји мржња према свему што је српско.Jel te to onaj fufljavi Šešelj naučiJo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Научила ме историја ко сте и шта сте. НДХ из 1941 се благо пренела на НДХ из1990. Вама једноставно у генима струји мржња према свему што је српско.Jel te to onaj fufljavi Šešelj naučiJo?
Ti malezanski majmuncici su Srbima bili zabranili ulaz u zemlju godinama. Nama i Izraelcima i nikom drugom.
Што мене питаш?
Цео свет каже да су Израелци - Исти Срби....
Малезијски министар Информисања Ахмад Шабери изјавио је јуче да:
"Је Израел терористичка држава, и да оно што се дешава у Гази је етничко чишћење, као што се десило Босанским Муслиманима од руку Срба током рата у Босни, где су Срби тврдили да се само бране, исто ако данасс Израел у свом геноцидном рату против Палестинаца"
Ahmad Shabery said that Israel was a terrorist state and what it was doing in Gaza was ethnic cleansing like what happened to the Muslims at the hands of the Serbs during the Bosnian War where the Serbs too claimed that they were defending themselves like what Israel claimed today in its genocidal war against the Palestinians.
http://www.bernama.com/bernama/v5/newsgeneral.php?id=383195
------
Шта би браћо која подржавате Палестинце!?
Како рече, један познаник Јеврејин: "сада нас цео свет мрзи исто"....
![]()
Зар ти мислиш да "цео свет мрзи" Јевреје без разлога?![]()
Зар ти мислиш да "цео свет мрзи" Јевреје без разлога?![]()
Zato ja i podrzavam Izrael.
Dzihadisti su svuda isti, sljam koji treba neutralisati svim raspolozivim sredstvima.
Ti isti salju sopstvene zene i decu u rat i slave smrt svakog hriscanina ili Jevrejina. Za njih nije zlocin ako utrape ekplozivni prsluk klincu ili zeni i zrtvuju ih ,,za visi cilj". Zasto bih onda ja poverovao da nisu izmasakrirali gomilu svojih civila zbog propagande?
Nikad ne osudjuju muslimane, jer smatraju da je muslimansko nasilje uvek opravdano.
Да али, гледам неки дан на катарској телевизији, доста неочекивани коментари о Милошевићу.Шта би браћо која подржавате Палестинце!?
Али Сирија исто подржава Хамас, иако је секуларни режим. Тако да, ово је више сукоб око политичких граница.Nikad ne osudjuju muslimane, jer smatraju da je muslimansko nasilje uvek opravdano.
Уосталом један проценат Палестинаца су Хришћани, нпр. 6%.
Скорашњи разговор са Башарицом:
http://ht.cdn.turner.com/cnn/big/world/2009/01/06/perry.intv.syria.pres.assad.cnn_576x324_dl.flv
Pa shvatam jer sam hteo tamo da odem na odmor pre desetak godina.
I jedno majmunce k'o pobeglo iz zooloskog vrta mi rece 'o ne, vi ne smete u nasu zemlju. Vama vize ne dajemo. Vi ste neprijatelji Islama!'
Bas tim recima. Posle sam video da nama i Izraelcima ne daju vize.
Pa shvatam jer sam hteo tamo da odem na odmor pre desetak godina.
I jedno majmunce k'o pobeglo iz zooloskog vrta mi rece 'o ne, vi ne smete u nasu zemlju. Vama vize ne dajemo. Vi ste neprijatelji Islama!'
Bas tim recima. Posle sam video da nama i Izraelcima ne daju vize.
------
Шта би браћо која подржавате Палестинце!?
a to sto oni rade je ne grozno, nego..