Малезија: "Палестинци пате као Муслимани од руку Срба!"

Jel te to onaj fufljavi Šešelj naučiJo?
Научила ме историја ко сте и шта сте. НДХ из 1941 се благо пренела на НДХ из1990. Вама једноставно у генима струји мржња према свему што је српско.

Dakle, neverovatni ste!!! Začas ste s palestinsko-izraelskog rata prešli na Hrvatsku i Srbiju, postavljate slike od kome će se svakom normalnom čoveku zavrteti u glavi i šta postižete time? Odgovarate na pitanje koga više boli kad mu ubiju dete?

Smirite malo doživljaj i prestanite sa međusobnim vređanjem i tim primitivnim prozivkama, inače je jedino rešenje da zatvorimo temu. U svakom slučaju bolja varijanta od kažnjavanja, a ni to nije isključeno.

Ma dosta bre vise ne tice nas se uopste sta se radi tamo ,resili smo i sve nase probleme sa terorizmom pa se sad mesamo i u tudje .
Veliki prijatelj srbije je i Libija i dosta arapskih zemalja koje i ako su muslimanske ne priznaju Kosovo a sto se tice Izraela nesumljivo je da ih nemozemo bas tako osuditt jer ipak nemoze da stoje skrstenih ruku dok in neko malo po malo granatira.

Малезијски министар Информисања Ахмад Шабери изјавио је јуче да:
"Је Израел терористичка држава, и да оно што се дешава у Гази је етничко чишћење, као што се десило Босанским Муслиманима од руку Срба током рата у Босни, где су Срби тврдили да се само бране, исто ако данасс Израел у свом геноцидном рату против Палестинаца"

Ahmad Shabery said that Israel was a terrorist state and what it was doing in Gaza was ethnic cleansing like what happened to the Muslims at the hands of the Serbs during the Bosnian War where the Serbs too claimed that they were defending themselves like what Israel claimed today in its genocidal war against the Palestinians.

http://www.bernama.com/bernama/v5/newsgeneral.php?id=383195

------
Шта би браћо која подржавате Палестинце!?

Zato ja i podrzavam Izrael.

Dzihadisti su svuda isti, sljam koji treba neutralisati svim raspolozivim sredstvima.

Ti isti salju sopstvene zene i decu u rat i slave smrt svakog hriscanina ili Jevrejina. Za njih nije zlocin ako utrape ekplozivni prsluk klincu ili zeni i zrtvuju ih ,,za visi cilj". Zasto bih onda ja poverovao da nisu izmasakrirali gomilu svojih civila zbog propagande?

Nikad ne osudjuju muslimane, jer smatraju da je muslimansko nasilje uvek opravdano.

Zato ja i podrzavam Izrael.

Dzihadisti su svuda isti, sljam koji treba neutralisati svim raspolozivim sredstvima.

Ti isti salju sopstvene zene i decu u rat i slave smrt svakog hriscanina ili Jevrejina. Za njih nije zlocin ako utrape ekplozivni prsluk klincu ili zeni i zrtvuju ih ,,za visi cilj". Zasto bih onda ja poverovao da nisu izmasakrirali gomilu svojih civila zbog propagande?

Nikad ne osudjuju muslimane, jer smatraju da je muslimansko nasilje uvek opravdano.

Браво!

Шта би браћо која подржавате Палестинце!?
Да али, гледам неки дан на катарској телевизији, доста неочекивани коментари о Милошевићу.
Каже: "Српског председника Слободана Милошевића су одвукли у Хаг, нису ништа могли да докажу, и на крају су га убили."

То онако баш као да слушаш Бајатовића

Али Сирија исто подржава Хамас, иако је секуларни режим. Тако да, ово је више сукоб око политичких граница.

Уосталом један проценат Палестинаца су Хришћани, нпр. 6%.

Скорашњи разговор са Башарицом:
http://ht.cdn.turner.com/cnn/big/world/2009/01/06/perry.intv.syria.pres.assad.cnn_576x324_dl.flv

Pa shvatam jer sam hteo tamo da odem na odmor pre desetak godina.

I jedno majmunce k'o pobeglo iz zooloskog vrta mi rece 'o ne, vi ne smete u nasu zemlju. Vama vize ne dajemo. Vi ste neprijatelji Islama!'

Bas tim recima. Posle sam video da nama i Izraelcima ne daju vize.

Jel ti besjediš sa majmunima?

Pa shvatam jer sam hteo tamo da odem na odmor pre desetak godina.

I jedno majmunce k'o pobeglo iz zooloskog vrta mi rece 'o ne, vi ne smete u nasu zemlju. Vama vize ne dajemo. Vi ste neprijatelji Islama!'

Bas tim recima. Posle sam video da nama i Izraelcima ne daju vize.

Пробај да одеш било где међу ммухамеданце, после Израелске визе...ош мало сутра, једино сам у Тунис могао да одем...и можда Турску, тамо сам био пре Израела!

Da mi je znati ko je osmislio terminologiju "genocid" , "civilne žrtve" itd....velika riba jede malu,ne gleda ima li koščice ili ne.
Izrael drugu opciju nema.Ili da totalno neutrališe neprijatelja ili ode im država.E sad,imaju dobranu zaleđinu,tu im je Big Daddy, redovno im šalje igračke i dok je god takva situacija briga nemaju.Zakasni li jedna isporuka,o Izraelu će naša deca učiti iz istorijskih čitanki.
Jesu vratili Liban 'o6. u kameno doba?Jesu. Jesu neutralisali Hezbolah? 600 mrtvih.Nisu ni zagrebali površinu.
Džaba sve Izraelu.Potez očajnika.

a to sto oni rade je ne grozno, nego..

Тачно тако.
Тешко да можемо да утичемо на ове догађаје, али можемо барем да будемо свесни опасности која прети од Јевреја и њиховог глобалистичког утицаја, као што је z:dm:. ;)

Зев-зев...
Још једна "Салетова" тема на исти ритам. Што рече Крле из Бадвајзера на један ритам можеш да сереш стотину срања...

А зна ли "Сале" да је руски амбасадор у УН рекао буквално "шта је наши миротворци требало да збришу као холандски из Сребренице и оставе народ на цедилу"... Што између редова може бити непријатно за "срспку истину" гледе исте...

Back