Malecna analiza nasih vajnih "predstavnika"

Eric Draven

Veoma poznat
Poruka
13.290
-Boris Tadic(aka BoTa)

vrline:stvarno ne mogu da mu nadjem vrlinu tako da dopunite prema vasem misljenju.

mane:Nesposoban,ne sprovodi svoje duznosti kako treba,dozvoljava preveliku korupciju,malverzacije.........

-Mladjan Dinkic(aka Mladjo,lopov)

vrline: Profi skijas,nadaren muzicar,zna zanat.....

mane:Laze,krade,profi skijas,zivi u stanu 2x2.....

-Mirko Cvetkovic

vrline:.....

mane:Smeje se narodu u lice kad mu govori da ce biti jos gore,totalno nesposoban za vrsenje svojih funkcija............

-Nenad Canak

vrline:VIP licnost,nema dlake na jeziku,naizgled visok IQ

mane:Separatista,lopov,ne vrsi svoje duznosti kako ustav nalaze

-Ivica Dacic

vrline: Prihvatio je pomirenje sa Ds za vise interese,trenutno ministar policije....

mane:Nesposoban za vrsenje duznosti,prodaje ideale svoje stranke za fotelju........

-Vojislav Seselj(aka crveni vojvoda)

vrline:Natprosecan Iq,nema dlake na jeziku,predao se svetskim serifima i razbucao ih...

mane: poremecen,bavi se okultnim,psuje,rezi i ne zna da kaze slovo r.....

-Tomislav Nikolic(aka Grobar)

vrline:Nekad je imao posten posao i kuma,govori istinu.......

mane:nema kuma,licemer bez premca,prodao ideale a vlast nije dobio......

Cedomir Jovanovic(aka Cedica,pajdoman...)

vrline:Ovo ostavljam droidu;)

mane: Drogira se,laze,krade,previse zeljan vlasti,separatista

E ovako napisah ovu temu da vidim koliko (ne)idealizujete pomenutu gospodu.
Posto ovde ima svakakvih krsina od tema,ne vidim zasto bi ova trebala da bude lockovana.:rtfm:

A jel mi treba link?:)

ps-

Poslednja izmena:
-Boris Tadic(aka BoTa)
vrline
mane

Ne znam dal je vrlina ili mana, ali po meni najvažnija karakterna osobina Tadića je njegova sposobnost da manipuliše ljudima. Mislim na direktnu manipulaciju gde pretprostavljam koristi neka svoja psychology 101 znanja.

Isto tako mislim da je Cvetković kolateralna žrtva u ovoj katastrofalnoj vladi i režimu uopšte.

Ovi ostali mi izazivaju blagu mučninu pa ne bih da razmišljam o njima.

Ne znam dal je vrlina ili mana, ali po meni najvažnija karakterna osobina Tadića je njegova sposobnost da manipuliše ljudima. Mislim na direktnu manipulaciju gde pretprostavljam koristi neka svoja psychology 101 znanja.

Isto tako mislim da je Cvetković kolateralna žrtva u ovoj katastrofalnoj vladi i režimu uopšte.

Ovi ostali mi izazivaju blagu mučninu pa ne bih da razmišljam o njima.

Eh i meni.........ali nijedno od tih nije za vodjenje ove zemlje!

Back