"Maldivi" - Sad TV

Poruka
16.002
Danas sam pogledala malo taj rijaliti sou "Maldivi". Sve ukupno 20 - tak sekundi, gde sam videla ljude koji su na nekoj gomili i vidno se smaraju. Brzo sam prebacila dalje, jer su i mene poceli da smaraju, a ja se nikada ne smaram. Pre toga su bili "Parovi". Poenta i jednog i drugog soua je da je nesto nejasno i bezvezno
I ranije dok je samo bila "Kosava", posle 5.oktobra, svaki projekat, koji je interesantan je odradjen neverovatno glupo. Svaka emisija je bila glupa, svi voditelji, ukljucujuci i onog isprepadanog Andreja, koji je pobedio u "Survajveru", su bili toliko nevesti i smotani. Secam se Lucije Maric i "Spajalice". Strava i uzas. A onaj prvi rijaliti sou na nasim prostorima "Cirkus voajer", pa ono sa Nemcima u Hrvatskoj na moru. JA jos tada nisam zivela u Srbiji, samo sam povremeno gostovala, pa sam pomislila da sam pogresno naucena sta je u Srbiji smesno, a sta ne. Dakle, sta vi mislite o tim projektima, koji su toliko besmisleni i tuzni?

Danas sam pogledala malo taj rijaliti sou "Maldivi". Sve ukupno 20 - tak sekundi, gde sam videla ljude koji su na nekoj gomili i vidno se smaraju. Brzo sam prebacila dalje, jer su i mene poceli da smaraju, a ja se nikada ne smaram. Pre toga su bili "Parovi". Poenta i jednog i drugog soua je da je nesto nejasno i bezvezno
I ranije dok je samo bila "Kosava", posle 5.oktobra, svaki projekat, koji je interesantan je odradjen neverovatno glupo. Svaka emisija je bila glupa, svi voditelji, ukljucujuci i onog isprepadanog Andreja, koji je pobedio u "Survajveru", su bili toliko nevesti i smotani. Secam se Lucije Maric i "Spajalice". Strava i uzas. A onaj prvi rijaliti sou na nasim prostorima "Cirkus voajer", pa ono sa Nemcima u Hrvatskoj na moru. JA jos tada nisam zivela u Srbiji, samo sam povremeno gostovala, pa sam pomislila da sam pogresno naucena sta je u Srbiji smesno, a sta ne. Dakle, sta vi mislite o tim projektima, koji su toliko besmisleni i tuzni?

kako to da ti nisi tamo?obicno si prosao sve te programe.nije imao k'o ovce da cuva,pa si morao da ostanes?

diletantizam na duze staze,autogol u nastajanju, pokusaj demistifikacije i masturbantnog pseudo-rasomonskog autoironisanja na temu zamene kvaliteta koji ne postoji kvantitetom na koji se provereno racuna. efemerna slika . teza da je sher,gledanost i fenomen popularnosti (koja je bez menice,samim tim i ne postoji) ono sto cini odredjenu medijsku kucu velikom. pokusaj cinicnog osvrta na razvoj pink-novog tkiva, s tom razlikom sto se ne cini nista drugacije sem ironijskog otklona,drugim recima,cini se potpuno isto sto pokusava da se dezavuise. napad na diletaciju vremena. za druge,ideja je svedena na apsurdizam u sekundi. program za ljude sa strpljenjem. kakobilo, tvorac riskira sa tuzbom udruzenja za zastitu kreveta, jer diskusija na temu neshvacenosti biva stavljena ad acta.i sad samo jedno ogledalo.
videodrom is a bitch...:D

Poslednja izmena:
Ti "Maldivi" upečatljivije od drugih sličnih programa pokazuju da nije problem u onima koji su tamo, da takvih ima svuda širom sveta, da su problem glasači, koji nepogrešivo podržavaju najgore, uglavnom dno dna. I to je porazna slika naše realnosti. U tom smislu "Maldivi" daju i odgovor u širem smislu, kulturološkom, političkom, ekonomskom, zašto nam je kako nam je.

Back