Malaska knjiga palih - Mesecevi vrtovi

Najbolji serijal EF ikada napisan. Doduse, procitao sam samo ono sto je kod nas prevedeno, 5 knjiga, ali me odusevio pre svega svojom mastom. Potpuno originalan svet, likovi, nema mlake radnje, magijski svet i vise nego odlicno osmisljen. Nema crno-belih likova, nema dobrih i losih, sto je takodje ogroman plus. Procitao sam dosta serijala i knjiga, ali ovome nema ravnog. Jednostavno perfektno, iako se cini da je radnja zbrkana.

Najbolji serijal EF ikada napisan. Doduse, procitao sam samo ono sto je kod nas prevedeno, 5 knjiga, ali me odusevio pre svega svojom mastom. Potpuno originalan svet, likovi, nema mlake radnje, magijski svet i vise nego odlicno osmisljen. Nema crno-belih likova, nema dobrih i losih, sto je takodje ogroman plus. Procitao sam dosta serijala i knjiga, ali ovome nema ravnog. Jednostavno perfektno, iako se cini da je radnja zbrkana.

posle ikada najboljeg dodje neki bolji

Poslednja izmena:
procitah pre neki dan i poslednju - 10u knjigu.
generalno, nije mi serijal bas nesto prijao. naporan je. ima dosta dobrih dijaloga, odlicnih likova, odlicnih i prica, delova ali jednostavno, pretera ga sa brojem likova.
drago mi je da sam lupio reckicu, trebalo bi ga overiti jer jeste epic ali...morao sam u vise navrata da se na silu nateram.

Back