- Poruka
- 8.271
ajmeee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:razz: kojote:"...Varala si! :-)
Preskočila si B, draga bobbo, inače ne bi ni pomislila da jurcaš za knjigom.
Ruku na srce, knjiga nije loša, ali...ovo je froman ( forumski roman ) MALAJSKO LUDILO, koji vrlo malo ( osim na početku ) liči na malajsko, ali ludilo...jeste. Glavni junaci ovog fromana su forumski likovi, a da bi ti bio zanimljiviji, trebalo bi, obavezno, da se upoznaš sa mnogim forumskim likovima i njihovim pisanijem i ostalim glupostima vezanim za...njihove nickove možeš pronaći u, a-ma baš, svakom imenu i prezimenu koje se pominje u ovom fromanu..."
)))..a hocu da citam knjigu i to od a - z.............eto ti sad....
))))
kojote:"...Varala si! :-)
Preskočila si B, draga bobbo, inače ne bi ni pomislila da jurcaš za knjigom.
Ruku na srce, knjiga nije loša, ali...ovo je froman ( forumski roman ) MALAJSKO LUDILO, koji vrlo malo ( osim na početku ) liči na malajsko, ali ludilo...jeste. Glavni junaci ovog fromana su forumski likovi, a da bi ti bio zanimljiviji, trebalo bi, obavezno, da se upoznaš sa mnogim forumskim likovima i njihovim pisanijem i ostalim glupostima vezanim za...njihove nickove možeš pronaći u, a-ma baš, svakom imenu i prezimenu koje se pominje u ovom fromanu..."
))kojote:E, pa što nisi odma' rekla da 'oćeš da čuješ Ftračeve...toplo ti preporučujem calimero i bety :-)
Njih dve su naše najbolje kolačarke. Od njih ćeš mnoogo da naučiš o dijalektici kuvanja tračeva. Detaljnije su ( i jeftinije, i to ne malo ) od tabloida "Skandal".
Daće ti one čitav spisak potraživanja, kroz nekoliko forumskih (de)generacija.
Bobbi, s ljubavlju,
Drug kojote.:wink:
))
:razz:kojote:Hvata me rođendanska groznica...brrr 36 ejjj :shock: ...yebote, šta će mi to, ta još sam dečak, bre(ccc), draga moja SOSO!:razz:
SINDI:ajde, ajde..nije to nista strasno..kad sam ja napunila 35, sto ne bi ti 36...i nisam ti ja sosa, alooooo...jbt:?

:-) ćao, luDušo, milo mi, bre, kad God te vidim tako naguž...blondi:e vala, bas sreca![]()
nakeženu...:-) :razz: