MALAJSKO LUDILO

kojote:
"...Varala si! :-)
Preskočila si B, draga bobbo, inače ne bi ni pomislila da jurcaš za knjigom.
Ruku na srce, knjiga nije loša, ali...ovo je froman ( forumski roman ) MALAJSKO LUDILO, koji vrlo malo ( osim na početku ) liči na malajsko, ali ludilo...jeste. Glavni junaci ovog fromana su forumski likovi, a da bi ti bio zanimljiviji, trebalo bi, obavezno, da se upoznaš sa mnogim forumskim likovima i njihovim pisanijem i ostalim glupostima vezanim za...njihove nickove možeš pronaći u, a-ma baš, svakom imenu i prezimenu koje se pominje u ovom fromanu..."

nije tacno....jedam procitla od A - Z samo ono sto meni odgovoara a ne ono sto bi ti da ja citam......znaci rekla sam istinu......prestani....:))))..a hocu da citam knjigu i to od a - z.............eto ti sad....:)))))

"...Uskoro ćeš da osvaneš u ovoj temi, u postu "TRI KALDRMDŽIJE" kao gospođica Kaldrmdžika :)

pojašnjenjce:

ako je kaldrma - ulica, a ulicom ULIČARE uličari i uličarke ( to je pravi LJiSEX)
kaldrmom KALDRMIŠU - kaldrmaši i kaldrmašice, ali...

KALDRMDŽIJAJU kaldrmdžije i kaldrmdžike ...lepše je tvrđe, je l' da? Aha! :-)

gospođica KALDRMDŽIKA je... čist eufemizam, yebote :razz: :-) :razz:

Zipa song:

Svi forumski KALDRMAŠI
Svirajte mi pesme NJENE
Neka - nekog, možda i PROMAŠI
Al' Kaldrmdžika neće MENE

8-)..."

kojote:
"...Varala si! :-)
Preskočila si B, draga bobbo, inače ne bi ni pomislila da jurcaš za knjigom.
Ruku na srce, knjiga nije loša, ali...ovo je froman ( forumski roman ) MALAJSKO LUDILO, koji vrlo malo ( osim na početku ) liči na malajsko, ali ludilo...jeste. Glavni junaci ovog fromana su forumski likovi, a da bi ti bio zanimljiviji, trebalo bi, obavezno, da se upoznaš sa mnogim forumskim likovima i njihovim pisanijem i ostalim glupostima vezanim za...njihove nickove možeš pronaći u, a-ma baš, svakom imenu i prezimenu koje se pominje u ovom fromanu..."

ipak sam odlucila da ne bila u ovom tvom fromanu naj-bolje je ipak ostati izvan korica i citati pravo malajsko ludilo,
nisam dugo ovde da bi sudila o ovim forumasicama i forumasima ovde.

Ali ako si mi drug onda(nadam se da ipak jesi iako si malo ostar) ces me malo uputiti u lokalne traceva da ipak znam i ja ponesto.....vidim da je prica dobila zaplet.........:)))

"...E, pa što nisi odma' rekla da 'oćeš da čuješ Ftračeve...toplo ti preporučujem calimero i bety :-)
Njih dve su naše najbolje kolačarke. Od njih ćeš mnoogo da naučiš o dijalektici kuvanja tračeva. Detaljnije su ( i jeftinije, i to ne malo ) od tabloida "Skandal".
Daće ti one čitav spisak potraživanja, kroz nekoliko forumskih (de)generacija.

Bobbi, s ljubavlju,

Drug kojote.:wink:..."

kojote:
E, pa što nisi odma' rekla da 'oćeš da čuješ Ftračeve...toplo ti preporučujem calimero i bety :-)
Njih dve su naše najbolje kolačarke. Od njih ćeš mnoogo da naučiš o dijalektici kuvanja tračeva. Detaljnije su ( i jeftinije, i to ne malo ) od tabloida "Skandal".
Daće ti one čitav spisak potraživanja, kroz nekoliko forumskih (de)generacija.

Bobbi, s ljubavlju,

Drug kojote.:wink:

pa i ova mala skripta mi rece puno..........dalje necu ici nece moci.......................hvala tebi ljubljeni Kojo

zadrzavam se ipak samo na Ludilu.............tj malajskom ludilu.......:)))

Sve što želim u ovom trenutku
idi idi iz kuhinje moje
ostavi mi od praseta butku
i ne jedi sarmice od soje

Veselo bez tebe meni beše
ali moja sestra te je zvala
kad počeše usne da se dreše
pojede mi sve sa mog astala

Ne neću plakati
glavu ću ti maljem razbiti
Ne neću plakati
glavu ću ti maljem razbiti

ispred sljinare baljista
ja sam te čekao satima
tvoj beli hrt separatista
je piškio pred vratima

na pljus dvadeset i šest
prizren je tonuo u san
ja sam se topio ko šampita
kada je staviš na dlan

nazmija
okrenula mi se šija
i suncokret mi proklija
a tebe nemam

nazmija
nikad nije bilo tužnije
od tebe nema ružnije
čak ni dole južno

a ja sam bio strašno glup
i lako padao na fore
da li je tako bilo ladno
i rudarima iz crne gore

mada si bila lepša od šemse
jer vadila te je kilaža
ne bi te čekao ni jasmin džeko
to bi za njega bila gnjavaža

vidi šta smo ti uradili od pesme bajaga
vidi šta smo ti uradili od pesme mi
okrenuli je prevrnuli
sad više nije tako dosadna
vidi šta smo ti uradili od pesme mi

"...Fnarode, varoši malajske, sećaš li se onog velikog, letošnjeg požara? Tako ću te, opet zapaliti ako me ne budeš slušao! Ako se ne budeš izražavao na malajskom, teško tebi!
Ovo ti govorim tvojim, neukim jezikom, da me razumeš. Nakon toga, neću. Vi ste dole, ja sam Gore. Pljujem ja na sve to. Ako neko zucne, gotov je! Mir, red, rad i sloga. I ništa više.
Šta bi, ti, drugo, kad si golja i fukara?!

U nastupu strašne čete sarmatske, u odorama od vinovog lista, ponegde poprskanim pokvarenim kiselim mlekom. Na čelu jezdi, na Crvenom konju, Ban lično. Glođe, pedantnim oglodajima u predelu prepona, butnu kost svog krvnog neprijatelja. Sve Gori u okolini.
Maloumni došljaci, hvataju septembarske i oktobarske pčele po livadi, isisavaju im žaoke iz crno-žutih ******, zatim ih ispljuvavaju na starosedeoce.
Najmlađi retard, sily se i ubija 69 žena i 12-oro dece, što u zbiru daje tačno 81 kom. potomaka omražene mu, rase pismenih i umnih ljudi poznatih očeva.
Stariji retard se malo Zamisli, sve to gleda svojim buljavim očima, češe se po čitavom, vašljivom telu, umilno riče ka svom gospodaru i istresa zelene sline u, od krvi, crvenu travu.
Penju se na drveće, a zatim, zajedno s pavijanima grade ugodne kolibe u kojima se posle , ne libe, pare s njima.
Izabiru Kopile za cara, ono se smeška i pohotljivo natakne krunu od čiste kožice novoobreznog kretena, dok mu ovaj zavlači jezičinu u štrokavo uvo, moleći ga usput da prvi primi njegov iskren i veran, nabrekli dokaz vernosti. zatim rastržu Jelene i jedu ih žive. Grade prekrasnu bogomolju od belog kamena, potom je zapale.
Svi se Krste, čak i jedan smotani sveštenik na konju, koji pritom psuje nepoznatim psovkama, poznatu barabu..."

Ha ha... Ovaj Kojot je pravi forumski djubretar.
Ili neshto poput onih primitivnih stvorenja na dnu lanca ishrane, shto preradjuju tudj izmet... Nishta ne promiche Kojotu... nishta nece da se baci...
Shta bi mi bez Kojota...? Ko bi zabavljao nas, prosti populus, da nema seoskih idiota...?

"...Bogomolja Gori. Kopile svira u gajde od presovane kože- osunećenice , duva u pisak penisoidnog oblika, i često ga vlaži jezikom. Pavijani plaču na granama, kao vrane.
Mlađi i stariji retard, i dalje čuče u istom grmu, pljuju isisane žaoke iz pčelinjih ******, i njima pogađaju po kojeg malajca srećnim hicem u leđa. Oni pevaju. Uz gusle.
Nevini posmatrači stiču pomeren utisak da je lako biti car.
Ponešeno opštom euforijom, ne mareći za krvarenje iz svoje teško ranjene pameti, kopile otpočinje svoj govor:

- Ja sam kralj, car i vrhovni poglavar. Ništa ne ispitujte, jer ćete se Gorko pokajati. Verujte mi na reč. Ja sam brat srpskog Bana Srastana, sin engleske kraljice Slilu, i otac ruskog cara Milojkoševskog.
Ja, kopile, sam zaslužio da budem car! Rođen sam carskim rezom iz jednog mućkog jajeta. U mojim venama teče plava krv. Gde god rasečeš, curi mastilo. O meni možeš napisati pet svezaka sve samih istina. Ja sam leteo na đuletu između dve topovske kule. Ja sam jahao na ždrepcu bez zadnje polovine. Ja imam tri ruke, četiri krila, i dve guzice umesto glave, sa kojima serem gde hoću i poturam ih, gde god mogu.
Bogat sam ko niko moj.
Znam 36 jezika. Na svima čvrsto mmucam. Obožavam ih. Pale me reči turskog porekla - kazala. Turski tečno mucam. Usput i pušim.
Samo mi dajte komad hleba da pokljucam, pa ću nastaviti svoj put ka slavi!

( maloumnici mu bacaju buđavo parče hleba, po kome su se svi prethodno pomokrili, pokvasili ga zelenim šlajmarama i natopili krvlju sveže abortirane pavijanke.
U odeći koju su rastrgli vekovi, prljav od potucanja i gmacanja po blatu, garavog perja ali vedar, pentra se nezgrapnim uzjašajima na hromu, slepu i krastavu mazgu, koju mu, dok jede, dovlače dva mamlaza.
Iščuđuje se što mazga ima i glavu i samo jednu guzicu!
Polulud od sreće i prežderavanja, zaboravljajući gde je stao, nastavlja svoje kopiljarenje:)

Ja sam duh Velikog Vezira!
Kopil eL faiP!

I želim da postanem sultan umesto sultana! Dakle, mi kopilići jesmo tikve, ali nismo ni mi bez korena! Sa kopileta na kopile. Ima u tome nečega. Plava krv nije voda, mastilo je to, ej! Uporedite profil, to će biti dovoljno. Ona linija kljuna, kao i istovetne baljezgarije, posledica su razmaknutih, buljavih očiju. To se ne da sakriti. Ako laže koza, ne laže rogonja. To je postala, gotovo, tradicija običaja u našoj kopiljačkoj družini. A, kretenski običaji su, za nas, svetinja!

Kopil eL faiP, u mantiji patrijarha rimo-istambulske autokefalne provincije, okuplja preostalu fukaru, ovce, guske ( i pitomiju živinu u vidu kokošaka ), i vodi ih kroz maglu, u nepoznatom pravcu. Obezglavljena povorka, sa dupeglavcem na čelu, nailazi, usput, na dve patke, kojima se dvoguzi vidno obraduje.
Svi se mole, psuju, jedu živo meso, mokre i prazne svoja debela creva na najmršavije, grebu im noktima lica, vade sopstvene oči, kunu, vajkaju se, proklinju dan kad su se ispilili, hvataju za gušu prvog prijatelja, gmacaju kroz blato, dave se, te se naduvaju kao burad, prde k'o svinje jedni drugima na kosu, pale je, kosa im gori jarkim plamenom, puze, plivaju nepoznatin stilom u sopstvenom izmetu, uspinju se. Smeju se, napokon, veselim načinom, čim se dokopaju obale. Ulaze u pećine, spuštaju se niz bezdane i surdupine, pronalaze izvore ponornica, te se napiju vode. Piju u parovima. Jedan mokri dok drugi pije...

Nanovo sam osvojio Forum Palamudarium, iliti Blatograd. :-) :razz:
Znam da svi, vi, više volite život u Blatogradu nego u, nekom tamo - daleko de bilo, zlatnom dvorcu. Zato, širom otvaram gradske kapije / Varoš(ke) Kapije, lepše zvuči, ali nedovoljno ludo 8-) /, ne bi li pohrlili svi kojima je takav način života mio i drag.
Napred, blatne junačine! Od blata jesmo, u blato se vraćamo, je li tako?..."

SINDI:
ajde, ajde..nije to nista strasno..kad sam ja napunila 35, sto ne bi ti 36...i nisam ti ja sosa, alooooo...jbt:?

PLAVUŠA: Iz mojih usta u božje uši :roll:

Sva je sreća, tvoja, da sam naočit mladić :roll: :shock: :roll: vidi mi oči, oke, okice...vidi kako sam naočit :roll: :shock: :roll: ....

Sva je sreća, moja, te nisi...blondika :razz:

Back