milkokv
Ističe se
- Poruka
- 2.805
nalazim se u nekoj cudnoj situaciji.jedna moja drugarica je raskinula sa deckom, pitao sam je da bude sa mnom i ona je rekla da ce da razmisli.ona mi nikad nije bila prava drugarica uvek sam je muvao ali nikad nisam bio zaljubljen u nju, samo mi je privlacna nista vise.e sad kad konacno mozda imam neke sanse ja se premisljam,problem mi je zato sto moram da budem sa njom u vezi a ja hocu samo opa cupa, ne bih da se setam sa njom itd.ne odgovara mi kao osoba, prosta je.mogu ja da pretrpim to prvih nekoliko dana da bih dobio ono sto hocu ali mi se nekako ne ulazi u vezu sa njom.a interesantno je da pre dok nisam imao sanse bio sam vise zainteresovan za nju, nekako me je vise privlacila.jel vam se desava da vas neko mnogo privlaci dok vam je nedostizan a kad mozete da imate tu osobu onda vam postane cak i odbojan, ili vas neko privlaci pa kad ga bolje upoznate postane vam odbojan..molim vas pisite ozbiljno necu zezanja ovo je ozbiljna tema.kome su poznate takve situacije neka pise a ja cu da citam i slusam daru bubamaru