Mala Afrička priča

Da dobijete nagradno putovanje, koju od navedenih destinacija u Africi bi izabrali ?

• Tanzanija

• Kenija

• Namibija

• JAR

• Sejseli

• Uganda

• Zambija

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Danas sam procitala deo ovog i delić prethodnog putopisa. Na crnom kontinentu nisam bila, ali čitajući ove redove na forumu setih se svoje omiljene knjige "Ljudi na nizbrdici", preko koje sam se ja zaljubila u Afriku.

Ajde da postavim jedno pitanje, pa da vidim da li ce neko da pogodi:D
Koja je najopasnija zivotinja u Africi, iliti od koje najvise ljudi strada?
Ako nema nikoga 10 minuta odgovoricu ja
Laie_100.gif

Ja sam relativno često boravio na zapadnoj obali (Nigerija, Ekvatorijalna Gvineja, Kongo, Angola) i odgovor na postavljeno pitanje je definitivno: KOMARAC!

Ha,tek sad videh ovu temu i bas bas sam se nauzivala u slikama,ostalo znam ;)

Ljubce mora da se vrati i da zavrsi posao, jer ostao je jos Zanzibar.

Jes jes Komarac, ali za malariju ima leka,dok, kad te opali 6 tona Nilskog konja i nema bas hahaha.

Ova "polemika" o kenijskim plazama hmm...Ono negativno usamljeno misljenje...da, verujem,desilo se na pogresnoj plazi u pogresno vreme.dakle "takve" lose plaze mogu da se de se ponegde u losoj sezoni, 2 meseca godisnje.
Inace rajske su,ciste i more je mirno, sem sto okean divlja tamo preko Reefa.
Kad naucim kako se postavljaju slike udavicu vas slikama plaze iz Mombase, ili ti moj pogled sa prozora.

(gde su ovde smajliji nesto se ne snalazim, prvi put sam ovde...?)

Pa gde ste drustvo :)
Evo me, necu bas da nastavim posao posto jos dosta sa konkretno ovog putovanja ima da se ispise(Uganda, Tanzanija, Zanzibar, Sirija, Jordan, pokusaj ulaska u Liban :) ...) ali cu da ispunim "Kukki" zelju da postavim koju fotku sa Zanzibara:)
Inace u razmisljanju smo da napravimo sajt sa puno fotki, prica, informacija i ostalog, ne samo iz Afrike nego iz podosta zemalja sveta,

DSCN2568.JPG

DSCN3092.JPG

DSCN2900.JPG

DSCN2860.JPG

safari%20448.JPG

Pa gde ste drustvo :)
Evo me, necu bas da nastavim posao posto jos dosta sa konkretno ovog putovanja ima da se ispise(Uganda, Tanzanija, Zanzibar, Sirija, Jordan, pokusaj ulaska u Liban :) ...) ali cu da ispunim "Kukki" zelju da postavim koju fotku sa Zanzibara:)
Inace u razmisljanju smo da napravimo sajt sa puno fotki, prica, informacija i ostalog, ne samo iz Afrike nego iz podosta zemalja sveta,

QUOTE]

:zurka: :zurka: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :maramica:

:think:

Nadam se ali mislim da ipak nece.

Proslo je vec dugo od tog putovanja..godinu dana i vise.

Onda nema vremena a i sprema se na jos jedno veliko putovanje.

`Ajde onda pridruzujem se optimistickom drustvu i cekam:mrgreen:

Mada dok cekamo, ja bih mogla da vam ispricam njihovu pricu,odnosno deo, iz drugog ugla, mog.
Ali samo uz njihovu dozvolu naravski;)

Back