Maketarstvo

Anonymous:
Dobro. Ajd napisi onda nesto vise. Sta je najinteresantije od toga. Gde nabavljas materijal, ideje i sl.
Najinteresantnija mi je popravka polomljene jedrilice jer je uvek poboljsam,ojacam ili slicno.Materijal nabavljam u nasem vazduhoplovnom centru,ideje nemam sa kim da razmenjujem,uglavnom koristim moje ideje za alat,izradu,popravku i sl.

Firma Hobby Store je zvanicni distributer renomirane firme Trumpeter koja se bavi proizvodnjom maketa modela aviona, kamiona, tenkova, ratnih figura, podmornica.....Takodje smo distributeri i firme MINI ART koja se bavi izradom kuca i figura za DIORAME.
Ovim putem Vas pozivamo da nas posetite u Beogradu, Zvecanska 1a, ili radi informacija pozovete
011-265-22-36

Sa postovanjem Hobby Store

Espanol:
sasko:
Kad sam bio klinac, na OTO-u sam pravio maketu avinoa (jedrilice)od sper-ploce po nekoj semi i secam se da je super letela. Sad bih se opet rado pozabavio time, ali ne znam gde mogu da nadjem sheme. Da li neko slucajno moze da mi pomogne? Postoji li neki sajt ili bilo sta slicno?
Hvala
Centar za vazduhoplovno modelarstvo, Timočka 18 (Crveni krst)

puno hvala sa puno zakasnjenja.

Anonymous:
Espanol:
sasko:
Kad sam bio klinac, na OTO-u sam pravio maketu avinoa (jedrilice)od sper-ploce po nekoj semi i secam se da je super letela. Sad bih se opet rado pozabavio time, ali ne znam gde mogu da nadjem sheme. Da li neko slucajno moze da mi pomogne? Postoji li neki sajt ili bilo sta slicno?
Hvala
Centar za vazduhoplovno modelarstvo, Timočka 18 (Crveni krst)

puno hvala sa puno zakasnjenja.
hoces da ti dam link za bizmarka znam coveka sto ga je napravio?!

Postovanje,
Firma Anet Hobby Store je generalni distributer za SCG firmi GamesWork Shop (Ratne drustvene Igre
Warhammer) Pro Ludo (Stone Drustvene igre) , Trumpeter (Makete), Zap Toys (R/C Automobili), Avalanche Press
(Stone Drustvene Igre), Sabertooth (Karte-War Cry)

U prilici smo da vam ponudimo proizvodni program firme Trumpeter (Makete), stoga vam pozivamo da nas posetite na www.hobbystore.co.yu (u delu sajta predvidjenom za forum nacicete sve potrebne informacije sto se tice modela i njihoih skala)ili da nas pozovete na

011-265-22-36

Sa postovanjem
Djordje Nikolic
Hobby Store

Postovani,

Pozivamo Vas da posjetite novi maketarski on-line hobby-shop ALPHA.

Kliknite na ovaj link :

http://www.alpha.hanich.hr/

U vrlo bogatom i raznovrsnom asortimanu naći ćete makete proizvođača Academy, Tamiya, Trumpeter, Italeri, Revell, Heller i drugih.

Nudimo raznovrsnu i bogatu ponudu maketa borbenih zrakoplova, tenkova, oklopnih borbenih vozila, helikoptera, setove figura vojnika, kao i
makete bojnih brodova, nosača aviona, krstarica, podmornica, putničkih brodova i jedrenjaka. Naš asortiman maketa se stalno nadopunjuje.

Nudimo Vam i maketarski pribor i alat, raznovrsne enamel i akrilne boje za makete, razrjeđivače, ljepila, kistove, kit , tekućine za naljepnice.

Mozete narucivati artikle iz nase ponude koristeci automatiziranu kosaricu, ili mozete slati vasu narudzbu putem email-a, sa navedenim
siframa, nazivima i cjenama artikala.

Mozete nas i nazvati radi dodatnih informacija na 385-1-6672-116 i 385-91-5666-026.

Javite nam Vase impresije i sugestije.
Nadamo se Vasem skorom on-line posjetu ALPHA Hopbby Shopu na http://www.alpha.hanich.hr/ .

Srdacan pozdrav,

Zeljko Hanich
ALPHA on-line Hobby Shop
odjel maloprodaje HANICH d.o.o.

Ako ima neko od iskusnijih modelara da mi pomogne...
Trebaju mi izvesne kolicine celuloida,znam da se on nekada koristio za proizvodnju filmskih traka,ping-pong loptica i celuloidnog lepka koji se koristi u modelarstvu...

Da li se jos uvek koristi celuloid u modelarstvu za nesto i gde bih moga da ga nabavim ili kupim...
Raspitivao sam se, ali niko ne zna...

Hvala unapred

Celuloid je istorija! Ako misliš da ga koristiš za lepak, onda postoje daleko bolji i savremeniji lepkovi.
Ako ti je potreban za stakla na modelima i slično koristi "leksan". Pozdrav.

Poštovani modelari, nisam siguran da sam na pravom mestu, ali se nadam da mozete pomoci. Iako shvatam sve cari modelarstva, ja imam zelju da sam napravim bukvalno igračku brodića na daljinsko upravljanje. Imam ideju da iskoristim potisak iz motorića za pranje vetrovbrana kao pogon. Naravno, rasklopio sam stari autić na daljinski i iskoristicu njegove delove. Trenutno sam naišao na probleme oko korita broda. Napravio bih ga od šper-ploče, ali nemam ni razmere ni skice po kojima bih to uradio. Bateriju bih uzeo od bušilice( mada ona radi na 18V, a motorići na 12V) jer mi je jedan poznanik rekao da motori neće crći iako rade sa jačom snagom. Svi saveti su dobrodošli!

Back