N
Reakcija
1

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Chisto kupatilo, slatka sobica, vlasnik je super chovek, nama je dolazio da pita koje kanale zelimo da nam namesti na tv. Kucica gde zive ovi koji odrzavaju vilu je bukvalno ispred same vile tako da ih u svakom trenutku mozes zvati ako nesto ne bude kako treba. Obavezno ponesi neki veci noz posto to fali u escajgu... imaju samo neki mali , tupi nozici kojima je nemoguce iseci npr. lubenicu :))
  Ako neka zenska osoba putuje sa tobom, reci joj da nosi iskljucivo ravnu obucu, neka se mane stikli (osetila na sopstvenoj kozi), posto se do centra stize uzbrdicom sa stazom od izuzetno klizavih uglacanih kamenih ploca (onda opet kamene stepenice nizbrdo-ali nista manje klizave)!!!
  suncobran 2e, lezaljke isto tako, ali ne moras to uzimati....
  na kraju plaze, pored Tango bara supermarket... ako treba jos nesto-pitaj, ja sam napisala sta mi je palo napamet!
  Eeee... ako je ova poruka poslata pogreshnoj osobi-ja se izvinjavam, zanemari i obrishi.
  Elem, ti ili neko sa slichnim nickom mi je poslao poruku gde se raspituje o vili Chris preko agencije Matico... ja sam tu neshto chachkala, pobrljavila, poruka je nestala... pa se nadam da sam pravilno upamtila nick.
  Ovako... Vila Chris-ista kao na slikama agencije. Sve sobe imaju pogled na more. Do plaze-bukvalno da pljunes, ne treba ti ni chitavih 5 minuta. Nezgodno je shto bash ispred vile postoji kratka ali jako strma uzbrdica posle koje ce ti biti "dusha u nosu".
  Dakle, 2 peshkira po osobi , menjaju posle 5 dana i peshkire i posteljinu.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...

Top