Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Miroslav Miskovic i Berezovski? Nimalo cudno...cudno je, samo, pasivno posmatranje Srba po pitanju Miskoviceve megalomanije. Tesko Srbiji sa takvim biznismenima.
Za podmicivanje makedonskog Ministra, nemam komentar, sem da sam siguran da je pokusaja podmicivanja bilo.
ma kakav kapital Irone
ti to zoveš kapital...?
izvrteli su i vas i nas ko ovu moja sa avatara
osiromašili nas i počeli polako kupovat
niste vi još toga svjesni
šta misliš zašto su dozvolili Bugarskoj i Rumunjskoj da udju u EU
zato jer su uznapredovale u pravnoj i ekonomskoj regulativi?
moš mislit
nego zato jer je jeftina radna snaga i da se teški neekološki industrijski pogoni presele u unutrašnjost tih zemalja, a da se nekretnine na Crnom moru sad pokupuju dok im je cijena još gotovo pa bagatela...
vizije za Balkan su slične
Jesmo svesni, super smo svesni, ali postoji glupa marva koja ljubi TV kad vidi svog omiljenog političara.
Podignu stolnjak, pomere dunju pa ljube ljube ljube...
Onda zovu TV majstora zbog kvara na aparatu: razlog - vlaga...
Miroslav Miskovic i Berezovski? Nimalo cudno...cudno je, samo, pasivno posmatranje Srba po pitanju Miskoviceve megalomanije. Tesko Srbiji sa takvim biznismenima.
Za podmicivanje makedonskog Ministra, nemam komentar, sem da sam siguran da je pokusaja podmicivanja bilo.