МАКЕДОНЦИ ХОЋЕ ЈУГ СРБИЈЕ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vise sam mislio da dvolicnost i koriscenje dvostrukih standarda i stereotipa....

Па, сад, ја знам каква ми је застава.

Није бела "да си ја мачкам по потреба".

Стереотипима нисам склона, а двоструке аршине немам.

За мене постоји само Србија, која је увек постојала и која ће увек постојати.

За разлику од Израела, Косова, Македоније и осталих квази држава, које постоје само захваљујући протекторату великих сила.

Па, сад, ја знам каква ми је застава.

Није бела "да си ја мачкам по потреба".

Стереотипима нисам склона, а двоструке аршине немам.

За мене постоји само Србија, која је увек постојала и која ће увек постојати.

За разлику од Израела, Косова, Македоније и осталих квази држава, које постоје само захваљујући протекторату великих сила.

pravi dusanov naslednik :) :) :)

svaka cast :)

Poslednja izmena od moderatora:

Sta su ti sada Jevreji krivi? zar ti nisi Pravoslavac......

NISAM znao da je CENTO bio faktor u svetu pa je svojom pretnjom oslobodio Makedoniju od bugara 1944...
Eh taj Cento je izgleda diktirao i u Beloj Kuci sta treba da se radi...kakva faca :)

images

Ово је између смешног и жалосног.

vise je smesno - kako ste se isprimali
nego zalostno - kako su siptari zabrinuti za novo nastala desavanja :) :) :)

- - - - - - - - - -

Sta su ti sada Jevreji krivi? zar ti nisi Pravoslavac......

NISAM znao da je CENTO bio faktor u svetu pa je svojom pretnjom oslobodio Makedoniju od bugara 1944...
Eh taj Cento je izgleda diktirao i u Beloj Kuci sta treba da se radi...kakva faca :)

images

ali nazalost sarani ga tito...

- - - - - - - - - -

vise je smesno - kako ste se isprimali
nego zalostno - kako su siptari zabrinuti za novo nastala desavanja :) :) :)

- - - - - - - - - -

ali nazalost sarani ga tito...

Probali prvo Srbi pa nisu uspeli,drzao se do kraja....Pa onda bugari,ali je njima je*ao mamicu :)
Pa je bio do Soluna sa cetom pa mu nisu mogli nista ciganski grci...

E onda ga je dohvatio Hrvat i eto kraja...

Dakle Hrvati su mu dosli glave ...:/...Neocekivano

Poslednja izmena od moderatora:
A sta kaze na sve ovo GEJ lada?

uzece par milijardi evrica kredita od mmf-a da preduprede ovakve megalomanske akcije novinara sitel, ili koha ditore-a ili kurira :) :) :)

- - - - - - - - - -

Imaju istorijsko pravo na to koliko i Srbi na Kosovo :D I Srbi na Kosovo imaju samo istorijsko pravo. Kao i Madjari na Vojvodinu.

Dva razloga da se prizna Kosovo.

kao i kelti na singidunum....

Ne znam, meni su se bivsi jugoslovenski romi zgadili jednom kad sam isao na more u Grcku, i sad, isao sam nekim bednim jugom koji nije mogao brze od 70 na sat, a oni su nas zaustavili jer smo kao prekoracili dozvoljenu brzinu, a nisu nam dali uvid u radar i neki dokaz da zaista jesmo. Tad su bile marke, pa su nas terali da zamenimo marke za denare u nekoj vukoebini da platimo kaznu, po nekom kursu kao da danas neko daje 50 dinara za evro. I jos plus kad smo mu platili, rekao nam je podrugljivo "Vi Srbi nemate ni drzavu, vi ste Jugoslavija, ona nije u UN, ovo je sada nasa drzava, ovo je Makedonija, ja mogu da vas teram da cekate ovde na suncu ceo dan ako hocu".

Mislio sam da je to izolovani incident, ali kad sam video kako su bezobrazne kreature koje iz te nazovi drzave piu pisu po ovom forumu, pocinjem da mislim da je to pravilo a ne izuzetak.

"Vi Srbi nemate ni drzavu, vi ste Jugoslavija, ona nije u UN, ovo je sada nasa drzava, ovo je Makedonija, ja mogu da vas teram da cekate ovde na suncu ceo dan ako hocu".

Mislio sam da je to izolovani incident, ali kad sam video kako su bezobrazne kreature koje iz te nazovi drzave piu pisu po ovom forumu, pocinjem da mislim da je to pravilo a ne izuzetak.

:hahaha: Sta je bilo kada si se probudio?

Sto bih izmisljao neke price o nekom malom komadu sprzene albanske zemlje na putu do Grcke za koju me absolutno zabole?

Mozda je u pitanju neki tvoj rodjak pa si zato defanzivan?

- - - - - - - - - -

Hvala Bogu da ste nezavisni, jos nam samo vi falite da vas civilizujemo i ucimo manirima.

Pa zašto još uvek priličan broj Srba kuka i žali za Makedonijom koja je po Vjekoslavu pripadala velikoj Srbiji? :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back