МАКЕДОНЦИ ХОЋЕ ЈУГ СРБИЈЕ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hahaha: :rotf: :hahaha:
e hvala ti prijatelju,ulepshao si mi dan...:hahaha: :rotf: :hahaha:

prvo vi reshite problem sa shiptarima,i sa teroristima OVK koji su vam u vladi,
pa onda razmishljajte o nechem drugom...
a sve mi se vishe chini da ce vas nezavisna drzhava koshtati...
pojeli su vas shiptari!al ako...to su vasha braca...vi se volite!

pa nego sta nego sam ti ulepsao dan :) :) :)

kako inace da reagujes na teme koje postavlja tihi prenoseci vesti iz kurira koji prenosi vest iz koha ditore :) i jos niko nije video tu fb stranu sitela sa tom mapom :) na kojoj aleksandar III makedonski prica na cistom srpskom a autori slike se prezivaju na -ic :)

postoje samo dva pitanja na koja jos nemam odgovor:
1. ko to u kuriru zna da prevodi sa siptarskog?!?!?
2. i sto su se siptari toliko zabrinuli ko da od njih uzimamo kosovo a ne od srba :) ? ?? ?

Poslednja izmena:
А за све је крив друг Тито.

Поклонио им републику, па умислили да су заиста држава и народ.

Исто као и Косово и Шиптари.

А ми све то ћутке посматрамо и надамо се да ће нам, неким чудом. разрешење пасти с' неба.

Али ми није јасно зашто су испустили Бујановац? Па и они су њихови, мислим Шиптари.

Очекујем ускоро рат две државе: Македоније и Косова око спорних територија.

Ми се нећемо мешати у наша посла.

a kako to milis cutke? zar vojvoda seselj nije pricao da ce jednom divizijom pregaziti makedoniju a sloba je sa micotakisom pregovarao o podeli makedonije na ravne casti... to po meni i nije cutke :)

pa nego sta nego sam ti ulepsao dan :) :) :)

kako inace da reagujes na teme koje postavlja tihi prenoseci vesti iz kurira koji prenosi vest iz koha ditore :) i jos niko nije video tu fb stranu sitela sa tom mapom :) na kojoj aleksandar III makedonski prica na cistom srpskom a autori slike se prezivaju na -ic :)

postoje samo dva pitanja na koja jos nemam odgovor:
1. ko to u kuriru zna da prevodi sa siptarskog?!?!?
2. i sto su se siptari toliko zabrinuli ko da od njih uzimamo kosovo a ne od srba :) ? ?? ?

1. ne znam ko u Kuriru prevodi sa shiptarskog,ali verujem da to nije problem organizovati na ovaj ili onaj nachin...:roll:
2. to shto cete da "uzmete" od ovih ili onih,to cemo josh da vidimo...
za pochetak "uzmite" Skoplje od shiptara,pa onda nsatavite dalje...dok stignete do Kosova,nece vas biti ni za kombi...:roll:
kakvih sve budala ima,pa ovo je za neverovati!

a kako to milis cutke? zar vojvoda seselj nije pricao da ce jednom divizijom pregaziti makedoniju a sloba je sa micotakisom pregovarao o podeli makedonije na ravne casti... to po meni i nije cutke :)

Прича се не рачуна...

Једна дивизија јесте довољна...

А то о чему су Слоба и Мицотакис причали је само враћање стања на пређашње. Фалио им је још само Бугарин да заокруже причу.

Ma dace im naprednjaci sve sto zatraze.

Stari su to izdajnici.

Kad mogu da daju srpsku zemlju na severu kosmeta Siptarima, gde jednog siptarskog uveta nikad nije bilo - sto da ne daju i jug Srbije do Nisa Makedoncima?

Ja sam 100% siguran da hoće. Ali, ipak nas mogu izneveriti - uvek urade ono što najmanje očekujemo ... :(

Izdali su Vojvodu Šešelja izdaće i Srbiju ... :sad2:

Smejao se zec magarcu da ima velike usi...

velika_srbija_600.gif

Dve stvari želim da kažem...

Preševo je strateški vrlo važno za Srbiju, jer tu prolazi auto-put.... Za razliku od Prohora Pčinjskog, koji je samo jedna kota, sa manastirom i ništa više... Nama ne znači ništa, a Makedoncima je Jerusalim. Zmači, Kosovska Mitrovica : Preševo, bitnije je Preševo.

Zatim, Srbije je sama kriva i propada zbog svoje megalomanštine.. Da smo nakon WW1, Staru Srbiju, tj. Maćedoniju, doživljavali samo do pojasa Kičevo, Skoplje, Kumanovo, Kriva Palanka, dotle bi danas bila Srbija i graničili bi se sa Grčkom...

Ybg, hteli smo i Ohrid i Prespan!

Pošto smo uvek bili budale, onda sad moramo da ćutimo i da trpimo da nas yebu, za zeleni karton, kad idemo na more i da nam se neljubazno izdrkavaju....

Taj argument je istekao pre deset godina....ove moje budale(kao i ostale na Balkanu) ne shvataju da sirenja na racun drugoga nece biti jer to velikim silama nije u interesu. :roll:

Ma kakvo crno Presevo...Sta cemi Siptari iz tog grada :)...Smesno je komentarisati mape pravljenje u foto sopu..

.. Za razliku od Prohora Pčinjskog, koji je samo jedna kota, sa manastirom i ništa više... Nama ne znači ništa, a Makedoncima je Jerusalim.

Zatim, Srbije je sama kriva i propada zbog svoje megalomanštine.. Da smo nakon WW1, Staru Srbiju, tj. Maćedoniju, doživljavali samo do pojasa Kičevo, Skoplje, Kumanovo, Kriva Palanka, dotle bi danas bila Srbija i graničili bi se sa Grčkom...

Ne razumem likove kao ti....Tamo nema Srba niti ih je bilo...I da je to danas vase opet bi bilo bunta....
Ne razumem tu opsesiju uzimati tudje i siliti narod na neku tudju vlast...

1. ne znam ko u Kuriru prevodi sa shiptarskog,ali verujem da to nije problem organizovati na ovaj ili onaj nachin...:roll:
2. to shto cete da "uzmete" od ovih ili onih,to cemo josh da vidimo...
za pochetak "uzmite" Skoplje od shiptara,pa onda nsatavite dalje...dok stignete do Kosova,nece vas biti ni za kombi...:roll:
kakvih sve budala ima,pa ovo je za neverovati!

tebra nista se ti ne brini za skopje :) na tvom mestu ja bih se vise brinuo za srce srbije ;) ;) ;)

pa naravno da nije problem da kurir prevede sta treba sa siptarskog isti su to ljudi :) :) :)

nego ne rece dal si video spomenuti post spomenute televizije ?!?!?

- - - - - - - - - -

Прича се не рачуна...

Једна дивизија јесте довољна...

А то о чему су Слоба и Мицотакис причали је само враћање стања на пређашње. Фалио им је још само Бугарин да заокруже причу.

a ovde je bilo nesto sem price siptara ui novinara iz kurra?!?!?!?! :) :) :)

eto vidis da nije tesko da otkrijes svoju pravu prirodu :) :) :)

naravno da treba da im damo jug srbije.......ako su šiptari zaslugom vućka i daćka dobili južnu srpsku pokrajinu ne vidim prepreke da makedoncima damo jug srbije......ili je možda za vućka to neprihvatljivo jer makedonci nisu ubijali srbe ko šiptari.......samo ja bi pre juga srbije dao rašku oblast i vojvodinu pa tek jug jer kude će naši evropejci na more u grčku da idu ako im damo prvo jug srbije.....prvo raška i vojvodina i za to vreme evropućanstvo može laganezi u grčku da soli doope pa kad se stoka vrati sa letovanja eto makedoncima jug......

Ma kakvo crno Presevo...Sta cemi Siptari iz tog grada :)...Smesno je komentarisati mape pravljenje u foto sopu..

Ne razumem likove kao ti....Tamo nema Srba niti ih je bilo...I da je to danas vase opet bi bilo bunta....

Brate, nemoj da živiš u zabludi... Ne laži sebe... Makednoci, Srbi , Bugari... To se asimilizuje kako koja vojska naiđe...

Bilo bi bunta, kao što ga ima sad u BG ili GR... Znači "psssst"... Šuneli...

- - - - - - - - - -

Vidi, u Nišu ima Makedonaca pun kuratz... Navijaju za zvezdu, slave slavu, srbuju, jedu gomna, ovo ono, sve veliki Srbi.... A kod kuće su i dalje Ace, Pece, Riste...

Jedini destabilizirajuci faktor na Balkanu(jer im je tako i naredjeno) jesu siptari....ostalo su pseudoistorijska nadpisavanja.

Ma dace im naprednjaci sve sto zatraze.

Stari su to izdajnici.

Kad mogu da daju srpsku zemlju na severu kosmeta Siptarima, gde jednog siptarskog uveta nikad nije bilo - sto da ne daju i jug Srbije do Nisa Makedoncima?

Има МНОГО ИНТЕРЕСЕНАТА ----- неки су се већ јавили: Мађари...... Бугари.......Хрвати.......
"Бошња-ња-ња-ци"....... а чујем да ће и Румуни да се јаве да нешто дрпе и они кад сви дрпају - јер тамо где су Власи пронађене су добре залихе руда........

Jedini destabilizirajuci faktor na Balkanu(jer im je tako i naredjeno) jesu siptari....ostalo su pseudoistorijska nadpisavanja.

O ratu ako je rec da....ima i drugih koji mute vodu drugima..ali ajde neka bude to na drugom mestu..
Jedini se siptari pale na ubijanja i klanja...jer su divljaci iz Azije i muslimancine iste one kao Talibani..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back