МАЈСКО ЗАСЕДАЊЕ СВ.АРХ.САБОРА СПЦ

Све свете каноне погазише екуменисти, а ви доказујете православност и благодатност мироточењем(и код Латина иконе мироточе па немају благодати). Господ нас је упозорио да ће у задња времена сатана и огањ са неба да низводи.

.

Суд за Латине остави Богу...ни ја их баш не миришем, можда имају благодат,а можда немају то Бог зна....али, оно болдовано, као што сам и рекао - помоћу велзевула изгони демоне.

Ти си се брате, толико затрпао канонима, да Бога и истину више не видиш...нешто ме то подсећа на Фарисеје, који су строго држали закон, а од те силне строгоће нису познали Сина Божијег...
Човече божији, екуменистисе строго НЕПРИДРЖАВАЈУ КАНОНА. Још ће те поштовање одлука Светим Духом донешених, прогласити за фарисејство. Тотално сте помрачени и прелашћени.

Све свете каноне погазише екуменисти, а ви доказујете православност и благодатност мироточењем(и код Латина иконе мироточе па немају благодати). Господ нас је упозорио да ће у задња времена сатана и огањ са неба да низводи.

Придржавање одредбама светих канона одређује нечију Православност и благодатност, а не чуда, не чини чуда само Бог, НЕГО И ДЕМОНИ. Расуђујете не по Богу, јер ослањајући се на чуда као крунски доказ, ви показујете колико плитко схватате Православље. Није Свето Православље у функцији сензационализма и привлачења неупућених чудима, него добровољног одрицање од страсти, Христа ради. Своје протестантско тумачење вере отачке оставите за полагање код професора из Рима, Лондона итд...

Сваки пут када злотвори долазе да се својим присуством наругају моштима светих, иконе плачу, јер ће бити кажњени они који сматрају да су НЕПРИЈАТЕЉИ БОЖИЈИ(МАСОНИ), они којима смо ''дужни'' да показујемо поштовање. Непријатељи божији нису што и наши лични непријатељи, они су јеретици и са њима мира нема. Ко се Богу противи зна се од кога је пород. А ви се љубите са њима и храните их хлебом, док вам они следеће зло припремају.

Не знам зашто, али ме ово све више подсећа на то како Ворки комуницира... Ти га питаш нешто, он излиста цитате из Куле Стражаре... замолиш га да разговара својим речима а не копи-пејст, он испуни жељу у једном цитату, а потом настави са пејстовањем јеховистичког часописа...

тако и ови... ко шта да их пита, они само дрече о канонима, а нико од њих није каноничар... а о писању и оптужбама ала "Курир" да и не говорим..

Суд за Латине остави Богу...ни ја их баш не миришем, можда имају благодат,а можда немају то Бог зна....али, оно болдовано, као што сам и рекао - помоћу велзевула изгони демоне.
Анатемисани јеретици НЕМАЈУ БЛАГОДАТ. Са то МОЖДА исповедаш јерес, јер се човекоугоднички додвораваш непријатељима Православља, нећеш да их увредиш, ал су зато Бога увредио, својим демантом. Рече Бог да да буде да, а не не. Није нас учио да схоластички ''тврдимо'' можда!

Човече божији, екуменистисе строго НЕПРИДРЖАВАЈУ КАНОНА. Још ће те поштовање одлука Светим Духом донешених, прогласити за фарисејство. Тотално сте помрачени и прелашћени.

Човече Божији, па зар ти мислиш да су сви епископи екуменисти...ако је неко ставио тај потпис, ставио је у своје име и одговараће за то, било пред Црквом било пред Богом...и не можеш целу цркву због тог потписа да кривиш...нарочито не ти, који си из ње побегао, када јој је можда најтеже, од како постоји!

Господ нас је упозорио да ће у задња времена сатана и огањ са неба да низводи.

.

колико ја знам то се односи на Антихриста, да ће он чинити таква "чудеса"... (који још увек није дошао. јасан знак је: Јерусалимски храм није још обновљен)

Зар је јерусалимски патријарх за тебе антихрист? Буди Бог с нама...:roll:

Анатемисани јеретици НЕМАЈУ БЛАГОДАТ. Са то МОЖДА исповедаш јерес, јер се човекоугоднички додвораваш непријатељима Православља, нећеш да их увредиш, ал су зато Бога увредио, својим демантом. Рече Бог да да буде да, а не не. Није нас учио да схоластички ''тврдимо'' можда!

За оно што не знам, кажем - можда....
Али знам сигурно једно . благодат немају зилоти!

Таса каже папа и ви му верујете. Исто тако верујете да су чуда доказ праволсавности.
Вас нема потребе обавештавати, ви сте већ ''обавештени''.
Mora da vam mnogo smeta Atanasije Jeftic.Mozda zbog knjige koju je napisao o vama u kojoj upozorava na lazi kojima se sluzite?
Inace znala sam da ste vi ekumenisti:manikir:

Свети канони су ограда и брана од јереси, да ли ти је то јасно? Рекох да је Господ рекао да ће сатана да учини и да огањ са неба силази у задње дане и да ће преварити многе својим чудима. То пише у Новом Завету, наћи тај део сам.

Свети канони су ограда и брана од јереси, да ли ти је то јасно? Рекох да је Господ рекао да ће сатана да учини и да огањ са неба силази у задње дане и да ће преварити многе својим чудима. То пише у Новом Завету, наћи тај део сам.

колико ја знам... догмати су одбрана од јереси?

Poslednja izmena:
Човече Божији, па зар ти мислиш да су сви епископи екуменисти...ако је неко ставио тај потпис, ставио је у своје име и одговараће за то, било пред Црквом било пред Богом...и не можеш целу цркву због тог потписа да кривиш...нарочито не ти, који си из ње побегао, када јој је можда најтеже, од како постоји!
Зашто се не одвоје од јеретика ако нису екуменисти? Шта траже са папофилима? Па зна се статус и лагодан живот.

Зашто се не одвоје од јеретика ако нису екуменисти? Шта траже са папофилима? Па зна се статус и лагодан живот.

Ако сви неекуменисти побегну из цркве, коме ће је онда оставити...не, не пре ће из цркве да побегну екуменисти, јер ђаво не може толико дуго у цркви да издржи. Само треба бити постојан и не треба бежати...

Otk. 13,13 "I činjaše znamenja velika, pa učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.", 14 "I obmanjuje one koji žive na zemlji čudesima, koja joj biše dana da čini pred zvijeri, govoreći onima koji žive na zemlji da načine lik zvijeri, koja imade ranu od mača i osta živa.".

изгледа да се односи на Антихристовог лажног пророка... по теби, Владане, то је православни патријарх Јерусалима?

колико ја знам то се односи на Антихриста, да ће он чинити таква "чудеса"... (који још увек није дошао. јасан знак је: Јерусалимски храм није још обновљен)

Зар је јерусалимски патријарх за тебе антихрист? Буди Бог с нама...:roll:

Зар не знаш обмањени, да демони од вајкада чине чуда? Они са чудима никада нису ни престајали. Читај свете оце. Ево ти пророчанства проверених богоугодника, а не неких деда екумениста и рекламираних преласника.

http://www.borbazaveru.com/index.php?option=com_content&task=view&id=234&Itemid=28 Свети Нил мироточиви

http://pravoslavniforum.com/index.php?topic=118.0 Виђење Светог Јована Кронштатског

догмати су камени међаши Православне вере...

ко учи противно догматима, јеретик је..

ко крши каноне, крив је за кршење канона (није нужно јеретик)
Да ли су Православни они који прекрше барем један канони, код кога нема икономије?

догмати су камени међаши Православне вере...

ко учи противно догматима, јеретик је..

ко крши каноне, крив је за кршење канона (није нужно јеретик)
Да ли је теби позната канонска санкција ОДЛУЧЕЊА? Да ли знаш да оно пада и на оне који одбијају да је изврше? Да ли знаш да онај ко је одлучен постаје јеретик, јер је похулио на Светога Духа?

Да ли су Православни они који прекрше барем један канони, код кога нема икономије?

Па шта ако је патријарх дао капелу англиканцима...Схвати, он ће дати одговор, а не верни народ Цркве... народ треба да остане у Цркви, а ти својим постовима Ватикану чиниш велику услугу..:(

Зар не знаш обмањени, да демони од вајкада чине чуда? Они са чудима никада нису ни престајали. Читај свете оце. Ево ти пророчанства проверених богоугодника, а не неких деда екумениста и рекламираних преласника.

http://www.borbazaveru.com/index.php?option=com_content&task=view&id=234&Itemid=28 Свети Нил мироточиви

http://pravoslavniforum.com/index.php?topic=118.0 Виђење Светог Јована Кронштатског

Oк... погледао сам... Оно што сам цитирао из Откривења и даље се односи само на Антихристовог лажног пророка...

Да ли је теби позната канонска санкција ОДЛУЧЕЊА?

да, позната ми је...

Да ли знаш да оно пада и на оне који одбијају да је изврше?

Одакле ти то?

Да ли знаш да онај ко је одлучен постаје јеретик, јер је похулио на Светога Духа?

хм... по мени, ово си, брате, мало лично исконструисао?

Све у свему, ако се крене логиком коју си поставио, сви људи на свету су отпадници, јеретици (па чак и ви "истински") и шта све не, те земља постаје место проклетих (Боже опрости)

а шта радиш са раним канонима који налажу одлучивање од Цркве оних који се не причешћују често?

Back