Владан ИПХ
Veoma poznat
- Poruka
- 13.429
Таса каже папа и ви му верујете. Исто тако верујете да су чуда доказ праволсавности.Ko vas finansira?![]()
Вас нема потребе обавештавати, ви сте већ ''обавештени''.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Таса каже папа и ви му верујете. Исто тако верујете да су чуда доказ праволсавности.Ko vas finansira?![]()
Све свете каноне погазише екуменисти, а ви доказујете православност и благодатност мироточењем(и код Латина иконе мироточе па немају благодати). Господ нас је упозорио да ће у задња времена сатана и огањ са неба да низводи.
.
Човече божији, екуменистисе строго НЕПРИДРЖАВАЈУ КАНОНА. Још ће те поштовање одлука Светим Духом донешених, прогласити за фарисејство. Тотално сте помрачени и прелашћени.Ти си се брате, толико затрпао канонима, да Бога и истину више не видиш...нешто ме то подсећа на Фарисеје, који су строго држали закон, а од те силне строгоће нису познали Сина Божијег...
Све свете каноне погазише екуменисти, а ви доказујете православност и благодатност мироточењем(и код Латина иконе мироточе па немају благодати). Господ нас је упозорио да ће у задња времена сатана и огањ са неба да низводи.
Придржавање одредбама светих канона одређује нечију Православност и благодатност, а не чуда, не чини чуда само Бог, НЕГО И ДЕМОНИ. Расуђујете не по Богу, јер ослањајући се на чуда као крунски доказ, ви показујете колико плитко схватате Православље. Није Свето Православље у функцији сензационализма и привлачења неупућених чудима, него добровољног одрицање од страсти, Христа ради. Своје протестантско тумачење вере отачке оставите за полагање код професора из Рима, Лондона итд...
Сваки пут када злотвори долазе да се својим присуством наругају моштима светих, иконе плачу, јер ће бити кажњени они који сматрају да су НЕПРИЈАТЕЉИ БОЖИЈИ(МАСОНИ), они којима смо ''дужни'' да показујемо поштовање. Непријатељи божији нису што и наши лични непријатељи, они су јеретици и са њима мира нема. Ко се Богу противи зна се од кога је пород. А ви се љубите са њима и храните их хлебом, док вам они следеће зло припремају.
Анатемисани јеретици НЕМАЈУ БЛАГОДАТ. Са то МОЖДА исповедаш јерес, јер се човекоугоднички додвораваш непријатељима Православља, нећеш да их увредиш, ал су зато Бога увредио, својим демантом. Рече Бог да да буде да, а не не. Није нас учио да схоластички ''тврдимо'' можда!Суд за Латине остави Богу...ни ја их баш не миришем, можда имају благодат,а можда немају то Бог зна....али, оно болдовано, као што сам и рекао - помоћу велзевула изгони демоне.
Човече божији, екуменистисе строго НЕПРИДРЖАВАЈУ КАНОНА. Још ће те поштовање одлука Светим Духом донешених, прогласити за фарисејство. Тотално сте помрачени и прелашћени.
Господ нас је упозорио да ће у задња времена сатана и огањ са неба да низводи.
.
Анатемисани јеретици НЕМАЈУ БЛАГОДАТ. Са то МОЖДА исповедаш јерес, јер се човекоугоднички додвораваш непријатељима Православља, нећеш да их увредиш, ал су зато Бога увредио, својим демантом. Рече Бог да да буде да, а не не. Није нас учио да схоластички ''тврдимо'' можда!
Mora da vam mnogo smeta Atanasije Jeftic.Mozda zbog knjige koju je napisao o vama u kojoj upozorava na lazi kojima se sluzite?Таса каже папа и ви му верујете. Исто тако верујете да су чуда доказ праволсавности.
Вас нема потребе обавештавати, ви сте већ ''обавештени''.

Свети канони су ограда и брана од јереси, да ли ти је то јасно? Рекох да је Господ рекао да ће сатана да учини и да огањ са неба силази у задње дане и да ће преварити многе својим чудима. То пише у Новом Завету, наћи тај део сам.
Ништа ти незнаш јер плотски мудрујеш.За оно што не знам, кажем - можда....
Али знам сигурно једно . благодат немају зилоти!
Зашто се не одвоје од јеретика ако нису екуменисти? Шта траже са папофилима? Па зна се статус и лагодан живот.Човече Божији, па зар ти мислиш да су сви епископи екуменисти...ако је неко ставио тај потпис, ставио је у своје име и одговараће за то, било пред Црквом било пред Богом...и не можеш целу цркву због тог потписа да кривиш...нарочито не ти, који си из ње побегао, када јој је можда најтеже, од како постоји!
Ништа ти незнаш јер плотски мудрујеш.
А свети канони нису?колико ја знам... догмати су одбрана од јереси?
Зашто се не одвоје од јеретика ако нису екуменисти? Шта траже са папофилима? Па зна се статус и лагодан живот.
А свети канони нису?
колико ја знам то се односи на Антихриста, да ће он чинити таква "чудеса"... (који још увек није дошао. јасан знак је: Јерусалимски храм није још обновљен)
Зар је јерусалимски патријарх за тебе антихрист? Буди Бог с нама...![]()
Да ли су Православни они који прекрше барем један канони, код кога нема икономије?догмати су камени међаши Православне вере...
ко учи противно догматима, јеретик је..
ко крши каноне, крив је за кршење канона (није нужно јеретик)
Да ли је теби позната канонска санкција ОДЛУЧЕЊА? Да ли знаш да оно пада и на оне који одбијају да је изврше? Да ли знаш да онај ко је одлучен постаје јеретик, јер је похулио на Светога Духа?догмати су камени међаши Православне вере...
ко учи противно догматима, јеретик је..
ко крши каноне, крив је за кршење канона (није нужно јеретик)
Да ли су Православни они који прекрше барем један канони, код кога нема икономије?

Зар не знаш обмањени, да демони од вајкада чине чуда? Они са чудима никада нису ни престајали. Читај свете оце. Ево ти пророчанства проверених богоугодника, а не неких деда екумениста и рекламираних преласника.
http://www.borbazaveru.com/index.php?option=com_content&task=view&id=234&Itemid=28 Свети Нил мироточиви
http://pravoslavniforum.com/index.php?topic=118.0 Виђење Светог Јована Кронштатског
Да ли је теби позната канонска санкција ОДЛУЧЕЊА?
Да ли знаш да оно пада и на оне који одбијају да је изврше?
Да ли знаш да онај ко је одлучен постаје јеретик, јер је похулио на Светога Духа?
Да ли су Православни они који прекрше барем један канони, код кога нема икономије?