МАЈСКО ЗАСЕДАЊЕ СВ.АРХ.САБОРА СПЦ

1)Да ли је молитва синода СПЦ са Латинима 2003. у јеретичком храму, општење са јеретицима?

2)Да ли је хула на светог Духа епископов лични грех, и да ли тај грех може да се пренесе на друге?

3)Јеси ли ти пао са Марса?Јел читаш новине?

Симонија је наплаћивање светих тајни.

Хм... па није баш тако... Симон Маг је тражио од апостола Петра да му прода тајну знања чињења чудеса како би их и он сам могао чинити, зар не?

Јер мислиш да ћеш форама замамзати истину?Па најбоље они који су скупљали новац знају који се проценат узима.О томе је срамно и говорити, а ти се правиш да су гласине. Срамота, браниш лихварење и крађу новца немењеног за изградњу храмова.

“Ne znate li da oni koji vrse svetu sluzbu od svetinje se hrane, i koji zrtveniku sluze sa zrtvenika dele? Tako i Gospod zapovedi da oni koji jevandjelje propovedaju od jevandjelja zive” (1. Kor. 9, 13-14).

баци мало поглед на
http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/svetinjacenovnici.html

Хм... па није баш тако... Симон Маг је тражио од апостола Петра да му прода тајну знања чињења чудеса како би их и он сам могао чинити, зар не?

“Ne znate li da oni koji vrse svetu sluzbu od svetinje se hrane, i koji zrtveniku sluze sa zrtvenika dele? Tako i Gospod zapovedi da oni koji jevandjelje propovedaju od jevandjelja zive” (1. Kor. 9, 13-14).

баци мало поглед на
http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/svetinjacenovnici.html
Значи слободно могу да узму део новаца који је народ скупио за ИЗГРАДЊУ ХРАМА и да купе себи сладолед, најке и кола од пар хиљада евра итд...? Браво! Пљачком и отимачином мислиш да чине по вољи Господњој. Лепо Ватикан образова ''православце''. Новац намењен за изградњу Цркве се не сме употребити у друге сврхе.Читај каноне.

Значи слободно могу да узму део новаца који је народ скупио за ИЗГРАДЊУ ХРАМА и да купе себи сладолед, најке и кола од пар хиљада евра итд...? Браво! Пљачком и отимачином мислиш да чине по вољи Господњој. Лепо Ватикан образова ''православце''. Новац намењен за изградњу Цркве се не сме употребити у друге сврхе.Читај каноне.

брате, зашто ми умећеш мисли које нисам изрекао и које нисам ни помишљао?

немој упадати у грехе осуђивања, поготову у случају кад само нагађаш оно што осуђујеш...

немој упадати у грехе осуђивања, поготову у случају кад само нагађаш оно што осуђујеш...
А шта то ниси изрекао што сам ја ''осудио''?

Је ли ово рекла казала? Какав закључак човек да изведе када после тврдње да се узимају паре за изградњу храмова ти поставиш да ко ''проповеда јеванђеље'' треба од тога и да живи! Лепо они проповедају јеванђеље из Аудија А8 и из станова и приватних фирми од 200 квадрата. Свака твоја тврдња изврђе контекст доказа и покушава да оправда злодела епископа наопаким тумачењем Библије. Који ћеш случај за нерашчињеног педофила из јеванђеља да наведеш за оправдање? Можда да се љубимо јер смо сви браћа? Сулуда је твоја теологија, качиш линкове са одговорима који релативизују и избегавају јасан одговор са !!!да или не!!! Лепо примењујете продавање магле и схоластичко тумачење јеванђеља, зато ће папа да да бону.

да ја као браним крађу новца...

једноставно, не прихватам рекла-казала приче

Онда обрати пажњу где духовни оци проводе годишњи одмор 2009те.
Из моје парохије иду у грчку и египат. А зимус су били на копаонику:bye:

Који проценти.
У цркви се знају приходи свештеника , а зна се шта иде цркви (од продаје свећа, тамјана, сувенира, добровољни прилог..) и послтоји рачунско пословање које је у надлежноцти Црквеног одбора, а надзире се двапута годишње из апрхије.

У манастиру све иде у манастирску касу и онда игуман одлучује шта иде за одржавање храма, набавку ствари, коме од братије треба мантија ципеле, да се набави храна.....

Који проценти.
У цркви се знају приходи свештеника , а зна се шта иде цркви (од продаје свећа, тамјана, сувенира, добровољни прилог..) и послтоји рачунско пословање које је у надлежноцти Црквеног одбора, а надзире се двапута годишње из апрхије.

У манастиру све иде у манастирску касу и онда игуман одлучује шта иде за одржавање храма, набавку ствари, коме од братије треба мантија ципеле, да се набави храна.....

1.Шта је бре оно кад клинце из олтара шаљу да скупљају у корпицама прилог који притом ометају људе који су дошли у цркву да се помоле.
2.У манастирима нема или има занемарљиво проневера јер су то монаси,њима ништа овоземаљско не треба.
3.Али свештеници имају веома захтевне попадије у утегнутим сукњама тип топ нашминкане,имају децу са ер макс патикама,****** прате се трендови.
А и ако је сам свештеник у средњој богословској био међу оних 90% развратника онда ни њему угодан живот није на одмет.
3.Сам си рекао 2 пута годишње се надзире...онај ко ради са новцем схватиће поенту.
4.Јел знаш да свештеник пре него што се рукоположи мора да буде у целибату?
Е па апсолутна већина богослова се рукоположи при том лажући кад му поставе то питање.

Ти си изгледа од оних који се бави вађењем труња из туђих очију, тако да је свака даља дискусија са тобом тотално безуспеђна.

Гледаш попадије колико су утегнуте, какве патике носе поповска деца, шта возе, још да им у лонац завирујеш, пошто си и у кревте почео .

Богословија траје 5 година, иде се и суботом, тако да није као остале средње школе...

Можда си ти неко ко је напустио богословију, па нема потребе да ти објашњавам ?

Ти си изгледа од оних који се бави вађењем труња из туђих очију, тако да је свака даља дискусија са тобом тотално безуспеђна.

Гледаш попадије колико су утегнуте, какве патике носе поповска деца, шта возе, још да им у лонац завирујеш, пошто си и у кревте почео .

Богословија траје 5 година, иде се и суботом, тако да није као остале средње школе...

По делима се познају јеретици. Једно причају а друго чине.

Пљачка народа преко симоније и злоупотреба новца прикупљеног за изградњу цркава неможеш никаквом релативизацијом и сарказмом да оспориш, то се види из авиона.

Море бит да има једну анатему вишка, па гледа како да је искористи...:confused:

Значи по твом ја морам да заклопим очи на неправду?
То не примећујем ја,то примећије цела парохија...
То од прошле генерације тараје 5 година пре тога су пар генерација ишле по 4.

Значи по твом ја морам да заклопим очи на неправду?
То не примећујем ја,то примећије цела парохија...
То од прошле генерације тараје 5 година пре тога су пар генерација ишле по 4.
Брате, он хоће да те ''подучи'' како на то када великодостојници чине злодела ти треба мирно да ћутиш, да не би рушио ''јединство цркве''.
Класична схоластичко језуитска верзија ''послушања''. Праве богове од епископа, све су то последице дружења и састанака са ''првим међу једнакима''.

ОБЈАВЉИВАЊЕ ИСТИНЕ ОД МАХИНАЦИЈАМА ЗА ЊИХ ЈЕ РУШЕЊЕ ЈЕДИНСТВА!

Дотле је дошла њихова духовност.

Богословија је одувек била 5 година, само је пар генерација имало 4 године.

Ја нисам против откривања мангупа у споственима редовима ;) али да се каже именом и где ко службује, а не уопштено.

Кад кад бих написао да сам видео неке *****, па питао да није међу њима и твоја сестра, баз да је познајем ?

Браво друже. Само јавно и тачно.

Ово је моје прво јаљање овде па бих да мало скренем са већ овог правца. Имам мало питање, ко је Иринеј Добријевић владика Аустралијски. Овде на овом крају света се много стври претумбало и тумба се надаље. Нпр, у Окленду на НЗ американац, психички растројена личност води црквени живот и малтретира србе, протерује српски из служби, има директан линк са владиком и по свему судећи имају заједнички план за убрзану асимилцију срба. Исто тако је на неки начин и овде у АУ.

Па живо ме интересује ако неко има неке информције о Иринеју или о одолукама сабора који се управо завршио.

ЦО-ри умиру у АУ и НЗ, владика све смењује по кратком поступку без објашњења. Каубојски упуцај па питај. У окланду је специфично због тога што владикин пулен Мајкл, полулуди американац, нажалост његов повереник, човек који док чита апостол уједно левом руком чеше препоне ( читај м*да), наглас се свађа сам са собом, носи мантију и умислио је да је свештеник. Кратко човек за лечење али из америке, земљак и то је најважније. Тако да ЦО и народ не постоје, постоји само позорница за Мајклове неконтролисане наступе.

ЦО-ри умиру у АУ и НЗ, владика све смењује по кратком поступку без објашњења. Каубојски упуцај па питај. У окланду је специфично због тога што владикин пулен Мајкл, полулуди американац, нажалост његов повереник, човек који док чита апостол уједно левом руком чеше препоне ( читај м*да), наглас се свађа сам са собом, носи мантију и умислио је да је свештеник. Кратко човек за лечење али из америке, земљак и то је најважније. Тако да ЦО и народ не постоје, постоји само позорница за Мајклове неконтролисане наступе.
Помаже Бог, брате Актив. Иринеј је један од најцрњих екумениста, дела његова говоре сама за себе. По манастирима и црквама у Србији су углавном такви психички оболели људи као Мајкл, брате дошо ђаво по своје. Њима је место у психијатријским клиникама а не у црквама. Вероватно ће све парохије мимо Србије ускоро да пређу под јурисдикцију васељенске(Цариградске) ''патријаршије'' тако да најуривањем и распуштањем црквених одбора, спремају пут за тако нешто. Црно се пише вама Србима у дијаспори ако нешто ускоро не предузмете. Мој вам је савет удружите се, поизбацујте лудаке из својих парохија и одвојите се од њих. Сву ће вам имовину запленити и још ће вам онемогућити приступ црквама које сте сопственим парама саградили + морате се уклонити од екуменистичких јеретика. Морате се одвојити од СПц, она је у јереси већ 50 година, ово сада што се дешава је само круна издајства. Ево мало за почетак едукације, па ако те интересује пошаљи поруку на пп.

http://serbiantrueorthodox.blogspot.com/search/label/Пад Српске Цркве !!ПАД ПОД КОМУНИСТЕ СПЦ!!!

http://serbiantrueorthodox.blogspot.com/search/label/СПЦ и комунисти Сарадња са комунистима.

Нека би вас Пресвета Богородица својим молитвама, спасила од отпадника. Молите се и борите се, брате мој.

Помаже Бог, брате Актив. Иринеј је један од најцрњих екумениста, дела његова говоре сама за себе. По манастирима и црквама у Србији су углавном такви психички оболели људи као Мајкл, брате дошо ђаво по своје. Њима је место у психијатријским клиникама а не у црквама. Вероватно ће све парохије мимо Србије ускоро да пређу под јурисдикцију васељенске(Цариградске) ''патријаршије'' тако да најуривањем и распуштањем црквених одбора, спремају пут за тако нешто. Црно се пише вама Србима у дијаспори ако нешто ускоро не предузмете. Мој вам је савет удружите се, поизбацујте лудаке из својих парохија и одвојите се од њих. Сву ће вам имовину запленити и још ће вам онемогућити приступ црквама које сте сопственим парама саградили + морате се уклонити од екуменистичких јеретика. Морате се одвојити од СПц, она је у јереси већ 50 година, ово сада што се дешава је само круна издајства. Ево мало за почетак едукације, па ако те интересује пошаљи поруку на пп.

http://serbiantrueorthodox.blogspot.com/search/label/Пад Српске Цркве !!ПАД ПОД КОМУНИСТЕ СПЦ!!!

http://serbiantrueorthodox.blogspot.com/search/label/СПЦ и комунисти Сарадња са комунистима.

Нека би вас Пресвета Богородица својим молитвама, спасила од отпадника. Молите се и борите се, брате мој.

Кад полажеш вожњу? :lol:

Замисли у току полагања вожње, сетиш се нас "јеретика" изнервираш се, прођеш кроз црвено и паднеш? :lol:

Богословија је одувек била 5 година, само је пар генерација имало 4 године.

Ја нисам против откривања мангупа у споственима редовима ;) али да се каже именом и где ко службује, а не уопштено.

Кад кад бих написао да сам видео неке *****, па питао да није међу њима и твоја сестра, баз да је познајем ?

Ovo je drugovi i drugarice stara komunistička teza iza koje su se krili lopovi. Mislim da sam je zadnji put čula na TV od druga Stjepana Mesića negde pred raspad SFRJ.:whistling:

Кад полажеш вожњу? :lol:

Замисли у току полагања вожње, сетиш се нас "јеретика" изнервираш се, прођеш кроз црвено и паднеш? :lol:
Не спрдај се ово је озбиљна тема, од ње зависи спасење многих. Уозбиљи се мало.

Back